MITÄ KUUULUU KUKKULUURUUU ???

No kiitos kysymästä ihan hyvää kuuluu,
hetken aikaa mä oon jo ehtiny olla himassa Miamin reissun jälkee ja kaikkee on ehtiny tapahtua.
Heti seuraavana päivänä ku olin päässy kotiin mun ystävän luona oli pienet juhlat asunnon kunniaks joka joutuu putkiremontin alle, eli vähän niinku antituparit.
Ja mä sain pehmeän laskeutumisen Miamista ja Spring Break bileistä ku tarjoiluihin kuulu hyytelöshotteja Doritoja ja Oreo´s  keksejä. Kyllä kiitos.
Siitä ilta jatku eteenpäin ja oli kiva nähä heti reissun jälkee kaikki parhaat kaverit, jouduttiin kohottamaan muutama malja.

Method Man kävi kans vetää keikan Circuksessa ja se oli pakko käydä kattomassa.
Vaikka se oli sunnuntai ni ilta vähä venähti mut oli ehkä hauskin ilta pitkään aikaan, huh, en muista millon oisin nauranu nii paljon viimeks.
Kävin myös ihmettelemässä The Tigerissa Miss Helsinki kisoja.
Oli hauskaa ku siihen konseptiin oli tuotu messiin talent osuus ja odotin et about kaikki olis show tanssinu mut oli positiivinen yllätys huomata et siel kaunottarien joukossa oli mm. taikuri, thai boxaaja, kilpatanssija ja koomikko, oli hauskin osuus koko kisassa!
Pääsin myös todistamaan kun HIFK nöyryytti HPKta 7-0, mut niinhän siinä pääs käymään et Stadin Kingit lähti sit loppujen lopuks kesälomille mut... Ei voi mitää. Mä en ainakaa käännä selkää, tai takkia.
Kävin kans koeajamassa Annankadun ja Uudenmaankadun kulmaan jonki aikaa sit avatun Sushibaarin joka on vissii Raku Yan omistajien mesta. Kokemus oli erittäin positiivinen, mut ei kuitenkaa mikää sellane et wau elämys. Voin kuitenki suositella.
Kävin kans laskemassa Serenassa vikoina päivinä ennen ku se laitto ovensa kiinni, ja oli niiiin täydellinen päivä laskea. Aurinko paisto ja oli +10 lämmintä, ja seura ehkä parasta mahdollista.
Täs kuvas Herkku Helminen ja Karri Koira laittaa tupla metukat erittäin kordinoidusti ja tyylillä.
Pääsin myös nauttimaan viime lauantaina itse mahtavuudesta kun oltiin poreilemassa jacuzzissa helsingin kattojen yllä. Ripsotti vähä vettä sillee sopivasti et oli just mukava chillailla siel +35 vedessä. Tää on ehkä paras tapa alottaa ilta.

Meiän perheellä ei kauheesti ole perinteitä jota harrastetaan, mut niitä muutamia mä kunnioitan kovasti. Joka pääsiäinen niin kauan ku muistan oon käyny Stadin Talvipuutarhassa hengailee, se on joka kerta kyl yhtä ihana kokemus, todella nostalginen. Harmi vaan kaikkien possunuhien takia siel ei enää ole niitä pääsiäistipuja tai edes pupuja niinku joskus back in the days.
Oli aika outo fiilis ku lähin sieltä Talvipuutarhasta suoraan American Car Showhun, molemmat edustaa kauneutta, mut ekologisesti ajateltuna aivan eri ääripäät. Mä vissiin sijotun siihen keskelle johonki. Mä oon lähiaikoina huomannu tykkääväni Jenkkiautoista aika paljonki.
Mä oon kans käyny aktiivisesti urheilemassa, harmittaa ku aika ei ole riittänyt joogaan, mut jäällä oon käyny ja uudet lenkkikengätki on ajettu sisään.
Mä oon aina ekana jäällä, saan siitä about samat kiksit ku pieni pupu saa aukeesta vastaleikatusta nurmialueesta joka on täynnä auringonkukkia.... tai jotai.. hahaha..

