Villitön Virta

Viime lauantaina oli erikoinen juhlailta Helsingin Carusellissa kun kauppiksen tyypit oli järkänny Full Moon bileet. Kiinnostuin heti ku kuulin kekkereistä koska Carusel on tilana niin nätti mesta, etenkin kesällä. Ennakko liput oli myyty jo kauan ennen loppuun ja ovelle jätettyjen 100 lipun perään riitti jonottajia aina myöhään saakka. Mä olin päättäny pitää iisimmän viikonlopun ja vaikka lähin tsekkaa bileet, olin tehny ittelleni lupauksen olla koskematta alkoholiin, hyvä minä!
Sisällä oli hyvä meno, oli paljon ihmisiä, ehkä jopa liikaa, ja kaikki tuntu olevan ihan juhlafiiliksissä. Mä en tiedä oikee et mikä siin hommassa kusi, kun siellä näytti olevan baarimikkoja ihan sikana, mutta silti juomia joutu jonottaa ikuisuuden, itse olin selvinpäin, silti se mehun jonottaminen otti sipuliin sikana. Toinen oli se et vaikka ihmiset siellä oli todella tyylikkäitä, mesta on ihan top notch, niin musiikki ei valitettavasti mätsänny niihin, ja siel soi todella kura musa, joka sit ajo meidätkin loppujenlopuks ulos sielt..
Seuraavat vastaavat bileet on Kappelissa vissiin 20.3, joka on myös todella hieno tilana, niist voi tulla ihan hyvät bileet.

Vaihettiin mestaa ja viihdyttiin koko loppuilta, ihan sen takia et meil oli niin mahtava klikki kasassa, ja mä olin itsestäni ylpeä kun pysyin erossa alkoholista ja kittasin vaa karpalomehua käkättimeen. Taidan muuten olla vähä koukussa tohon mun uuteen punaseen tuttavuuteen nimeltä Cranberry, oon alkanu tykkää siit sikana. 

Oli mahtava just ku oli juomatta ni oli sunnuntai aamuna sit ihan pelikunnossa ja valmiina actioniin. Mä pakkasin kamat, hain kaverin kyytiin ja me lähettiin Serenaan laskemaan.
Oli todella nihkee sää laskee, ja sellasta märkää lunta tuli tuutin täydeltä, mut halusin silti mennä laskee koska nyt ku on ollu plussa kelejä, ja jos pian pakastuu taas ni sit on mäet jäässä.. Sit ei o enää kellää kivaa..

Mun 30pv roskaruokalakko edelleen pitää ja kieltäydyin viikonloppuna ensin ilmaisesta alkoholista ja sitten ilmasesta tuplajuustosta joten oon aika vahvoilla, tänää oon itseasiassa lakon puoliväli! Tää on just se yks niistä esimerkeistä miks normaalisti tulee syötyä kaikkee shaibaa ku ei välttämättä ole aina muuta tarjolla, kattokaa nyt tota Serenan kahvilan kylttiä!
Jätin tällä kertaa ruokailun kokonaan väliin...
Mul on muutaka kausari käytössä Serenaan ja tän talve kingein etu niissä on et niil pääsee kans ilmaseks vesipuistoon!!!
Muutaman tunnin laskemisen jälkee oli todella nättiä pulahtaa vähä villivirtaan ja käydä chillaamassa vähän, ainoa miinus joka vie melkee kaikki fiilikset koko mestasta on se et siel on aina sellane olo et nyt joku on unohtanu ulko-oven auki, siel on sika kylmä!!! Ekan kerran ku pääsee vetee se tuntuu todella kylmältä, eikä sen nyt niin pitäs mennä et täytyy käydä kylmäaltaas et muut tuntuu lämpimältä...

Tää on mun ihan lempi liukumäki koko vesipuistossa, se menee niiiin lujaa jos taitaa tekniikan ja se on viel mukavan pitkä.

Tätä mä sit ajelin siel muutaman kerran aina ihan yhtä fiiliksissä, muahahahaa.


Ainoo allas mis oikeesti on mukavan lämmin on jacuzzi mis mä viidynkin paremmin ku missää muussa... Loppuun viel kävin ottaa haltuun eucalyptus höyrysaunan joka on mun toinen lemppari, lautailun jälkee on niin kingi käydä vähä pötköttää siel lämpimäs ja kaikki röörit aukee mukavasti ja sen jälkee oli todella raukee olo.. Ei ollu sunnuntaina ainakaan mitään ongelmia Nukku-Matin kanssa..

