Viikon 27 Kotiläksyt

R.I.P MJ.



Yks ilkeimmistä jutuista koskien tätä koko maailmaa mullistanutta surunäytelmää oli kyllä juorubloggaajan Prez Hiltonin kirjotus, joka ilmesty nettiin siihen aikaan kun uutisiin saatiin tieto siitä että MJ oli viety sairaalaan. Hän kylmästi viittas et se on pelkkä promostuntti. Kun tieto kuolemasta tuli julki poisti hän tämän kirjotuksen jonka onnistuin hoitaa tähän. Tää kuolintapaus meinas rikkoa koko internetin, lue lisää täältä.

Me lähetää nyt lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Portugaliin viikoks ottaa lonkkaa ja tää on eka ihka aito lomamatka pitkään aikaan. Sen vuoksi yritän pysyä poissa netistä vaikka se tuntuuki nykyään olevan, puhelinluettelo, navigaattori, matkaopas, kuvapankki, kaveri, neuvonantaja ja paljon muuta. Yritän ottaa mahollisimman paljon lonkkaa vaa siel ja nähä uusia paikkoja, ja tottakai olla Saran kanssa koska tää on meiän ainoo yhteinen kesäloma viikko.

Mä oon täs jo vähän pakkaillu ja täl kertaa otan messiin kunnon rantalomalaisen varusteet! Snorkkeleille ja laseille toivottavasti löytyy käyttöö siel kirkkaissa vesissä, ja toi pieni kylmälaukku toivottavasti tulee olee apuvälineenä siinä mun "corona mainos" tavotteessa josta mainitsin edellisessä kirjotuksessa!
Oltii tänää kirpparil myymässä jonka jälkee käytii syömäs kakkua jonka mun rakas äiti oli leiponu johonki kilpailuun.. Siel oli sisäl mansikoiden lisäks sellast kermajuusto / piparminttu cremeä ja aijaijai ku oli hyvää!!! Minttu toi mukavasti raikkautta tohon settiin..
Koska oon huono olemaan pitkään paikallaa etenkin rannalla ipodi auttaa vähän mut kävin silti ostamassa ittelleni pientä tekemistä hiekalle. Rubikin kuutio kuuluu about melkee yleissivistykseen enkä ikinä o ratkassu sellasta ja nyt mul on koko viikko aikaa pohtia sitä!
Sara sekotti sen mulle valmiiks ja ekan 3 minsan räpeltämisen jälkeen oon ihan kahvil ton kapistuksen kans et miten ihmees se pitäs ratkasta, mut ajan kanssa... Mä oon lomalla mul ei o kiire mihinkään!
Mult on moneen otteeseen pyydetty laittamaan linkkejä kehiin niist blogeista joita ite seuraan, ja nyt ku oon lähös pois hetkeks niin on oiva mahollisuus iskee teille klikkailtavaa kehiin siks aikaa ku mä makailen kuumalla hiekalla Euroopan reunalla.

Blogi jota seuraan kaikkein hartaiten on Kanye Westin blogi, sitä päivitetään tosi usein ja siel on aika pitkälle kaikista samoista aiheista artikkeleita jotka mua kiinnostaa, muotoilu ja arkkitehtuuri, musiikki, vaatteet ja kengät, gadgetit etc.. Olin fiiliksis toissapäivänä ku olin postannu sen Ciaran uuden "Work" videon ja kehunu niit plehoi, niin vasta SEURAAVANA PÄIVÄNÄ Kanyen blogilla postaus ylistäen niit asuja, hahaa! Mä ehin ensin!

Tätä mä oon seurannu jo aika pitkään, tän blogin takana on Jon Buscemi joka on suunnitellu mm. DC´lle muutaman malliston milleniumin alussa, hän on aina ollu visionääri, kulinaristi ja hän kirjottaa aika pitkälle kaikista gourmet safkoista ja luxus tuotteista. Nykyään heillä on vaate ja kenkä brändi nimeltä Gourmet, ite omistan vaan yhet niiden lenkkarit but digaan brändistä ja blogista.


