DAYTONA VIISSATANEN

Tämä postaus on Diamonds & Pearls blogin 500. postaus. Boom. Se on Hänessä.

Kiitos kaikille lukijoille ja seuraajille. Arvostan. Thanks for having me.

Mä lähen viikonlopuks Stokikseen chillaa, ja "juhlimaan" mun omia synttäreitä jotka on maanantaina. Emmä aio juhlia mut viettää laatuaikaa ja lukee kirjaa ja syödä ja kuunella ipodista Tupacin All Eyez On Me levyä ja Outkastin ATLiens albumia ja ehkä ostaa jotku kengät ja kävellä Södermalmilla ja ottaa valokuvia ja kivittää ruotsalaisia mimmejä ja ostaa mun Äidille jonku kimaltelevan korun ja syödä vähän lisää ja toivottavasti nauttia auringosta ja aion myös yrittää puhua ruotsia vaikken yhtään osaa.
Mä jaan varmasti myös teiän kanssa tän matkan. Sen jälkeen on varmaan pian aika siirtyä seuraavaan pulloon.


Mä aion jättää läppärin kokonaan himaan, ja koska ei viikonloppuna ei tuu matskua eetteriin, mä jätän teillä vähän kotiläksyjä joihin voitte viikonloppuna tutustua joko samalla kun itkette itsenne uneen ja lusikoitte sitä Hagenz & Danzia napaa, tai sit ku hajoilette darraanne, nämä toivottavasti viihdyttää teitä.

Ihan ekana, täs on kaikkien aikojen womenizer, itse Gene Simmons kallonkutistajan haastattelussa. Tää on mahtava keskustelu naisten ja miesten välisestä suhteesta.
Mun yks frendi oli kerran Vegasissa Hard Rock Cafe Hotellin Sviitissä, ja yht´äkkiä ovelle koputettiiin. Kukas muukaan siellä kuin itse Gene, joka ilmoitti et sori äijjä on nyt mun huoneessa. Mun ystävä ihan star struck siin yritti selittää et ei todellakaan ja näytti varausta Mr. Simmonssille jossa selvästi kävi ilmi et huone oli buukattu hänelle. Siin vaihees Gene Simmons sano, "Arvaa mist mä tiedän et tää on mun huone? Aavaappa toi lipaston ylin laatikko." Homie meni, ja avas laatikon jost paljastu kaks tukkuboksia kortsuja. Case closed. Ystäväni luovutti huoneen Mr. Simmonssille.


Marthin Luther Kingiä lainaten:
"I have a dream"
Lincoln Continental, kaappariovilla. Samanlainen mihin John F, Kennedy ammuttiin. Ja hän. Pesijä. This goes out to all the bros. Enjoy.


Mahtava video visuaalisesta kielestä ja ymmärryksen suhteesta.
Ajan Henki, suomalaisen Zeitgeist liikkeen pätkä joka koluaa paikallisesti kaikkien syvimpien kolojen ja varjojen puolelta matskua, joka antaa sulle vähän mietittävää.Los Angelesistä usein tuodaan esiin vaan Hollywoodin kyltti, ja Santa Monican laituri, mut jos alkaa tonkimaan vähän enemmän löytyy sielt paljon arvostettavia asioita, joita allekirjoittanutkin on kerenny jo vähän käydä tsekkailemassa. Uppoutukaa.

Todella päräyttävä video psykedelisistä huumeista. Jossain vaiheessa saattaa jopa tuntua ihan ku kattois Samu Sirkan joulutervehdystä.Jos sä aiot harrastaa minkäänlaista seksuaalista toimintaa, joko yksin, tai kumppanin kanssa. ÄLÄ KATSO TÄTÄ! Mä suosittelen uhraamaan kuitenkin hetken, sekä halun hetkeksi, ja katsomaan tän. Tää on sairain, ja hauskin video minkä mä oon nähny varmaan ikinä. Lähettäkää tää kaikille teiän frendeille.
Tää jätkä on maailman hauskin.


Vikaks vähä perspektiiviä siihen jos sust tuntuu et sul menee huonosti. aik susta tuntuu et sul menee huonosti, mä uskon et sul silti menee aika hyvin.
Toivottavasti nautitte videoista yhtä paljon ku mäkin.

Jos jäi viel luppoaikaa, tai muuten vaan napostelee, voi käydä viel setvimässä rikospähkinänä FBIn tiedostoista Biggien murhaa. Läpät löytyy täältä:
http://vault.fbi.gov/Christopher%20(Biggie%20Smalls)%20Wallace%20/


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nään painajaisia tuosta donkeyäijästä seuraavat 5v ja mun mies kiittää Diamonds & Pearlsiä, kun vaimo on nihkee seuraavat 5v.

Anonyymi kirjoitti...

Niin ja hyvää synttäriä! :)

Kara kirjoitti...

Kiitos kun kerroit Café de Nopal:sta! Vihdoinkin ehdin käymään siellä ja ei onneksi tarvinnut jonottaa! :) Ihana sisustus/tyyli,, iloinen henkilökunta, ja ehdottomasti parasta meksikolaista ruokaa täällä Helsingissä!