Märkä LUAU Ihmemaa

Eilen oli legendaariset Pacifique bileet vesipuisto Serenassa. Mä oon muutaman kerran aikasemmin ollu siellä kanssa ja ne on niin uniikit bileet ettei suomesta, ellei jopa Pohjoismaista vastaavia löydy. Nää LUAU nimellä kulkeneet bileet oli myyty loppuun aikoja sitten ja mäkin sain ihan tsägällä yhen kaverin kautta hoidettua liput meiän porukalle. 
Mestaan oli ihan niinku aikasempinakin vuosina jo klo 7 illalla aika pitkät jonot, mut ne meni nopeesti, ja saatiin jopa vierekkäiset kaapit pukkarista josta olin aika varma ettei sitä tuu tapahtumaan. Bileet oli jo ihan täydessä käynnissä kasin aikaan.
Meil oli Joonaksen ja Mikon kanssa hyvä klikki kasassa, kolme enemmän tai vähemmän tuoretta poikamiestä niin kyllähän siinä pojilla riittää intoa, ja jaksaa siel vedes pärskii koko illan ihan fiiliksissä.
Täs kuvas on käyny muuten just se mistä manasin edellisessä postauksessa, Mikolla hienot Quickin sortsit, niin iso major brändi et niit ammutaan markkinoille niiin paljon et väkisin niit tulee samanlaisia paljon vastaan, ja niinku täs kuvan vasemmassa laidassa näkyy, näin käy usein. Ei siin auta ku levitellä käsiä.

Mä tykkäsin todella paljon lavasta, ja kaikista valoista mitä sinne oli duunattu, tosi makeet kaikki valot ja pyrotekniikkaakin löyty. Tosi näyttävää. Akustiikka ei tietenkään vesipuistossa ole mikää paras mahdollinen mut se tuli esiin vasta sillon ku joku puhu mikkiin, musiikin kanssa ei mun mielestä mitään ongelmia.

Mä en itse ihan sata lasissa lämpee siihen musaan mikä tuol bileis soi, en ainakaan himassa sellasta pahemmin kuuntele, mut se sopii musta tohon menoon ja muutenki oon aika avoin kaikelle musiikille joten tää toimii tässä tapauksessa! Pärskis pärskis vaa
Mikä oli nyt kiva juttu oli se et siel oli nyt todella lämmin, toisin ku viime viikonloppuna ku kävin kylpemässä. Nyt siel oli ihan melkee trooppinen ilmasto, joka oli todellakin mieluisampi vaihtoehto ku se vilu.
Me koko illan spekuloitiin keskenämme et paljonkohan siel oikee oli ihmisiä kaiken kaikkiaan, eikä me mihinkään muuhun johtopäätöksiin päädytty ku että PALJON!

Koska video kertoo enemmän ku tuhat valokuvaa, klikataa playta ja ihmetelköö mikä feng shui !!!

Me saatiin muutamalta frendiltä siel bileissä tälläset Jekun VIP rannekeet ja salmyhkänen ohjelappu jossa neuvvottiin menemään pilkun jälkeen Serenan eteen paikkaan X ja auto tulee hakemaan teidän paikkaan X ja siel on sit niinku bileet! Ja me tottakai noudatettiin näitä kultasia ohjeita.

Auto vei meiät johonki Korpilammen metsän keskelle johonki mökkialueelle jossa ilmeisesti oli Jekun priva afterpartyt, jossa oli paljon ihan random ihmisiä ja Jekun promoottoreita jotka oli paiskinu hommia Pacifiquessa koko illan. Ainakaan tää iso pullo ei jättäny arvailujen varaan kenen bileistä on kysymys.

Mökki oli tosi iso ja nätti, viinaa oli varmaa ainaki sata litraa, ja blandiksia kans, mut mitä sielt ei löytynu oli ruokaa.. Hah, meki käytiin jo tsekka viereinen Shelli joka oli ennne 24h auki, mut eipä tietenkään enää. Koko muutaman sadan neliön mökistä ei löyty edes ketsuppia, öljyä tai oikeestaa mitää muuta ku makaronia, ja siitä Sharon ja Jutta taiko meille pienet yöpalat.
Mut jos on tottunu siihen et jatkoilla jengin silmät alkaa näyttää jo ihan auton perävaloilta ja joku ehkä menee koneelle facebookkiin, ja jengi alkaa väsyy ja joku ehkä sammuuki, oli tääl ihan eri meno! DJ Mista-S hyppäs puikkoihin suoraan Tigerista ja siin vaihees joskus klo 4 aamulla bileet vast lähti oikeestaa käyntiin.

Sami soitaa muuten nykyään myös Spin fmmällä joka torstai klo 16-18 aika helvetin hyvää musaa, ja sitä pystyy striimaamaan netin kautta jos ei satu asumaan taajuuksilla, suosittelen.

Ihan ok meno, heh..

Johonki kuuten asti sitä jakso painaa menee siel ja sit oliki aika laittaa kimpsut ja kampsut kasaan ja lähtee tuutumaan. Oli aivan mahtava ilta ja harmittaa ettei näitä bileitä ole useammin, ois niin nättii jos vastaavanlaiset ois vaik kesällä jossain. Jossain lähempänä ku Vegasissa...