Streetwear muotiin ja katukulttuuriin ylipäätänsä keskittyy nää seuraavat muutamat saitit jotka päivittää nii usein et twitteris tulee melkee veemäisen paljon noilt viestei, mut se on toki hyvä asia koska se tarkottaa et nää on todellakin ajan hermolla.




Tää saitti on must siisti ku siel yhdistyy yleiset kolumnit kaikest vaatteista, julkkiksista, leffoista etc.. et se ei oo vaan vaatteita, vaikka kutsuukin itseään miesten "buyers guidiks".


Tän jäbän blogiin pystyn jotenki samaistumaan parhaiten, se hehkuttaa aina samoi juttui mist oon itekkin fileis. Se asuu losissa ja se tekee video postauksia liittyen just streetwear kulttuuriin ja musiikkiin ja kaikkeen siit ympäriltä, JA se skedee kans!

Paras skedesivusto täl hetkellä, kovaa materiaalia joka päivä. Täl hetkel alkanu 2. s.k.a.t.e. skaba.

Tän blogin takana on yks mies joka on tehny vaikuttavan uran musiikin saralla, tuottaen mm. De La Soulia, Kornia, etc.. ja hän kutsuu myös itseään katumuodin suurlähettilääksi ja on Grammy palkittu taiteilija. Kannattaa koluta nää mutenki siistit sivut läpi, etenki blogi ja portfolio.


Mä tykkään paljon kaiken maailman ihme vempeleistä ja elektroniikasta ja tää on yks parhaista saiteista sitä varten.


Vähän vastaavanlainen suomenkielinen sivu joka on kans ihan hyvin mukana pelissä näis hilavitkutin jutuis on ite hilavitkutin.


Juoruja ja ylipäätänsä kaikkii perus 7 päivää tyylistä viihdettä on joku kiintiö saatava täytee viikossa ja siihen päämäärään pääsemiseks on nämä seuraavat sivustot sopivia.


Nää sivut ei ole iloa silmälle mut, oli pakko laittaa koska varmasti herättää mielipiteitä, naurua, inhoa ja muita tuntemuksia ihmisestä riippuen.



Mul on kans jonkin verran tuttuja / kavereita jotka kirjottelee blogeja ja niitä tulee seurattua ihan sen takia et on joku kontakti blogimaailman ulkopuolella. Toisin ku kaikki melkee kaikki noi aikasemmat ni nää on kaikki sivustot suomalaisia.

Tuukka kuuluu mun kans siihen pieneen vähemmistöön joka kulkee nimellä "heterot miesbloggaajat".


Mari lähti kesäks Agia Napaan eikä sil o paluu lippua, joten päivitykset on tätä nykyä aika harvassa mut todellaki tutustumisen arvonen.


Lauran veljen kanssa mä asuin intin läpi viereisessä punkassa.


Mun blogi mentori.


Mrs. V on yks parhaiten pukeutuvista henkilöistä jota tunnen!


Taral on lupsakka ote elämään, joutuu arvostaa.


Ehkä hienoin kuva ikinä blogin bannerissa!


Noissa toivottavasti riittää teille luettavaa ja ihailtavaa sillä aikaa kun oon reissussa.
Mä kuitenkin tänään sain ekan kerran lisättyä kännykästä kuvan Twitteriin, ja se on nopeeta ja helppoa, ja aion ens viikolla ja ylipäätänsä tulevaisuudessa iskee sinne paljon kuvia jotka on ihan siis semmosia juttuja jota ei välttämättä blogiin asti pääse mut toivottavasti kuvat ja max 160 merkin teksti on tarpeeksi kiinnostava että se saa sut klikkaamaan linkkiä joka blogin oikeesta laidasta löytyy "diamonds and pearls @ twitter" tekstin alta. Eli ens viikol ei ole tulossa postauksia mut aina wifin löytyessä jotain random kuvia siis Twitteriin on tulossa.
Mun piti kans tehä taas se kysymys-vastaus-juttu kuun puolevälis mut toi Biaritzin matka vähän sotki aikatauluja, MUTTA nyt on siis mahdollisuus iskee kommenttina tai sähköpostilla kysymyksiä ja kun palaan matkoilta niin vastaan jälleen videolla teidän esittämiin kysymyksiin. Tällä kertaa kuitenkin valitsen vain 3 kysymystä johon vastaan.
Joten kysymyksiä taas eetteriin!!!