Eilen kävin tokaa kertaa Kämp Gallerian Zen Sushissa safkaamassa, viime kerralla mul jäi hyvä fiilis täst mestasta ja nyt ihan mielellään meni takas uudestaan. Paikka on vähän piilossa siel tokassa kerroksessa mut todellaki rullaportaiden käytön arvoinen paikka.

Mä oon lähiaikoina käyny paljon siel sushi buffetiss josta postasin viime viikolla, ja oli kiva ku nyt sai pitkästä aikaa ihan menulta valkata mitä söis eikä valmiiks tehdyistä valkata mieluisia, mut sit taas kolikon kääntöpuolena tuntu todella suolaselta maksaa 12 palasta se 14€ kun oli jo tottunu siihen et buffetis ämppää sen melkee 30 palaa sil 12,90€ hinnalla. Mut sushi on kyl sellane ruoka ainaki mulle et makso mitä makso, söi mitä söi ni sen jälkee on aina hyvä mieli.
Zen Sushista saa mm. ankeriasta eli Unagi Nigireitä joita ei käsittääkseni tarjoilla ihan joka paikassa. Se tarjoillaan normaalista poiketen lämpimänä sillä se glaseerataan jonka jälkee selkään sivellään vielä teryaki henkistä kastiketta ja voin kertoa että maistuu!!!
Tällä viikolla Kanyen uuden blogin kunniaks laitetaan täällä tuutista pihalle Kanyen musavideoita!!!


Haluisin vielä ystävällisesti muistuttaa että kilpailu on edelleen käynnissä muutaman päivän!!!
Laittakaa siis postaustoiveita joko kommenttina boksiin tai sähköpostilla osoitteeseen diamondsandpearlsblog@gmail.com. Palkintona arvotaan kaikkien vastanneiden kesken Heavyweight DJssin "Friday in the city" mixteippejä.
Muistakaa siis laittaa sähköpostiosoitteenne mukaan niin olette mukana levyjen arvonnassa!!!

Lateerrrr

7 kommenttia:

JenBunny kirjoitti...

Tosi nätisti toteutettu video, erottuu joukosta, mut jotenki samanlainen meininki ku Guettan ja Kudin videossa minkä kerran postasit.

Olis kiva tietää vähän enemmän sun koulutuspohjasta ja duunista. Että mistä ollaan lähetty ja mihin päädytty :)

Hitto, nyt kyllä motivaatio kauppikseen hakemiselle nous kertaheitolla ku kerta tuol bileissa oli paskaa musaa! Pakkohan meikäläisen on päästä sinne juhlatoimikuntaan vähän säätämään musiikin tasoo ylemmälle levelille, tunnen sen ihan kansalaisvelvotteeks hehe ;) nojooo

Anonyymi kirjoitti...

1) Jenbunny, ei ne olleet mitkään "kauppisbileet" vaan siis parin kauppislaisen tai ex-kauppislaisen itse järkkäämät.

2) Eikä edes ollut kuraa! :D

orchid kirjoitti...

Tee joku musapostaus, sun tän hetkisiä lempparibiisejä tai artisteja tai mitä ikinä :D

Maria kirjoitti...

lumi on kyllä tampereellakin sellasta sohjoo ettei paljon mäkeen houkuttele...

mulla ei olis muita parannusehdotuksia muuta kun ulkoasuun liittyen, nää värit on vissiin ollu kyl pienen ikuisuuden nää samat ja toi otsikon kuvakin kaipais ehkä päivitystä... nyt siinä on vaan timantteja, missä helmet hä? jos ei itteensä himota tehdä uutta banneria niin ainahan voi järkätä viel toisen kisan sitäkin varten tai heittää homma vaan jonkun kaverin hoidettavaks ;)

ps. maistuuko rokki?
http://www.youtube.com/watch?v=LVeXvdQX8mI

kiki kirjoitti...

Toiveena ois sellanen kysymys-vastauspostaus ja sit ois kiva kans joku sellane mihin laittaisit sun skeitti- ja laskettelukuvii!
Sellanen postaus ois myös kiva mis esittelisit Helsingin parhait baarei ja hengailumestoi, kun tunnut baareis käyvän nii varmaan osaat sit esitellä parhaimmistoo.
Joku kotiesittelypostaus ja jotku tän hetken lempivaatteet esim. tän hetken lempikengät, takki, paita, lippis postaus ois kivoi.

Maija kirjoitti...

:D:D oltii kans serenas tos joulukuus ja voin sanoo ettei ne pidä lämityst pääl :D

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista ja palautteesta!

Aika paljon on tässä sellasia postaustoivomuksia joita on tulossa piankin!