Miami Guy

Diamonds and Pearls blogilla tehtiin uusi kävijäennätys kuluneen viikon aikana, ja sivustolla vierailut kasvo yli 30%, ja haluankin kiittä kaikkia jotka on ollut osallisia tähän. Kiitos! Oli mukava herää eilen tuohon valkoiseen aamun tämän tiedon kera.
Iltapäivällä oliki jo ihan eri sää ja aurinko paisto kirkkaalta taivaalta ja ajattelin et otan pienen päiväkävelyn myöhäselle lounaalle Manalaan. Siel on tosi hyvä lounas joka on seisovasta pöydästä, mut myös listalta löytyy paljon kovia vaihtiksia.


Mä taisin (ehkä) syödä ekaa kertaa elämässäni villisikaa ja söin: Grillattua villisian etuselkää, punaviini- ja tattikastiketta, uunijuures, ja pekoni-peruna paistoksen. Oli super hyvää, lautaselta löyty just sopivasti vähän kaikkea, ja muutama eri kastike mitä sivellä ja mihin dipata, molemmat toimi.

Villisika oli mukavaa vaihtelua perus pihveille sun muille. Liha oli pehmeetä ja maukasta.

Eilen illalla mä katoin kuluneesta viikosta väsyneenä himassa Hurt Locker sotaleffan joka voitti Oscareissa parhaan ohjauksen ja teki historiaa siinä mielessä että ikinä ennen ei ole nainen voittanu parasta ohjausta. Seki viel et nainen on ohjannu sotaleffan on musta hatunnoston arvonen asia.
Mä en kuitenkaan kauheesti tykänny tästä pommienpurkajista kertovasta pläjäyksestä vaik tykkään sotaleffoista paljon. Sen kuitenki kattoo helposti kerran läpi ilman et se herättää kauheeta poltetta missää vaiheessa.


Lauantai aamun mä alotin nätisti piirretyillä, en kuitenkaa ihan ysiltä kuitenkaan. Hoidin muutaman jakson Family Guyn 8. tuotantokaudesta jota en ole vielä kattonu ja nautin vapaapäivän piirretyistä suoraa sängystä käsin.


Mä olin viime syksynä niiiiin Family Guy päissäni et ku kävin Libanonissa Beirutissa, ja vastaan tuli Family Guy paitoja ei tarvinnu kahteen kertaan harkita.
Ens viikon puolessa välissä mä pääsen mun joka vuotiselle talvilomalle jota on osotettu ku kuuta nousevaa aina joulukuusta saakka. Tää on mahtava aika lähtee ku Suomes alkaa olla jo vähä kevästä mut kuitenki kylmä, mut muualla kevät alkaa olla jo aika paljon pidemmällä. Tänä vuonna mä ampasen Miamiin South Beachille kymmeneks päiväks!!!! Fileis!
Siel on vissiin ollu kylmin talvi vuosiin ja täl hetkel ku oon väijjyny säätiedotuksia ei kauheen vahvalta näytä mut... uskon et siel riittää ihmeteltävää sato tai paisto.
Mä oon käyny Nykissä, Philadelphiassa, ja Losissa mut en ikinä sen etelämmässä rapakon takana, nyt pääsen tsekkaamaan myös Floridan osavaltion ja saan taas uuden leiman passiin. Mä ajotin mun reissun sillee et pääsen kattoo Miami Heat vs. Orlando Magic NBA matsin, ja liput on jo plakkarissa. Ehi noin puolen viikon verran kans nauttia Miamin yhestä isoimmasta musiikkitapahtumasta nimeltä Winter Music Conference jota varten paikanpäälle saapuu iso liuta artisteja ja yhen viikon ajan siel on joka päivä isoi bileitä ja keikkoja kylä täynnä.

Otin hotlan south Beachin etelä päädystä nätiltä art deco alueelta, ja biitsille on ihan pieni kävelymatka. Nyt vaan pidetään peukkuja et säät ois mun puolella ja pääsis vähä nauttimaan auringosta siellä. Ens viikolla blogilla kuitenki tapahtuu paljon, ja aiheet pyörii Miamin ympärillä. Joten jos kohde kiinnostaa niin tervetuloa tuhlaamaan aikaa tänne.