Lopuks viel muutama ralli jota oon fiilistelly viimiset muutaman päivää, toivottavasti tekin pidätte.
Tätä Drakea kannattaa pitää silmällä, must tuntuu et se tulee olee seuraava iso nimi.


Yeezy.

TTT.

J.Fox:


Mukavaa viikkoa kaikille. Pysykää kanavalla Twitpiccien avulla!

Adeus Novamente

Aika messevät säät ollu vai mitä! Ei siin et päivisin on ollu hienoa ni on kyl öisinki, käytiin eilen moikkaa kavereita ulkona ja ku pyöräiltii takas himaan odotti Töölönlahdella tällänen näkymä, kaunista! Ja tänään, mähän sanoin! Mä laitan Transformers paidan päälle tänään, ja mä kans laitoin!
Ollaa Saran kans molemmat ens viikko lomalla duuneistamme ja ollaanki etitty vähän äkkilähtöjä sun muita kivoja reissuja mut vastaan ei tullu mitää hyvii / edullisia paketteja. Sit ku oisko ollu viime tiistaina ku käveltii illalla kaupasta kotiin, meni meiän ohi spora mis oli kyljes iso mainos mis luki "Portugal alk. 225€".
Me käveltiin siit himaan tää lause pyörien päässä ja ostettii sit lennot Lissaboniin ens viikoks, eli todella extempore, mutta loistava ratkasu! Me tosiaan lennetään Lissaboniin, jota kaikki on kyl tän viikon aikana kehunu kun paikasta on juteltu, ja sielt löytyy ihan noin 1h säteellä sit paljon siistei mestoi mis näillä näkymin mennää käymään.
Ihan jonku 30min pääs sijaitsee mm. Estoril mis ajettii aikoinaa kaikki Portugalin Formula 1 GP:t, ja ainaki kuvien perusteella näyttää sellaselta paikalta mis ois kiva käydä, ja varmaan tullaankin käymään..
Noin tunnin päässä pohjoseen on Peniche joka on ihan surffimesta, ja nyt ku en tikkien takia päässy Biarritzis surffaa haluisin täl reissul päästä kokeilee ja muutaman tutun mukaan tää on se mesta nimenomaan siihen tarkotukseen.

Mä aion pitää tän ekan kerran kolmeen vuoteen läppärittömän loman, joten ens viikol ei näil näkymin tuu ees postikorttei ellen puhelimel saa säädettyä jotain(tuskin), mut sen jälkeen taas sitten on luvassa (toivottavasti) kivoja maisemia ja tarinoita etelän lämmöstä.

Ennen kuitenkin kun lähen niin isken eetteriin teille läjän linkkejä blogeista ja saiteista joita mä ite seuraan niin saatte jotain luettavaa ainaki viikoks!

Me mennää muuten Saran kanssa tänä lauantaina Valtterin kirppikselle myymään kaikkee kamaa, etenki Saralla on paljon kamaa, jos ootte hoodeil, tulkaa käymää!

Mä toivon et ens viikosta tulis jotain tällästä:

Pariisi In-n-Out

Viime viikolla kun lensin takas himaan Biarritzista, olin tahallani bookannu mun lennot niin et mul on aikaa käydä Pariisissa vähän pyörimässä, vaikka aikaa olikin vaan about saman verran ku ois ollu Ruotsinlaivalla ja olis rantautunu Stokikseen mut silti oli todella kiva päivä!
Eka spotti mihin iskin suoraa kentältä oli Notre Dame joka nous ihan mun ykkös suosikiks viime reissulla, yksinkertasesti yks maailman kauneimmista rakennuksista, ja sisällä sellane tunne valtaa ruumiin ettei tiedä mis sitä oikeen on.

