Mitä Arvostat Naisessa Ja Mikä On Defenet No No?Mä tosiaan kävin Bahamalla ja tääl on sattumalta Spring Break aika, joka ei oltu mun puolesta yhtää suunniteltu, ja tää reissu Bahamalle oli risteily, joka sattu olemaan Spring Break risteily!!! Nice! Siitä lisää viel myöhemmin, mut tän kerran biisi soi siel monta kertaa ja mä tuttuun tapaan laitan hyvän kiertää.


Pian lisää vastauksia!

17 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pakko tulla hehkuttaan kuin paljon tykkään sun blogista! Paljon enemmän kuin kenenkään tyttöbloggaajan blogeista itseasiassa, vaikka Saara on ihana myös :) Sulla on hirveän mukava tapa kirjoittaa, antaa todella rennon ja mukavan vaikutelman. Ja sun aiheet on tosi hauskoja, kivaa kun ei ole aina sitä samaa päivän asu-blogimiitti-päivän meikki-juttuahuttua mitä muissa blogeissa on (paitsi Saaran:D).
Ja hei ihan tuohon kysymyspostausjuttuun, suostuko valottamaan että mitä duunia sä teet? Olen yrittänyt monesti arvailla, tai ehken vaan ole lukenut tätä tarpeeksi kauan, mutta kuitenkin...
Ja tosi kiva muuten tää uusi ulkoasu, kivempi kuin entinen:)

-Tia

Anonyymi kirjoitti...

Au au au, nyt on ujona (MUTTA VIEHÄTTÄVÄNÄ) sanottava vastalause! :D Ujoudella ja itseluottamuksella ei ole mitään tekemistä toistensa kanssa, ainakaan omalla kohdallani :)

kadonkadonk kirjoitti...

Voi Shaffe Shaffe.. Ihan tällanen FYI: ujolla ihmisella ei aina tarvi olla luurankoja kaapissa tai jotai jäätäviä traumoja lapsuudessa. On semmonen asia ku temperamentti, joka on siis persoonallisuuden BIOLOGINEN perusta(thus, sitä ei pal voi muuttaa). Temperamentti on kaikilla erilainen ja se näkyy jo vauvana. Kelaa vaik sitä et eihän kaikki beibit oo samanlaisii, jotku on arempii ku toiset. Eikä niil silti välttist oo mitää ylitsepääsemättömiä kokemuksia sikiöajoilta tms. NIH! :D

ja ef wai ai #2, en oo ujo enkä kyl itekkää lämpene ujoille jätkille, mut halusin vaa tulla selventää, ettet olis niin kauhee ujorasisti in the future!:D (not to be taken too seriously..)

Tiia kirjoitti...

Pakko huomauttaa et ujous on vaan luonteenpiirre siinä kuin avoimuuskin. :D Toki luurankoja saattaa olla ja ehkä epävarmuuttakin, mutta sille luonteenpiirteelle on tosi vaikeaa tehdä mitään, vaikka haluaiskin. Kaikilta ei vaan luonnistu sellanen samanlainen avoimuus ja itsevarmuus. :)

Terveisin ujo.

Ps. Sun blogi on tosi jees! En oo kyl aiemmin kait kommentoinut, mutta seurailen. :)

Anonyymi kirjoitti...

tää sun blogis on jotein niin üüber super mahtavaa!!!

lifestyle in the pocket! dude you're living my dream!

Anonyymi kirjoitti...

Eikää tosi ihana toi video :) Ääni ja vastaus ja kaikki :D

Anonyymi kirjoitti...

Temperamentti - ihmisen yksilöllisyys
Keltikangas-Järvinen, Liisa

Jos vaik tykkäisit lukee, niin tost saisit varmaan hyviä UUSIA näkökulmia siihen ihmisten ujouteen. Kaikkee kantsii yrittää ymmärtää =)

Ja hei, blogis on aika huippu. Elämänasentees välittyy kirjotuksistas piristävästi.Mukavaa matkaa!

Anonyymi kirjoitti...

kiitti vastauksest!ehkä ens kerralla ku oot fabricis uskaltaa tulla moikkaamaa:P kivat maisemat btw!Nautippa meiän suomessa asuvienki puolesta lämmöstä ja auringosta ja maisemista!

emma kirjoitti...

"later" :DD
joo ei toki käy maisemat kateeks!! tää talvi on iha pyllystä!!!!!eikä mulla ole edes tekemistä..mut joo.
aina voi kuvitella olevansa tuolla

miukumauku kirjoitti...

Olitko se sinä siinä mäkkärin mainokses?:D haha mikä kyssä. Mut edellises postauksessa oli aika paljon hyviä kysymyksiä!

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista, palautteesta ja asiallisesta kritiikista.
Tottakai ujous voi olla myös geneettistä mutta mä puhun tässä tapauksessa vaan omista kokemuksista vain, ei tienkään sais yleistää, my bad.

Anonyymi kirjoitti...

Ei hemmetti, vai ujous on joku heikkous. Ei paljon järki päätä paina. Avaa vähän maailmankatsomustas ja heitä tuo hemmetin ylimielisyys pois!

elea kirjoitti...

"tai vaik.... vihree"

Hahahah :D

Anonyymi kirjoitti...

defenet = definite. anteeksi. oli pakko. :D

Anonyymi kirjoitti...

ujoilla luurankoja kaapissa? voi luoja : DD

Maya kirjoitti...

Oon vähän aikaa käynyt lueskelemassa sun blogia ja tykkäilen, mutta nyt on pakko heittää pientä protestia. Ujous ja itsevarmuus ei ollenkaan liity toisiinsa, kuten tässä joku on jo aiemminkin sanonut. Itse olen nimittäin aina ollut kohtalaisen ujo, mutta toisaalta olen hyvin itsevarma ja pidän itsestäni juuri tällaisena kuin olenkin. Minusta ujous on enemmänkin sitä, ettei tahdo olla ensimmäisenä tuomassa itseään esille. Terveisin ujo, mutta sairaan ihana tyttö :D

Anonyymi kirjoitti...

Pakko lisätä tuohon ujouskommenttiin, että omien kokemuksien perusteella taas ne ihmiset jotka antavat itsestään itsevarman kuvan (mikä ei tosiaankaan ole sama asia kun että he oikeasti olisivat itsevarmoja) tuppaa usein olemaan juuri niitä ihmisiä, joilla niitä luurankoja kaapissa on...
Niinkuin itse totesit, niin se, mimmosen kuvan antaa ulospäin ja se mitä sisimmissään itse kokee olevansa, ei todellakaan aina vastaa toisiaan.
Vastavuoroisesti taas ihmiset jotka antavat/saattavat antaa itsestään ujon kuvan (allekirjoittanut) ei taas välttämättä ole ollenkaan ujoja oikeasti. What you see is not always what you get.