HANGUP SKABA

Uusimmassa Hangup lehdessä on musta pieni kolmesivunen haastattelu, jossa jutellaan skedeyksestä, bloggaamisesta ja mun duunista. Täs artikkelissa vastataan myös suoraan siihen kysymykseen minkä oon blogin kautta vastaanottanu ainaki 187 kertaa: "Mitä sä teet työksesi?", johon oon aina jättäny vastaamatta. Nyt vastaus löytyy mustana valkosella monien muiden seasta. Käykää hakee lehti lähimmäst lehtipisteest.

Kilpailu:
Tää haastis loppuu lehdessä niin että mun vika vastaus jää kesken.
Hommaa lehti, ja käytä mielikuvitusta, tai arvaa miten tää mun vika vastaus loppuu, ja kaks parasta palkitaan. Palkintoina mm. Hangupin vuosikertaa, pipoja ja muuta kivaa.
Lähettäkää vastauksenne osoitteeseen diamondsandpearlsblog@gmail.com toukokuun 15. päivään mennessä, jolloin voittajat jotka on lähettäny parhaat vastaukset myös julkastaan.Mul on myös yks uus lempiskedeejä:


Täs on myös muutama aika kova luu, joiden skedeys antaa joillekkin, salee etenkin hameväelle sellasen samanlaisen "aaawwww" fiiliksen ku joku pörrönen koiranpentu halaamassa papukaijaa tai jotain. Ja mikä parasta kaksoset osaa oikeesti skedee! Tää Ty Evansin kuvaama filkka ei varmasti ole vika kerta ku Brunnerin kaksosista nähdään matskuu.

1 kommentti:

annemari s kirjoitti...

olipas kiva juttu lehdes susta! ja jotenkin siistii et täs maailmas on vieläki ihmisii jotka toteuttaa unelmansa ja tekee työtä harrastuksensa parissa