Mä olin ekaa kertaa Pariisissa muutama kk sitten kun vietin talvilomaani, ja okei, oli nopee visiitti siloinkin, mut jotenki ihastuin koko paikkaan. Siel on mukava ilmapiiri.. Eniten tykkään kuitenki siitä miten hienoa arkkitehtuuria siel on, ihan perus talotkin on todella nättejä..

Samalla ku hengasin Notren Damen edes ni bongasin ehkä tähän mennes 2009 siisteimmän lätsän aikaan! Tollane iso donitsi vaa kupolin kattona! Hieno!
Pariisi on iso mesta mut melkee kaikki "nähtävyydet" sun muut on joen varrella ja sitä pitkin onki kiva kävellä paikasta paikkaan jo mukavan jokimaiseman ansiosta.
Seuraava mesta mihin raahasin itteni ja matkatavarani oli Louvre. Mun piti vaihtaa lentokenttää siel ja jouduin tämän vuoksi vetämää matkatavaroitani perässä koko päivän..
Louvrella mul oli tällit paikallisen ystäväni Ceasar´in kanssa johon mä oon tutustunu joskus varmaa 7 vuotta takaperin kun hän oli suomessa työharjottelussa itseasiassa samassa firmassa jossa itse olen tällä hetkellä töissä.. Ja me lähettii siit yhessä nauttimaan päivästä Pariisissa..
Lähettiin taas tallustelemaan jokea pitkin maisemia ja rakennuksia ihaillen...
Päädyttii käymää Eiffelillä pikaseen ku haluttiin istahtaa johonki hetkeks... ja muuten, tsekatkaa mitä mul on jalas! Mä käytin muutamaankin otteeseen mun DC´n mismatchejä!
Unohdin viimeks ihan kokonaan mainita et nää on muuten collabo kengät Groove Armadan kanssa, jotkut varmaan tunnistaakin GA logon kengän kielessä.
Ceasarin sanojen mukaan oli siihen mennessä kesän selvästi kuumin päivä, ja lämpöö tuntu olevan lähemmäs 30, ja hikoilin ku sika ku kiskoin matkatavaroita pitkin Champs Elyseetä Eiffelin visiitin jälkeen..
Käytiin Luiskalla vähän vertailemassa hintoja suomen liikkeeseen verrattuna ja aika samoissa ne oli kyl.. Se mikä Vuittonil oli kyl hienompaa ku mitkää tuotteet on niiden liiketila.. Mun lemppari kohta on tää ihan levoton kattoikkuna jonka vois kuvitella näkevän just jossain museossa tms.. Himmeintä oli et ku pyörittiin siel, ja selailtiin kirjoja kirjaosastolla (joo siel on Luiskalla kans kirjaosasto) niin törmättiin yhteen kirjaan joka oli suomalaisesta muotoilusta, ja se oli viel ihan pääkallopaikalla esillä siel.

Lopuks ennen ku jouduin lähtee sykkii kentälle päin käytii haukkaa take-a-way patongit riemukaarella. Seki on kyl uskomattoman kokonen rakennus jonka muuten Napoleon on joskus sillon way back laittanu rakenteille fyi...
Vaikka olinki heränny Biarritzissa aamu viideltä lennolle, ja sykkiny laukkujen kans heltees koko päivän, olin oikeesti aika hajal siin vaihees ku piti alkaa lähtee illal kotia kohti, mut olin silti ihan fiiliksissä koska oli ollu niin mukava matkustuspäivä. Ne harvoin on sellasia et pääsis yhtään nauttimaan mistään, mut täl kertaa niin kävi.. Ja vaikka lennolle ehtiminen tekikin tiukkaa kaikkien metro seikkailuiden jalkeen ehin kuitenki ajoissa, ja pääsin yöksi kotiin.
Mä en oikee osaa päättää et kummista tykkään enemmän, Ciaran plehoista vai noista järkyttävän kokosista rekoista, molemmat on siistei!

