Cancun : Spring Break

Kun olin Cancunissa, oli sinne matkustanu kans ympäri maailmaa paljon opiskelijoita viettää spring breikkiä, etenki Jenkkei. Jengi tulee sinne aika pitkälle juhlimaan vaan. Etenki Jenkit jotka monet viel himas on alaikäsiä dokaamaan, stumppaa ne korkin kyl aika alkutekijöissä. Eikä se väärin oo.
Monet on ottanu just jonku Student Cityn tyylisen järjestön kautta all inclusive paketin, joka käytännös tarkottaa sitä et lompakol ei hotellin alueella tee mitää, vaan ranneketta vilauttamalla syö, ja dokaa koko sen ajan ku siel ikin viihtyykään. Mun amerikkalaiset ystävät osas kertoa että, harvat amerikkalaiset täten edes lähtee pahemmin mihinkää niist resorteista. Paitsi clubeille. Piikki spring break kävijöillä Cancunis on noin vko 10-11 aikana, eli ihan omien intressien mukaan sinne joko kannattaa lähtee just tolloin tai välttää kyseistä ajankohtaa.

Cancun todellaki toimii bilemestana todella hyvin. Bileit on päivisin biitseillä ja öisin joka puolella.

Krystal hotellin poolilla oli joka päivä ihan Vegas henkisiä pooli bailuija, eikä tequilaa paljon säästelty.. Biitsille rakennetulla lavalla oli bootyshakeskaboja, ja muita juoma- ja tanssikisoja.. Kaikki oli tullu viikoks tai kaheks irrottelee ihan täysii, ja se näky menossa. Kukaa ei ujostellu näyttää ihoo, ja tuntu et se jotenki oli osa koko juttua. All n all hyvä meno jengi on tullu sinne riehuu, ja pitää hauskaa niinku tästäki videosta huomaa.

Clubeilla oli about joka ilta jotain julkkis hosteja, aina Jersey Shore hannuista, aina Shannon twinsseihin jotka veti satunnaista sakkia puoleensa. About kaikille klubeille makso bout 50$ sisään, jolla sai rannekkeen joka takas sisäänpääsyn lisäks open baarin, eli niin paljon juomaa ku napa veti, kuhan muistit tippaa baarimikkoo.Parhaat bileet musta kuitenki oli kaduilta löytyvissä avoimissa clubeissa, etenki Congossa, jonne makso 25$ sisään, ja sama meno open bar, paitsi et siel ei ollu ketään pöytävarausten kanssa, jengi seilas siel ihan niinku Suomessa rafloissa. Kaikkiin muihin rafloihin myytiin pöytiä niinku Jenkeis on tapana ja jengi on omissa pöydissä, eikä mihinkää pääse istumaan (koska jos siihen istuu se maksaa), ja jopa omalle juomalle on vaikee löytää kulmaa jos sen hetkeks haluis johonki laskea. Näis muutamas avoimes mestas oli ihan todella päräyttävä meno. Mayhem.Cancunissa löytyy kans muutamia aevan järkyttävän kokosia clubeja. Niissä on myös jokaisena iltana ku ne on auki joku host, tai esiintyjä. Mä kävin eräänä iltana The Cityssä, jossa illan houstas ja esiinty Lil Jon. Kyseiseen clubiin mahtuu joku bout 5000 ihmistä, ja mä en ikinä ole ollu missään mis on niin paljon jengii.. Meno oli ihan sairas mut silti, sama juttu, sielt puuttuu se fiilis. Mut todellaki käymis arvonen kokemus. Mä en jotenkin vaan saanu siin ahtaudessa siit oikee mitää irti.


Mandala on myös yks tosi tyylikäs mesta Cancunin bilekadulla. Siel käy ehkä skidisti vanhempaa porukkaa, vähän hienommin pukeutunutta. Se on myös huomattavasti pienempi ja intiimimpi mesta.


Mä kävin kans muutaman kerran Bulldog nimisellä clubilla, joka kans pakkaa ihan hitosti porukkaa. Sinne ku hoiti vippilipun, jolla pääs yläkertaan ei tarvinnu olla missää tungoksessa. Siel oli kans paljon esiintyjiä ja DJt oli aina jotain vierailijoita. Bulldogin vetonaulana oli vipin jacuzzi, jos mimmit viihty vähän kevyemmissä vaatetuksessa.
Tuliks jengi juhlatuulelle?

1 kommentti:

My kirjoitti...

herranjestas oispa täälläki tollasia bileitä!