Lil Jon kävin kans keikalla samaisessa The Circuksessa missä Mr. Metukkaki, ja mull ei kauheita odotuksia ollu mut hitto oli oikeesti hyvä keikka huh huh!!! Se oli lähempänä bileitä ku keikkaa, sil on kuitenki aika meneviä biisei ja jengi (mäki) vaa tanssi ja hyppi siel ihan fiiliksissä. Olin tosi fileissä siitä. Tsekatkaa toi video keikalta ni näätte mikä meno.
Lil Jonilla oli päällä Filmore Wheelssin paita joka on Diamond Supply Co´n skeittirengaslafka, ja päässä Diamondin ja Hall Of Famen collabo lippis. Niille kenelle Hall Of Fame ei ole tuttu on se Losissa sijaitseva lippiskauppa ja liike sattuu olemaan Diamondin naapurissa joten .. Luonnollinen collabo. Mut se ei yllättäny koska Lil Jonilla on ennenki ollu niiden kamaa niskassa.


Samalla ku mä tässä kirjottelen ni syön tällästä uutta TV Mix karkkipussia ja damn, tää on hyvä! Aikasemminkin oon tykänny TV pussista mut tää oon on tosi paljon parempi, täs on joukos sellasia sika hyvii toffee suklaa palleroita jotka ainaki mun mielestä maistuu ihan Milk Duds karkeille jotka on bujakan hyvää. Joukos on kans liuku makuja, sillee et aluks maistuu esim greippi ja jälkimakuna perästä kuuluu passionhedelmä... On se hienoa tää nyky tekniikka. Kiitos vaan niille ihanille ihmisille jotka lähettää mulle postissa karkkia, en tiedä onko parempaa hahaaha...
Kävin tänää aamulla hammaslääkärissä ku olin ihan satavarma et mul on reikä, mut thank god ei ooolee!!
Oli aika todella kingiä et ne oli odotushuoneeseen laittanu Tua Rahikaisen valokuvanäyttelyn, mikäs siinä lekuria odotellessa ja ihailla hienoja kuvia Tiibetistä. Mielummin näin ku 2 vuotta vanha Kodin Kuvalehti.
Sil aikaa ku olin Miamissa oli se Hesarin juttu mis olin mukana putkahtanu pihalle ja mut oli laitettu pääkuvaan, ja juttu oli Tyyli liitteen etusivulla.. Muutama lukija olikin ehtinyt bongata jutun jo ennen ku itse sain edes paperia käteen. Ihan hauska artikkeli!
Mä hoidin kans mun reissun jälkee uuden läppärin, tää on mulle tosi tärkee työkalu ku tulee kuitenki tätäkin naputeltua jo viikossa useampi tunti. Ekana mitä tein, latasin Spotifyn ja alankin pian kuhan oon tutustunu ohjelmaan enemmän mahdollisesti jakamaan myös soittolistoja teidän kanssa.
Laite on Compaq Presario CQ71- 413EO ja se oli musta kivan näkönen, tyylikäs musta hopea ja siinä oli ne ominaisuudet mitä hainkin. Oon ainakin tähän mennessä tosi tyytyväinen hankintaani. Ainoa vähä sellane kysymysmerkki on ku tää on 17" tuumanen, eikä kauheen mobiili vehje, mut himas tosi kiva. Vähän tekiskin mieli nyt ehkä hoitaa rinnalle joku miniläppäri tai IPad tms... Mut nyt istun täs koneel ja bloggaan vielä mielummin ku ennen ku ei tarvi kirota jumittavan koneen takia.
Mun Hyvän ystävän Axl Smithin levy "People Come First" julkastiin eilen ja se löytyy nyt kauppojen hyllyiltä. Se on mahtava levy, ja todella persoonallinen pakkaus. Käykää hakemassa omanne!
Levystä tehtiin kans ehkä maailman hauskin mainos, nauroin jonku tunnin sen jälkee ku näin tän!


