SOUTH BEACH SPRRIIINNGGGG BRREEAAAKKK

Mä tykkäsin heräillä Miamis mahdollisimman aikasin aamusin, vaik ois menny miten myöhää tahansa keikoilla tai where eva, kello soi aina viimeistää klo 8.
Siel oli tosi nätti rantakatu, joka meni ihan biitsillä, ja tykkäsin sitä kävellä aamusin. Jos ois lenkkihirmu ni se ois täydellinen mesta lenkkeilyyn ja sitä jengi siel harrastiki aika paljon.
Vaikka sieltä sai vuokralle aika makeitaki menopelejä, mä tyydyin tähän asti kävelyyn. South Beach on nii pieni paikka et jos hotelli on alle 50th Streetillä ni jollai skotterilla tai tälläsel golf autolla pärjää ihan hyvin, tai jopa kävellen tai tsygäl.
Mä mielummin kävelin rannalla ku köröttelin liikenteessä, mä olin kuitenki lomalla, ei mul sillee ollu mihinkää kiire. Mielummin tuijjotan tällästä maisemaa ku jonku perävaloja.
Tutustuttii Bahaman laivalla muutaman Nykiläiseen Spring Breikin viettäjään jotka osas suositella Fontainebleau hotellin poolia meille. Me lähettiin heti seuraavana päivänä kaikki sinne chillaa.
Ja joo, okei, tajusin heti miks ne sitä niin hehkutti. Se oli yks isoimmista resorteista South Beachillä ja aika törkeen siisti, ja siel on ihan luksus palvelu. Sielt sai vuokraa pyöreitä sänkyjä auringonottoo varten bout 200$ hintaan per päivä mut myös perus 15$ tuolei löyty ilmasten ohessa.
Täst tuliki mun ihan vakkari mesta..
Tästä pikku videosta saa aika mukavan käsityksen minkälaiset tilukset Fontainebleaulla on tarjottavanaan.

Aamusin ku tuli käveltyä se reilu 20 korttelia ni iltapäväl cabbäsin sit johonki Ocean Driven hoodeille joka myös oli ihan kulman takana mun hotellista.
Se on makee katu, siel on sikana aina ihmisiä ja hienoja autoja. Kokoajan tapahtuu jotain ja se on täynnä kivoja pikku putiikkeja ja rafloja. Sikareitaki tehtii mittatilaustyönä ihan paikanpäällä, ja ne sai heti huuleen.
Ihan legendaarinen paikka South Beachillä joka osu ainaki omaan silmään heti, sieltä nimittäin löytyy spotti mis on kuvattu Scarface leffan kuuluisa moottorisaha kohtaus!!!
Siinä rakennuksessa sijaitsee nykyää Johnny Rockets safkamesta, jos on ihan törkee meininki, siel oli mm. muutaman kerran tarjoilija vastaan asiakas tanssikilpailuja, ja siel soi musa ihan sika lujalla. Itse vääntäydyin sinne näiden Philly Cheese steakkien perässä, jotka maistu ihan samalle ku mitä Philadephiassa on joskus tullu syötyä. Tän kyseisen aterian satuin saamaan ilmaseks ku tarjoilija kaato vahingos mehua mun päälle hahahaha. Toi patonki oli niiiiiin hyvää huh huh.. mmmmmm


Jhonny Rocetsista suoraa Ocean Driven kohdalla ku iski South Beachille oli se iihan täynnä opiskelijoita jotka oli tullu juhlimaan Spring Breakkiä Miamiin.

Kaikki klassiset työkalut joita on tottunu näkee jossain American Pie leffois oli käytössä.

Ne kenel ei ollu näin hienoo uimapatjaa oli muutamat jopa raahannu rannalle pöytiä et ne pääs pelaa Beer Pong peliä. Ne kenelle peli ei ole ennestään tuttu kerrottakoon että pöydän, tai tässä tapauksessa uimapatjan toiselta puolelta (pöydäl pitää pompun kautta) heitetää pingispallo johonki kuppiin, ja kupeis saattaa olla ihan mitä tahansa random juotavaa. Viime vuonna mun synttäreillä pelattiin tätä ja erään kaverin kohtaloks osu kuppi mihin oli kaapastu illan jäljiltä jacuzzin pohjalta tuoppi hikivettä, hahaha. Tää on tosi hauska juomapeli!

Siel oli monena päivänä ihan himmeitä bileitä rannalla niin pitkälle vaan ku silmä kanto, jäi jopa Helsingin Vappu ja Hangon Regatta aika kauas taakse. Siel oli muutama aika hauska päivä ku sompailtiin siel ja nautittiin rantaelämästä, kummasteltii ku jengi sekoili siel.

Seuraava Miami artisti josta päästään nauttimaan on varmaa Suomes vähä tuntematon, mut siellä tää ICEBERG soi radios koko ajan.


Pian lisää!!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hyvät maisemat :) jhonny vai johnny?

Anonyymi kirjoitti...

Hei kertokaas tietämättömälle, miks noi ömerikkäläiset juo tuota viunaa aina kaikissa sarjoissa/elokuvissa/todellisuudesta tollasista punaisista muovisista mukeista ??

Anonyymi kirjoitti...

Hitto tää sun blogi erottuu kyl edukseen muista suomalaisista blogeista, joita on tullu tsekkailtuu! Kiitän!

Ida kirjoitti...

Ohhhh Bienvenidos a Miami! Olin syksyllä 2008 pari viikkoa South Beachilla, ja postauksesi toi mahtavat muistot mieleen, voi että. Asuttiin Angler's Boutique Resortissa Washington Avella. Lienee turhaa mainitakaan, että kyllä Floridan aurinko lämmittää ja kokemus oli ihana. Onneksi tänä kesänä taas Steitteihin matkustelemaan. :)

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi kirjoitti...

Hei kertokaas tietämättömälle, miks noi ömerikkäläiset juo tuota viunaa aina kaikissa sarjoissa/elokuvissa/todellisuudesta tollasista punaisista muovisista mukeista ??


Kaverit on ihmetelleet samaa :D Asuin vuoden Jenkeissä... Syy ostaa punaisia mukeja on selkee, ne on kaupan edullisimmasta päästä, pakattu isoon pakettiin ja niistä ei näe läpi.


Ps. Kivan aurinkoinen keli, terveisiä sateisesta Suomesta, haha!

Anonyymi kirjoitti...

Jep samaa mieltä ku Anonyymi pari kommenttia ylempänä, kiva piristys näiden suomalaisten blogien joukossa:)
(Reppu)matkailuhimo vaan kasvaa kun tsiikaa näitä matkakuvia! KIITÄN!!!

Anonyymi kirjoitti...

Rick Rossilta leakkas just Fontainebleau niminen biisi nettiin. Liittyy mitä todennäköisimmin tohon sunkin vierailemaas mestaan :) Ps. paras blogi, keep it up!