Kiva et myös Kanye pyörii hyvässä seurassa, heh..

Odotus palkittiin

Mä kävin äsken kattoo tän ensi-illassa!!!

Mä en osaa sanoa oliko Transformers 2: Revenge of the fallen hyvä vai huono koska oon vaan niin fiiliksissä kaikist noist miten noi on tehty kaikki noi robotti jutut, ne vaan näyttää niin hienoilta.. 1. Avaruus kiehtoo. 2. Robotit on siistejä. 3. Megan Fox on kuuma. 4. Mä tykkään leffoista mis on räjähdyksiä, ammuskelua etc. "viihdettä" 5. Megan Fox on hyvis. 6. Itse pidän sotaelokuvista ja sitähän tää vähän oli. 7. Ja vikaks mainitsinko jo et Megan Fox on damn fine.


Noin, siinä on 7 syytä miks mä tykkään koko meinigistä ja miks sun kannattaa mennä kattoo toi pläjäys johon mä suosittelen seuraks paljon Coca-Colaa ja jotain mutusteltavaa siihen kylkeen. Mä olin oikeesti venannu tätä päivää niin kauan et pääsen näkee ton leffan ja vitsi nyt on kyl hyvä fiilis, teki oikeesti mieli tuulettaa ku astuin Tennarin ygös saliin sisään!!

Mä olin tietysti pukeutunu tätä kyseistä juhlapäivää varten aivan kuten pitääkin, rokkasin aamusta iltaa Transformers paitaa ja taidan iskee sen huomennaki niskaan... heheh


Jos joku sattuu digaa Megan Foxista, kanattaa käydä täällä. Siel on 5 Megan Fox kohtausta ennen sen Trasformers uraa, cos She´s what time it is!

Onks joku muu käyny kattoo jo tän pätkän??? Mitä tykkäsitte?

Hossegor

Yks ilta ku oltii Biarritzis meil oli mahis päästä käymään pienen matkan päässä sijaitsevassa Hossegorissa joka on aika surffipainotteinen kylä. Musta on siisti vaan päästä näkemään tällee uusia paikkoja vaikka niis ei oiskaan paljoo mitää ihmeellistä.. Digaan vaan siit kultakala efektistä.. Vau, taas uus paikka!! Säät oli muutenki Atlantin reunalla tosi vaihtelevia, saatto saman päivän aikana sataa ihan kaatamalla ja sit kuitenki olla paljon poutaa, mut mikä kivointa oli koko ajan kyl lämmin!
Mä löysin oman paikkani Hossegorista välittömästi! Kui rento näköala olkkarin sohvalta!?!?
Olin ku himassa!
Vaik vähä alko myrskyämäänkin yhessä vaiheessa, ni silti sitä lähes aina seuras auringonpaiste!
En muista millon oisin viimeks pelannu tätä peliä, ja en tiedä oliks se mun Itä-Eurooppalaisten kollegoiden hyvä seura vai mikä mut oli niin hyvät pelit ettei mitää rajaa!
Okei, ei mitää niin gourmet safkaa miten Biarritzis, mut silti ihan törkeen hyvää! Nää wurstit oli nii maukkaita et ois tehny iskee tuoppi täytee niit ja nami nami..
Jos nää kanavartaat alkaa houkuttaa niin kannattaa mennä Helsingin Forumin kellarissa sijaitsevaan Habibi nimiseen ravintolaan ja tilaa Shish Tauk, siin on Stadin parhaat kanavartaat!
Oikeestaan se syy minkä takia me ylipäätänsä lähettiin sinne Hossegoriin oli se että siellä oli pienimuotoset bileet mun kaverin Janin kunniaks jonka oma pro kenkä DC:ltä julkastaan pian ja nyt oli aika juhlia tätä hienoa miestä ja näitä tossuja.
Oli ihan mahtavaa ku tuntu et sen paikan omistaja oli eniten humalassa kaikista läsnäolijoista ja hän sitten innostui tarjoamaan koko mestalle ihan suuvedelle maistuvia shotteja jotka piti vetää sinä aikana ku baarimikko sytytti jollai gasolla baaritiskin liekkeihin, ja ennen ku ne sammu piti lasin olla tyhjä.. Paikallinen tapa?
Loppuillasta meno Rock Foodissa alko olla jo aika katossa ja oli kyl hieno ilta jälleen kerran!

