Nike Free Run+ 2

Viime vuonna kun keväällä aloin treenaamaan Helsinki City Run puolmaratonia varten, ja etin ittelleni juoksukenkiä, mä jatkuvasti törmäsin siihen et hyvät juoksustiflat oli kollektiivisesti lähes joka kerta ristiriidassa kengän ulkonäön kanssa. Mua sillon miellytti eniten Niken Free sarjan kengät, mut mua konsultoitiin muutamastakin eri lähteestä, että Free kengil pitää olla todella kokenu juoksija et pystyy juoksemaan puolmaratonin kaltasia matkoja koska niiden pohja simuloi sitä ku juoksis paljain jaloin.

Ilokseni huomasin et Nikeltä on tullu nyt kevääks uus Free Run+ 2, joka tehty samalla staililla mut on edeltäjiään sen verran jäykempi rakenteeltaan et se sopii myös pidemmille matkoille, jota mä toivon kengältä. Apua. Tukea. Sillon ku omat jalat alkaa hitto vie pettää. Täs monossa on kans + toiminto eli pystyy esimerkiks iPhonen kans ottaa GPS kordinaatit haltuu omista lenkeistä ja kerää faktoi nopeudesta ja muusta oleellisesta. 

Mikä parasta Suomeen on tarjolla kans ID täst kengäst, eli sä voit ite suunnitella kengä alusta loppuun, ja tilaa ne ittelles. Se menee niin pitkälle et sä voit päättää jopa varanauhojen värin ja läppään tulevan tekstin johon saa vaik oman nimen jos näin toivoo. Huhtikuun ajan on kans Facebookis skaba jos joka viikko voi voittaa nää itse suunnitellut kengät ittelleen! Mä kävin ite kans tekee muutaman kengän.

Mä käyn lähes poikkeuksetta valitettavasti Alepassa suorittamassa mun ruokaostokset, ja usein kiireessä mul oli tapana et lenkilt mä menin kaupan kautta himaan. Niimpä mä halusin tehä ittelleni juoksukengät jotka mätsää tohon hienoon Alepan muovipussiin. Koska mä juoksen paljon asfaltti reittejä, halusin laittaa mustan pohjan joka naamioituu hyvin maahan. Muutenki koska usein näkee jengii juoksemassa kokonaa mustissa vaatteissa ni must on ihan nättii et kengäs on väriä.Toka kenkä minkä tein, oli ihan random idea. Mulla myös on paljon mustia juoksusortseja ja housuja, joten, on ihan mukava et kengis on väriä. Mä hain näihin kenkiin vaikutteita vähä japanilaisesta hulluista värikomboista mitä siel on totuttu jengin pääl näkee, ja otin lopulliset värikombot vihreesta Skittles paketista haha. Nätit.


Vika kenkä minkä tein, valkkasin väri yhen blogin ulkoasujen mukaan.

Käykää tykkäämässä Nike Running Finland Facebook ryhmästä, joka jälkee voitte suunnitella ittellenne omat kengät mielenne mukaan, ja osallistutte samalla skabaan mis voitte voittaa ne kyseiset kengät itsellenne.

Tämä kaikki on mahdollista täällä.

Mä aion tilaa ittelleni uuden stiflat tuolta ja kun mä oon päättäny mihin stailiin, ja väreihin mä päädyn, mä isken sen kuvan tänne!
Kun olette suunnitelleet kenkiä, lähettäkää kuvat niistä osoitteeseen diamondsandpearlsblog@gmail.com ja parhaat pääsee eetteriin!!!

2 kommenttia:

Ms. Disaster kirjoitti...

No missä alepassa käyt?

Anonyymi kirjoitti...

noi viimeset on tosi siistit