Oletko Mielestäsi Ylimielinen?Viel on muutama vastaus tulossa!

Tän biisin kvartetti on kaikki kotosin Miamista ja Khaledi kävi huutelemas toissapäivänä Flo Ridan kans yhel klubil mikkiin ja Pitbullilla on huomenna päiväl joku show tääl.... Viel ku Riki Rausku tulis vastaan niin Jekku Faijjan kans ni AVOT!

Da Da Da Dade County...


Tääl alko tänää Winter Music Conference ja joka päivä on tooodella paljon bileitä ja keikkoja ja kaikkee, ite lähen tästä kylvyn kautta tän MSTRKRFTin keikalle jossa on myös mm. Benny Benassin show kans.. Toivottavasti on hyvä ilta edessä!!Joudun ehkä pöllii muutaman muuvin tosta videosta hahhaaaaa

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

voisitko vielä tehdä sen kosinnan ku se olis noin videon välityksellä skidisti romanttisempaa ku mun kommenttilaatikkokosinta?

t. vaimomatskua

Anonyymi kirjoitti...

TERKKUI SUOMESTA!!!!!
Sä KoRiSTaT TäN PäiVäN HESaRii; HiH HiH.. Oot sÖpiS myyntieddari<3 <3 <3

Anonyymi kirjoitti...

moi! mä satuin bongaan tuol victoria's secret myymälän ja arvaa nousiko vesi kielelle. joten... sun lukijoista on varmaan hyvin suuri osa naisia ja nää neitokaiset (mukaanlukien minä) ilahtuis varmasti kovasti, jos raahaisit parit söpöt pikkuhousut tai jotain muuta seksikästä sieltä mukanas ja pistäisit jonkinlaisen skaban pystyyn! vaikka bannerikilpailu tai asukilpailu tai jotain tyyliin ''mitä pakkaisit matkalaukkuun jos lähtisit matkalle kanssani'' tai mitä vaan mielenkiintosta mis on vähä haastetta ;) think about that!!

Anonyymi kirjoitti...

Voi kiitos terkuista! Olen ihan otettu. Kohta pääsen kotiin lepäilee ja paistankin sitten ison läjän lettuja. Noi muuvit videosta vois toimia kans sitten!

Aurinko ja isoiso hymy!

- Isabelle

Anonyymi kirjoitti...

http://www.hs.fi/juttusarja/tyyli/artikkeli/V%C3%A4rikk%C3%A4%C3%A4t+housut+pirist%C3%A4v%C3%A4t+asua/1135254915322

Emmi kirjoitti...

Kiitos haastiksesta! Joko oot testannu mun safkavinkkei??