Mittumaari

Nyt on Juhannus takana, ja se tarkottaaki sitä et kolmen viikon päästä alkaa taas jäävuorot pyörimään ja kiekkokausi alkaa taas.. Mut onneks täs on kesää viel jäljel ennnen ku tarvii alkaa miettii talvea. Meil oli tosi iisi midsommar, vietettiin se hautausmaa henkisessä Helsingissä.. Tääl ei oikeesti ollu ketään. En o ikinä nähny Mannerheimintietä noin tyhjänä..
Oli hienoa ku ei puhelin soinu, ei ollu mitää kissanristijäisiä ja pääs ihan rehellisesti nollaamaan, ja sen mä tein, nukuin nimittäin to-pe yönä 14 tuntia, ku normisti nukun max 7h yös.. Oli hienoa levätä.
Mul oli juhannuksen suhteen yks ainoo päämäärä: Mä halusin syödä hyvin ja grillata.
Iskettiin Saran porukoille grillaamaan, ja siellä meitä odotti viimeistelty piha jonka kimpussa viimeks oltiin talkoissa. Viimeks me laitettii noi laatat tolle polulle ja kaivettiin altaalle kuoppa ja nyt ne oli sit fiksattu loppuun ja must siit tuli kyl aika kiva.
Mä en juonu koko Mittumaarina tippaakaan alkoholia mut silti näin tähtiä melkee koko viikonlopun...
Miks avaruus on niin kiehtovaa?
Korpraalin Wilhelmit tunnistaa aina ristiviilloista, aina.
Tää kuva on aika turha koska kaikki varmaan huomas ettei missään vaihees ollu mitenkää kauheen lämmin.
Sunnuntaina ku aurinko viimein tuli esiin pilviverhojen takaa lähettiin lintsille, koska kyl siel pitäs käydä aina kerran kesässä ihan kunnol, ostettiin rannekeet ja kaikkee.
Kaihdinlasit on "so last season".
Me mentii kaikkii laitteisiin mitskä keinu, pomppi, pyöri, hyöri ja meni lujaa, ja minä joka omistan herkän vatsan ja tuun todella helposti merisairaaks en kyl kestäny sitä hupia pitkään, oon vissii tulos vanhaks.. Joten päätettii pitää pieni breikki ja lähdettiin vuorostaan mun porukoille grillaa..
Mul oli oikeesti todella huono olo.. mut onneks pieni lepo ja..
hyvä ruoka auttaa aina..
Heti ku oli syöty ja levätty kaikki huiputukset ja puiputtimet ja heikuttimet kehosta pois menti viel muutamaks tunniks takas Lintsille ennen ku se meni poseen..
Vekkulaan ei vaan kyllästy!!!
Loppua kohden taas alko miehen mahassa ottaa sen verran et muutaman kerran joutu jo posket olee pullollaan tietämättä siitä seuraako siitä mitään vai ei, mut onneks pysy hyvät grillimätöt sisällä kuitenkin loppunasti täl kertaa, silti vikan kiekan suosiolla seurasin sivusta...
Musta on aika hienoa nyt kun on kirjottanu blogia jo yli vuoden ja voikin nyt tehdä viitauksia vuoden takasiin juttuihin! Mitä viime Juhannuksena tapahtui? Lue täältä.
Tää biisi soi salettii jossain Vero Modassa tälläkin hetkellä.. Eurokesä!