West Coast Deco

Mä hyppäsin eilen pirssiin kokka kohti Turkua ja otin kartturiks mukaan pussin Baby Porkkanoita, joita on menny pussikaupalla tän mun herkuttelulakon aikana. Oon korvannu niillä kaikki karkit, sipsit, keksit sun muut naposteltavat kamat.
Pysähdyin noin 70km Helsingistä pois päin Kasvihuoneilmiössä joka on aivan sairas mesta. Se on todella persoonallinen sisustustavaratalo keskellä oikeastaan ei mitään. Ne ostaa, vaihtaa ja myy about kaikkee.
Toinen puoli rakennuksesta on kasvihuone ja toinen varastorakennuksen olonen setti, ja obvi kasvihuoneen puolella on myös paljon kasveja myytävänä.
Siellä on myös keittiö joka tarjoilee paikanpäällä leivottuja munkkeja ja kotiruokaa joka päivä. Ja se on ilmapiiriltään aika mukava paikka syödä verrattuna vaik karkeena esimerkkinä Ikeaan.


Kasvihuoneen kulmassa on myös mestan omalla maskotilla oma kulmaoffice.

Toisella puolella puolestaan on sitten vähän modernimpaa kamaa, ja se on enemmän jo kaupan olonen. Kaikkee löytyy niin laidasta laitaan ku ikinä voi kuvitella.

Kamat siel ei o mitää ihan halvimmasta päästä mut, ne on ainaki uniikkia. Hinnat ei kuitenkaa ole ihan mahdodottomia, mm. tää valkonen Barcelona henkinen sohva lähti alle tontulla ja todella makee samaa sarjaa rahi tais olla joku 270€.
Mua harmitti ku mul ei ollu pahemmin aikaa alkaa tarkemmin fiilistelee kamoja ja lähin tyhjin käsin takas motarille, mut tonne pitää tehdä joku päivä kunnon road trip oikee ajan kanssa. Sillee et lounastaa siel ja ruuskaa läpi koko paikan. Niil on netis kans paljon tuotteita nähtävänä, kandee käydä tutustumassa: http://www.kasvihuoneilmio.fi/
Seuraava stoppi oli Turun uuden karheessa Skanssin ostarilla.
Sielt löytyy Masku Koti sisustusliike joita ei esim Helsingistä löydy ollenkaa, eikä ihan läheltäkää itseasiassa.
Sielt löytyy tosi paljon kaikkee rentoo sisustus kamaa joka lähtöön, ei niinkään mitää huonekaluja vaan ihan täysin koriste esineitä joita mä tykkään kutsua kodinasusteiksi.

Etenki niiden peili osasto on aika vahva ja huokee. Aika eri feng shui ku kasvihuoneilmiössä mut kans aika eri hintaryhmissä kaikki tuotteet.
Tälläsen kokovaratalopeilin ois saanu kainaloon 30€, mä en kuitenkaa ihan täysii syttyny raameihin ni se sai jäädä. Mut hiton halpa!

Ihan tyhjin käsin mä en kuitenkaa kävelly ulos vaan ostin himaan muutaman kappaleen tälläsiä fleece röpsy tyynyjä, jotka ainaki eräs henkilö dumas ihan suoraan, haha. Ne on materiaalin puolesta vähä turhan sähkösiä mut ne oli mukavan pehmeitä ja koska mun sohvan istuinosa on klassisen 60cm sijaan 90cm syvä on siin ihan kiva jos siin on vähä jotai enemmän mihin nojailla ja hautautua.
Turusta mulle tulikin jo kiire takasin Helsinkiin, mul oli Hesarin kuvaukset. Sanokaa mitä vaa, mut must on niin siistii ku meikataan. Ei lopputuloksen takia vaan se prosessi, ei se päämäärä vaan se matka, on jotenki niin rentouttavaa et siihen tuoliin vois aina vaik nukahtaa... mikä on vähä huono homma kuvausten kannalta.. mut siis joo se on mukavaa, ssoooo relaxing...
Musta otettii muutama kuva tulevaa artikkelia varten joka käsittelee tättädää ylläri ylläri, värillisten farkkujen omistajia. Sit ku se juttu tulee pihalle ni mä isken ehkä jotain matskua tännekki sitten..

Lil Wayne tosiaan joutu linnaan maanantaina laittomien aseiden hallussapidosta, ja sen vuoksi nautimme tällä viikolla täällä hänen musiikistaan aaallll weeek loooonnggg. FREE WEEZY.Tää on mun ehkä lemppari Lil Waynen biisi ja se on eräässä yhteydessä soinukkin täällä blogilla kertaalleen. Tästä videosta saa ehkä myös pienen vinkin mistä mä oon joskus back in the days saanu inspiraation noihin mun punasiin farkkuihin, hahaha...Seuraavaks lähetää yhessä mun ens viikon lomakohteeseen...

12 kommenttia:

Katri Y kirjoitti...

Eikä! Pakko saada tuo valkoinen täytekani

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Joudun sori kertomaan että se on ihan elävä :)

Anonyymi kirjoitti...

oot mun unelma<3 <3 <3 miten sut saisin, anna vinkkejä? ;-) t.camilla

Anonyymi kirjoitti...

Hey ukkeli!

Ai ei oo Maskuu stadin lähellä..
Masku KalustetaloAntaksentie, 01510 Vantaa
020 121 1500‎

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Se ei o "Masku Koti", en ole varma onko niissä ihan sama valikoima.

Anonyymi kirjoitti...

Aaa..okei! Sitten varmaan ootkin oikeessa! :)

Anonyymi kirjoitti...

siis ajoiks sä turkuun asti ainoastaan skanssin takia? :)

Anonyymi kirjoitti...

pieni putous ekalle kommentille. :D:D

laita toki se hesarin juttu sit tänne!

Anonyymi kirjoitti...

Siis voi morjens, pakko vaan kommentoida kauan tätäkin saittii tuijottaneena et sä oot kyllä älyttömän hauskanolonen ja aito jätkä! Diggaan sun tyylistä ja etenki näistä jutuista - kirjoittajanakin oot roimasti keskivertobloggaajia, emt, rikkaampi? Tarkoitan siis että sun käyttämä kieli on ihanan stadilaista (yhyy ikävä suomeen ja stadiin!) ja mukaansatempaavaa, aina tää on pakko tulla lukee.

Lisäksi voisitko vähän kertoo siitä millasta tuntuu herrää joka aamu ton naamas kanssa, damn! Mut älä vaan jooko S sano että "joku" sun tyynyjä dumannut on joku future-wifey?!?! EIKÄ?! *viils viils*

Keep up the good work dyyd

toivoo N maailman toiselta puolelta

ps. jos sais viel toivoo lopuksi jotain, niinku oldschool radioseteiski sai lähettää terkkuja ja toivoo, niin toivoisin lisää sun omia kokkauspostauksia ja lisää lätkää! terveisiä sulle ja sun kengille.

Ida kirjoitti...

Mitä sä teet työkses? Tai voisitko kertoa vaikka edes mikä koulutus sulla on?

Sulla on mun silmissä ihan upea asenne ja tyyli elää, odotan itsekin kuumeisesti saavani opiskelun Suomes loppuun ja pääseväni maailmalle :)

Anonyymi kirjoitti...

weezy<3

Anonyymi kirjoitti...

termos! tiesitsä muuten et baby porkkanat pestään kloorivedellä:D et kandee siirtyy ihan basic porkkanoihin...ja btw ihan helmi toi kasvihuoneilmiö mesta...