Tyylii Viron Risteily Bahamalle

Ensimmäisiä asioita mitä ekan päivän aikana Miamissa tein, otin selvää kaikista mahdollisuuksista miten pääsis Bahamalla käymään. Miamista tehään kaikenlaisia risteilyitä sinne, ja yks vaihtoehto minkä myös toteutin oli ihan perus päiväristeily, aamulla lähtö ja illaks takas himaan.
Näitä retkiä myytiin ihan joka paikassa siellä, jopa joistaki pizza paikoista pysty ostaa retkiä ihan ku Turkissa perus klass pottom bout raideja konsanaan. Ite löysin ihan smootin rehellisen näkösen pienen matkatoimiston josta ostin risteilyn 179$ hintaan johon kuulu hotellilta nouto satamaan, risteily, satama maksut, safkat ja juomat... jopa alkoholi. Paatti lähti Fort Lauderdalesta Miamin pohjoispuolelta satamasta johon kesti hetken aamulla ajaa.

Mä valitsin tän kyseisen päivän ihan sen takia tälle risteilylle koska oli luvattu ihan kirkasta säätä, ja tiesin et mikäs sillon mukavempaa ku hengailla laivan kannella Pina Colada kädessä kapteeni Stubingin kanssa.
Menomatka oli aika pappa meno, kaikki vaa chillas.
Mä hengailin risteilyllä kahen Itävältalaisen mimmin, Summerin ja Katie Marien kanssa jotka oli mun kaa samassa hotellissa ja oli ihan sattumalta buukannu risteilyn samalle päivälle.
Siin vaihees ku tultiin Grand Bahama saaren satamaan nous kyl karvat pystyy ku alko näkyy sitä turkoosia vettä, ihan fiiliksissä.
Paatti parkkiin ja sit Tariqin kyytii joka vei meiät kylille.
Joka kulkee nimellä Lucaya.
Meiät dropattiin paikallisen Casinon pihaan jonka takana oli saaren kuulemma hienoin ranta, ja jo matkalla rannalle törmättiin niin nättiin mestaan et mun leuka joka on ku puuliiteri putos lattiaan samantein. Tää on aika sellanen paikka missä vois mennä naimisiin. Teki mieli alkaa kosia ohikulkijoita ihan lokaation takia.

Tästä majasta 50m rantaanpäin ei maisemat ainakaan menny yhtään huonommiks, ei sitten ollenkaan.
Miamissa oli Spring Break päällä ja biitsit oli ihan tukossa jengiä, ja ku pääs näille Bahaman melkee autioille rannoille oli se aika luksusta.
Yours Truly

Käskystä paikalla
Aika kauan joutu hengaa siel biitsil, itse asiassa niin kauan ku vaa kerkes, ja sen jälkee mentii kylän pikku markkina alueelle jossa oli satama kanssa. Rakennukset oli törkeen siistei perus Bahama tyylisiä, värikkäitä puurakennuksia.
Aika perillä loppu ihan kesken, laivamatka kesti ihan liian pitkää suhteessa siihen miten pitkää ite saarella ehti olla, mut ei saari kyl kauheen iso edes ollut, varmaa siisteimmät jutut kerkes nähä, mut ihan ku Stokikses, ja Tallinassakin.... Tuli aga vähän kiire takas laivaan... Niin perus..


Ei ois haitannu vaik oiski jääny laivasta, paikka oli niin kiva, mut onneks nyt kuitenki kerettiin.. Tosiaan matkan hintaan kuulu kaikki safkat ja juomat, ja kun paluumatka alkuillasta alko kohti Miamia, täytty takakansi ihan täyteen ihmisistä ku porukka tuli ryystää ilmasia kuppeja.
Ja jos menomatkalla oli ihan pappa meininki ni paluu matkalla soi kajareista vähän eri soundi, hissimusa vaihtunu DJ Khalediin ja Bahamalta tuli ihan törkeesti Spring Breikkiläisiä kyytiin jotka oli ollu siel juhlimassa. Meno ylty about samanlaiseks mihin me pohjalaiset ollaa totuttu.
Mut tottakai kun on amerikkalaisista kyse oli siellä tietty perus limboskaba, ja hula-hulavanneskaba ja kaikilla hassut muoviset juomalasit. Mitä kirkkaampi sitä parempi ja kaikki kannusti oman yliopistonsa kilpailijoita just niin karjusti ku kaikissa telkkari ohjelmissa ja leffoissa näkee.
Takas hotellille päästiin vasta yhen aikaa yöllä ja sit oliki kyl aika veto pois ku oli koko päivän ollu auringossa ja ku oli tintannu "ilmasta" Pina Coladaa koko illan, mut oli kyl kiva reissu.
Seuraavaks palataan Miamin maisemiin!!! Bujaka!

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei, kuinka kauan kesti laivamatka Fort Lauderdalesta Bahamalle? + kuinka paljon aikaa oli chillailla perillä Bahamalla? :) Toteuttamisen arvoinen vinkki....

-Nelli

Anonyymi kirjoitti...

oon tosi ihastunut suhun! aion tulla rohkeesti juttelee ja kysyä sua treffeille kun ensi kerralla sut taas nään ;-) -claudia-

Anonyymi kirjoitti...

Saat parempia kuvia tuolla biitsillä ku koitat kuvaa niin että horisontti on suorassa. Silmään sattuu nuo rantakuvat, vaikka upeita paikkoja kyllä.

Anonyymi kirjoitti...

sulla oli tänään aika viehättävää leffaseuraa ;) mitä pidit i love you phillip morrisista? ite tykkäsin paljon!

Anonyymi kirjoitti...

näyttää hyvältä, näytät hyvältä, kelpais.

Anonyymi kirjoitti...

HUH! Nyt 2010 postaukset luettu! Edessä olis 2008-2009.. Aivan mahtavaa tekstiä! Muutama tunti tässä vierähti ja kaikki oleelliset asiat jäi hoitamatta ;) TOTALLY koukuttava blogi!
Keep it real!

'M

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Anonyymi:
Laivamatka kesti joku 4h plus siihe päälle kaikki satamavenailut sun muut, bout 45min Ft. Lauderdaleen etc.
Oltiin paikan päällä vaan joku 2-3h mut koska se oli aika pieni paikka ehti siin iha hyvi hengaa.

Jos sattuu olee kulmilla ni Nassauhun tehää kuulemma viikonloppuristeilyitä jotka on vähä pidempikestosia ja vähä prameempia.

Ano:
Kiitti vinkist, yritän skarppaa ku räpsin mun pokkaril menee..

Ano:
Kiitos :)
Mä tykkäsin kans siit leffasta!

Ano:
Thanks! :)

M`:
Respect! Kiva kuulla että maistuu, näit postauksia on nyt vähä vajaa 250, niis riittää hetken aikaa koluttavaa!

Maya kirjoitti...

Vähän meinaa melkein kateus iskeä, kun tällaista materiaalia katselee! Vaan eipä auta muu kuin lähteä tarpomaan räntäsateeseen :D

Anonyymi kirjoitti...

Tyylii Viron Risteily Bahamalle:

Suomenkielistä tekstiä sitä kaipaakin kun asuu ulkomailla! :) Rentoo iltalukemista! Ja nää Miami postaukset on ihania!
Me likey!

'M