Tälle viikolle mahtu sittenki viel yks Kanyen musavideo, joka päättää tän Knayen musavideo sikermän josta ollaan saatu nauttia kuluneen viikon mittaan Kanyen uuden blogin kunniaksi.


Saattaa olla et ens viikolla on erään toisen artistin kunniaks myös luvassa teema viikko, mut aika erilaisen.

18 kommenttia:

Joonas kirjoitti...

tonne on kyllä pakko päästä viimestään ens vuonna! jäbähän on suht nätissä kunnosa, taitaa hot joga toimia :)

Anonyymi kirjoitti...

heipsan! and thanks for the greatest blog of all! ois kiva kuulla urheiluistas...esim mitä tapahtuu normilla treeni viikolla?

Anonyymi kirjoitti...

saaks tulla pesee pyykkei? ü

Anonyymi kirjoitti...

aii ooks nykyään sinkku?

Anonyymi kirjoitti...

sul on kiva kroppa, näyttää et oot saanut sikspäkin! kyl ottaisin sut heti! ;-)

Anonyymi kirjoitti...

eksyin sun blogiin sattumalta yli pari tuntia sitte.. jäin välittömästi ihan koukkuun, oli pakko lukee postauksii vaan eteenpäin! hienoja reissuja jäbä tehny, blogis on tosi jees! miten pystytkin olemaan niin monesta asiasta kiinnostunut ja ottamaan elämästä todella kaiken irti, asenteessas on jotain tosi ihailtavaa. jatka samaan malliin!

Anonyymi kirjoitti...

Tiedätkö yhtään, mikä toi tolla Pacifique-videolla soiva toinen biisi on nimeltään?

Anonyymi kirjoitti...

onks sharon sun uus tyttöystävä? luin sen blogii ja sain vaikutuksen et seurustelette! oli yhteiskuvakin;-)

Anonyymi kirjoitti...

vielä lisäys edelliseen, näytätte olevan tosi läheisis tunnelmis kuvas ja kummatkin puhuu toisistaa blogeissaan ja oot antanut vielä kuvatki sharonille ja kaiken kukkuraks päädyitte samoille jatkoille jossa sharon kokannut SULLE ruokaa :-)shafi ja sharon aika kiva pari;-)

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Joonas:
Thanks, hot jooga is the shit!
suosittelen ei kyl vastaavaavia juhlia ihan heti vastaan..

Anonyymi:
Kiitos!
Kuulostaa oudolta puhua treenistä ku mä tykkään vaan harrastaa ja tehä noit juttui mitä teen ja niis luojan kiitos sattuu saamaan liikuntaa..
Viime viikolla esim:
ma- lepo
ti- aamulla hokia, illalla jooga
ke- aamulla hokia
to- aamulla jooga, illalla vähä korista ja hölkkäilyä
pe- aamulla hokia
la- vähän korista ja hölkkää
su- lepo

Anonyymi:
Mul on vaa 3kg vetävä kone, siihen ei valitettavasti kauheena mahu muiden kamoja, mut kiitos tarjouksesta :)

Ano:
Jep.

Ano:
Thanks :)

Ano:
Kiva ku löysit, ja viel kivempi jos tykkäät. welcome to the family.

Ano:
Tiedän, se on
La Roux - In For The Kill (Skream's Let's Get Ravey Remix)

Ano:
Valitettavasti joudun ampumaan alas tuon hienon mielikuvan jonka toit ilmoille, me ollaa sharonin kanssa tunnettu aika kauan, emmekä tapaile, tai ole missään enempää kuin platonisessa suhteessa toistemme kanssa.
Me satutaan pyörimään aika paljon samoissa paikoissa ja tulee nähtyä joka paikassa.
Sharon on kyl tosi mahtava ja mukava mimmi!
Ihan mielelläni annan hänelle mm. kuvia käyttöön.

Anonyymi kirjoitti...

Hei mulle yks tommone Mikko kiitos, ni ei tartte turhaan sinkkuna pyöriä!

Nina

Laura kirjoitti...

Ihanan ruskee oot :)

Anonyymi kirjoitti...

Joonas on kuumempi ku mikko!

Ina kirjoitti...

Pacificue postausta kommentoin :)

Olisin vaan kysyny et mihin aikaan illasta toi eka video on kuvattu, itseltä menny ihan ohi toi musa ja noi valot.

Ite kans tuli kuvailtua aika monta videota, jos niiden voimalla jaksais taas ens vuoteen! Oli kyl niin siistit bileet!

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Se oli toka vika videoklippi minkä olin kuvannu, ja ihmettelin itekki et miks noita valoja käytettiin vaan ton yhen kerran koko illan aikana ku ne on noin siistit!!!
kello oli varmaa joku 00.30- 01.00 ehkä...

Anonyymi kirjoitti...

entä mikä biisi tossa jatkovideolla pyörii? :)

Diamonds and Pearls kirjoitti...

jatkoilla soivan biisin voi lataa täältä:
http://www.limelinx.com/files/b42a3a73067e92b30572b37fb8adc7b7

Anonyymi kirjoitti...

jee, kiitos paljon. :>