How To Make It In America ohjelmassa esitettiin viime sunnuntaina 1. tuotantokauden päätösjakso ja got damn mua ketuttaa se on niiin hyvä ohjelma ja oon ihan koukussa.
Jos ei vielä ole ehtinyt tutustua tähän sarjaa, voin täysin rinnoin suositella tätä. Nyt on viel hyvä ku koko season 1 on purkissa ne voi vaik kattoo kaikki putkeen.
Sen kunniaks täl kertaa soi tän HBOn sarja intro biisi joka on soinu mun päässä tänää KOKO päivän!!!


Pian lisäää bujaka bujaka!

11 kommenttia:

Essi kirjoitti...

Mahtava mainos Axl'lla! Toi À la Carte -keittiö suorastaan kerjää outoja mainoksia :D Oman P-pas -vaatemerkkini promokuvaukset (kuvat vielä julkaisematta) oli siellä vähän päälle kuukausi sitten, ja levotonta oli tässäkin päässä.

Erika kirjoitti...

Hauska ja monipuolinen postaus, kiitos tästä! :)

Anonyymi kirjoitti...

Moikka!
Hei voisitko neuvoa että miten noita jello shotteja oikeen tehään?
Ja onks ne hyviä? Me joskus tehtiin bileissä ERITTÄIN epäonnistuneitä hyytelöshotteja aluks perunajauhoista(!?!?) ja sit liivatteesta.

Anonyymi kirjoitti...

Tosi mahtava postaus! Mut pyytäisin et jakaisit juttuja moneen postaukseen, on jotenki häiritsevää kun niin sikana juttuu yhessä joka vaa jatkuu ja jatkuu.

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Essi:
Haha, kiva kuulla, johtuukohan se tosta keittiöstä vai mitä?

Skippingschool:
Thanks, kiitos palautteesta.
Now go back to school! :)

Anonyymi:
Siis ihan perus hyytelömassaa kandee käydä hakee tyylii Behnfordsilta WTC plazasta, ja keittää sen menee, ja lisää jäähdytys vaiheessa halutun määrän viinaa ni avot.

Anonyymi:
Jep, se olis tarkotus, tässä oli nyt vaan tälläne tiivistetty 2 viikkoa jotka mun piti saada pois syrämmeltä ennen kuin voin jatkaa elämää.
Thanks!

Tiia kirjoitti...

Oon lueskellu sun blogia nyt muutaman viikon ja oon jääny ihan koukkuun. Todella mielenkiintosia postauksia, etenkin noi ulkomaan jutut. Sä suorastaan nautit sun elämästäs, kumpa ite vois osais tehdä samoin :)

Ihanaa kevättä!

Anonyymi kirjoitti...

Oon seuraillu blogias täs nyt pari viikkoa ja tykkään kyl ihan törkeesti.Annat tosi positiivisen kuvan itestäs ja se kans välittyy tänne ruudun toisellekin puolelle :)
Hauskaa viikonloppua!

eini kirjoitti...

Olin myös tuolla Lil Jonin keikalla, ihan en päässyt videolle, darn. :) Ja kiitos sarjasuosituksesta, loistava!

Anonyymi kirjoitti...

On kyll pakko sanoo. Todella hyviä ja positiivisia bloggauksia jäbäl. TÄmmösiä kaivataan lisää. Joka kerta saan pienen boostin omaan arkeen ja kelaan et vitja miks mä en "lifetä" noin energisesti. keep it coming!!

Anonyymi kirjoitti...

mullon ollu toi läppäri joulusta asti ja tää on todellista rakkautta. Löydän pelkkiä plussia. Ainoo huonojuttu on just se että turhan iso ja painava matkustellessa. mutta siitähän ei voi konetta syyttää vaan omaa matkustelua.

Anonyymi kirjoitti...

moi. haluun ihan ekaks sanoo et rakastan sun blogia. mut mikset ostanu mäkkiä?