Back To Back


Eilen oli todella hauska herätä aamulla pelaamaan lätkää koska tiesin et hallilla odotti tällänen paketti. Kymppisäkki uusia customoituja lätkämailoja!!!

Mä käytin pohjana Saipan Iiro Tarkin mailaa ja tein siihen pieniä muutoksia, tein lapaan vähän enemmän peiliä, laitoin otekorkeudeks 71 ja tottakai oma nimi piti saada siihen kans.

Pari kertaa oon jo kerenny pelaa tällä ja se toimii ku unelma, oon todella filiksissä. Värit mä pidin samana ku vanhassaki mailassa, musta keltasena, se on meiän joukkueen ZOOMin vintage väri jostain vuosien takaa, haluun kunnioittaa juuria. Koska mitä vahvemmat juuret sitä vahvemmat oksat.

Ihan hoki päissää mä oon käyny täl viikol jo muutaman kerran itekki pelaa ja kävin viel omien treenien päälle kattoo illalla ku Turun pojat tuli ottaa mittaa punakoneesta Nordiksella.
Niinhän siinä pääs käymään että Hesen pojat sai nenään Stadin kingeiltä 3-2. Aivan oikein. Rau.
Kävin tänää Töölös safkaa Villetassa Ruusulankadulla. Mä oon muutaman kerran aikasemminki käyny siel ja se on aika hauska mesta, niiin rehellinen italialainen ku olla ja voi. Puolet koko mestan hyvästä pössiksestä tulee tarjoilijoista jotka puhuu hauskalla aksentilla suomea ja italiaa sekasin, ja huutelee toisillee italiaks kaikkee. Siin on melkee sellane fiilis ku oikeesti ois jossain ulkomailla...
Vaan punavalkoruutuset pöytäliinat puuttuu! Safka kuitenki vähän on jakanu ihmisten mielipiteitä ku on jutellu tästä mestasta muiden kanssa. Jotkut palvoo, ja jotku taas ei o tykänny yhtää. Mä oon vähän kahen vaiheilla, safka on musta tosi hyvää, mut silti siin on sellane pieni kutina ihan ku ne ois kaikki tyylii pakasteita, eikä niin tuoretta. Parsa puoliks kuumaa ja puoliks jää kylmää??? Safkat tulee melkee liian nopee et alkaa oikee epäilyttää...
Täl kertaa mä söin yrteillä grillattua miekkakalafilettä, vihanneksia, lohkoperunoita, oregano-valkosipuli-sitruuna-öljykastiketta, ja mun seuralainen veti ihan jonku perus pizzan joka näytti kans ihan todella hyvältä. Pizza varmaan on turvallisin vaihtoehto tässä ravintelissa. Mut ihan meinigin ja hyvän ilmapiirin takia voin suositella tätä mestaa.
Sain tänää hoidettua yhen kaverin kautta muutaman lipun ens viikonloppuna järjestettäviin Pacifique bileisiin. Mä olin siellä viime vuonna ekaa kertaa ja se on kyl sellane tapahtuma et oksat pois, tänä vuonna on pakko päästä uusiks. Kerran vuodessa tuntuu olevan liian harvoin näille bileille koska liput on myyty jo kauan sitten loppuun.
Taas ens viikonloppuna Vesipuisto Serena jossa just olin viime viikonloppuna, muuttuu isoks baariks, ja sinne bygataan isot lavat ja himmeet äänentoistot ja valo tsydeemit ja sinne tulee varmaa joku muutama tuhat henkeä juhlimaan, juomaan ja kuuntelee musaa, ja juhlimaan vähän lisää!

Friday In The City Mixtape skaba on viimein päättynyt ja kaikille onnekkaille voittajille on lähtenyt viestit ja levyt lähtee pian postiin. Kiitos paljon kaikille palautteista. Vaikka en aina kerkee vastaa kaikkiin niin luen kyllä kaikki kommentit ja todellakin otan ne huomioon. Arvostan suuresti kaikkia kommentteja ja palautetta.

Kanye musavideoviikko saa jatkoa biisistä jonka Late Orchestration versio oli mun soittoäänenä ihan sika pitkään yhessä vaiheessa. Edelleen tykkään täst biisistä ihan sikana. Tää  menee ulos kaikille niille jotka kovasti yrittää päästä kesäkuntoon 2012!Tulee mielenkiintonen viikonloppu ja katotaan jos sitä ennen ehtis tapahtua jotain siistiä kertomisen arvosta niin tekin pääsisitte taas hukkaamaan aikaanne täällä pian...

Joten.. pian lisäää!!

Lateerrrrr

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

marry me.

t. vaimos

Anonyymi kirjoitti...

kerro sun blogi suosikit? mitä seuraat? ja mieluiten myös poikien blogeja vaih eikö niitä löydy? t-jasmineh ja oot tosi söpö;-)

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Anonyymi:
Vaikee mennä naimisiin kommenttiboksissa, arvostan kuitenkin kosintaa.

Anonyymi:
Kiitos kommentista,
Lähen reissuun muutaman viikon sisään ja teen sillon pienen linkkilistan kun en itse pääse päivittämään niin usein.

:)

Anonyymi kirjoitti...

Jäbä tais kuvailla vähän enemmänki tuol pasifiques? Onks muit kuvii tulos minnekkää?

Anonyymi kirjoitti...

taytyy vaan kommentoida ja sanoa etta muistaakseni Iiro Tarkki pelaa Bluesissa talla kaudella, ei Saipassa! Ei sen kummempia! :)