Ihmisen Unentarve On Vartin Verran Enemmän

Mulla soi tänää aamulla kello 5.30 ja ennen seiskaa oli jo könöttämässä hot joogassa, koska aikanen lintu madon nappaa, ehittiin kaverin kans käydä viel Stadin wanhasa kauppahallissa hakee vähä brekkaria ennen ku piti lähtee sorvin ääreen.

Kauppahalli tuntuu edustavan just sitä katoavaa putiikki kulttuuria josta ainakin itse henkilökohtasesti tykkään, jokainen liike täällä on erikoistunut johonki, ja tuskin mikään Alkoa lukuunottamatta kuuluu mihinkään isoon ketjuun.
Siellä oli muutamassakin eri mestassa ihan sika halpoja (hinta/laatusuhteessa) patonkeja ja ne oli törkeen kokosia. Hyvä aamiainen.
Mä lähin liikenteeseen perus kanapatongilla. Oli siisti et yks paikka tän patonki mestan vieres tarjoili porokebbee, mä en ainakaan ole ikinä kuullukkaan saatika maistanu moista, mut se vois olla ihan kokeilemisen arvonen ruoka.

Kauppahalli on tosi viihtysä paikka, enkä yhtään ihmettele miks se on saanu palkintojakin. Siel pitäs alkaa käymään useemmin.

Kävin päivällä pyörähtämässä Forumissa Ponkesissa, ja pisti heti silmään tällä iso mut siis miatyyri verttiramppi joka on tarkotettu sormiskeiteille. Mä en ennen tollasta olekkaa nähny ja se oli jo ihan koristemielessä aika makee jos himas ois tilaa vaikka siinä autotallin reunassa tai sit siin huonees joka on pyhitetty joko konsolipeleille tai junaradalle kokonaan, joita multa ei valitettavasti löydy.
Siit onki aikaa ku mä oon viimeks koskenu sormiskeittiin, mut joskus back in the day noilla tuli kyl leikittyä jonki verran, eikä siihen aikaan ollu mitää näin hienoi härveleitä rakennettu vaa sitä kikkaili aina johonki pöydänkulmaan, mut siistii et joku on alkanu väsää tälläsiä. Varmaa jos vähä kaivelis ni jostain laatikon pohjalta löystys tollane tech dekki..
Sain lopuks viel vähä seuraa ku Aslak niminen minimies tuli pitää mun kans pienet fingerboard sessarit isos rampis. Siel oli kans samal periaatteel toteutettuja miniramppei ja micro minei, siistin näkösiä.
Kävin myöhemmin tänää safkaa Etu- Töölössä ravintola Aidossa. Siellä on joka päivä kotiruokalounas pöytiin tarjoiltuna hintaan 9€ jota oon tykänny käydä syömässä.
Paikka on tilana todella tyylikäs ja elegantti ja sitä myös ruokailijat usein tuntuu olevan, mutta jos on vieressä raksalla duunissa, niin haalarit pääl ei kannata ujostella, siel ei katota ketää kieroon. Töölöläinen lehti kutsukin tätä mestaa nimellä "Etu- Töölön Helmi", ja vois sanoa että touchè.

Pöytiin tarjoillaan aina talonleipää joka on todella hyvää, se on sellasta et sitä tekis mieli viedä kotiin kans.
Tänään tarjolla oli haudutettua lohta purjokastikkeessa, ja se oli ihan yhtä hyvä ku kaikki muutkin sapuskat mitä siel on ikinä tullu syötyä. Suosittelen.

Yks kaveri suositteli mulle tällästä leffa ku The Boondock Saints, hänen mielestään mun elokuvasivistyksessä on iso aukko koska en ollu nähny tätä aikasemmin. Tääki on kuitenki tullu jo 1999. Traileri näyttää ihan hyvältä ja mun on nyt pakko täyttää se mun sivistyksen aukko, ja hoidin tän leffan välittömästi ja alanki kattoo sitä aivan juuri tässä. Tsekatkaa traileri jos leffa ei ole ennestään tuttu.


Kanye viikko jatkuu! Tän viikon siis joka postauksessa on Kanye Westin biisi hänen uuden blogin avaamisen kunniaks.
Tää biisi on kuunneltu jo puhki mun kohdalla mutta silti mielellään kuuntelen sitä,
koska se mikä ei tapa, vahvistaa.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

musta tuntuu että sä syöt kokoajan :D!!!

Anonyymi kirjoitti...

Todellakin on aukko leffasivistyksessä! Boondock Saints on ihan kingi leffa!! Siit on tullu kans jatko-osa vissiin 2009, mut ei se todellakaa ollu yhtä hyvä. Joka oli tietty arvattavissa.

Lape kirjoitti...

The Boondock Saints on kyl ihan mahtava elokuva, siihen ei tuu ikinä kyllästyy vaikka sen olis kattonu kymmeniä kertoja ( in my case :---D)huippublogi, täytyy sanoo !

Anonyymi kirjoitti...

Taka-Töölö? Mä asun Aitoo vastapäätä ja kuvittelen kyllä asuvani etu-Töölössä hmmmm... :D

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Mustaki tuntuu siltä, mul on koko ajan nälkä.. yritän kuitenkin syödä ainakin päivittäin :)

Okei, se aukko täytetään just!

Kiitos kun huomautit, oon ollu ihan kahvil ku oon kirjottanu ton, korjasin virheen.

Anonyymi kirjoitti...

Pitää ihmisen syödä!
Piristää aina kivasti nää sun postaukset ja aika usein nälkäkin ilmoittaa itsestään..