Tämä viikko on siis musiikin puolesta omistettu Lil Waynelle joka joutu linnaan viime maanantaina, ja joutuu vielä tuomionsa ajaksi poistamaan grillssitki! Törkeetä! Aikasemmin tänä vuonna Lil Waynestä julkasteen Sundance festareilla "The Carter" niminen dokkari joka on aivan sairaan hyvä.
Katoin sen yks päivä mun äidin kanssa ja se kysy et:
"Kuuka toi oikee on ja mitä sillä on suussa!?"
Sanoin et: " Se on yks laulaja."
Ja Äiti vastas: "No joo, tosi hyvä että se on laulaja ku sil on niin kiva ääni!"
Tsekatkaa traileri:

Pian lisää.... Mukavaa viikonloppua kaikille!!!

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mun kaveri oli just pari viikko miamissa ja oli ollu hyvät ilmat :) Hyvää reissuu!!

Anonyymi kirjoitti...

Mitä noi grillssit on vai mitä olikaa.

Diamonds and Pearls kirjoitti...

huh, kiva kuulla, pidetää peukkuja et ois akon taivaal..

Grillssit on nätit timangit jotka koristelee weezyn hymyä. ne joudutaan poistaa kirurgisesti linnatuomion takia.

Anonyymi kirjoitti...

heippa!

oon viimeaikoina vasta tutustunut blogiisi ja on kiva kun on löytänyt blogin joka ei ole täynnä ``päivän asu´´ tyylisiä juttuja vaan muutakin.

Luin että olet käynyt new yorkissa. Olisiko mahdollista tehdä pikku postausta paikoista missä tulisi käydä, parhaat baarit/ravintolat jne.
Olen sinne ens viikolla menossa (JEEEE!!!!) ja kaipaan kovasti vinkkejö.

Kara

elizabeth kirjoitti...

moi!
kiva blogi sulla. ooon vasta ihan hiljattain tän löytäny..
olisko mahdollista saada sellasta kysymys-vastaus postausta? että sulta sais kysyä melkein mitä vaan ja vastailisit..
mua ainakin kiinnostais sun ikä? ja mitä teet työkses? jossai raksal? teetkö paljon jotain mallijuttui? (niistä olis kiva lukea enemmänkin)ja ketä on nää kollegaat joita tapasit saksas..siis et millä alalla ootte? onko sulla minkä maalaisia sukujuuria (nimestä päätellen)? ja enemmänkin sun henkilö historiasta.. esim. et ootko aina asunu suomes, miten päädyit esim malliks tms..mitä kouluja oot käyny...

hehe utelias kun olen :)
eikun olis vaan kiva tietää vähän taustoja. ei mitään skandaaleja tai liian yksityisiä asiota oo hakuses.
tai voisit mun puolesta tehä sellasen itsesi esittely postauksen jos se kysely juttu ei nappaa

kiitos ja kumarrus!

Anonyymi kirjoitti...

mikä sun nimi on?

Anonyymi kirjoitti...

tohon ylempään postiin komppaus, ois kiva saada sellanen kysy-vastaa-hommeli ja kiva tietää enemmän millasta työtä teet :)

Anonyymi kirjoitti...

Älä mee sit sinne design districtille autolla, vitunmoiset ruuhkat. Ja tottakai kun Miamissa ollaan nii sun on pakko käydä ettii sellanen kotiruokatyylinen kuubalainen safkapaikka.

Welcome to Wade County.

T: Advisor

Anonyymi kirjoitti...

heippa! oon lähös heinäkuus 2 viikoks losiin ja aattelin kysyy sit vähä et mitkä mestat on sellasii mitkä kantsis käydä tsekkaa? ja tiiätkö mitään sivuu mist sais vähä tietoo tapahtumista/ keikoista etc. oon yrittäny ettii mut ei oo viel napannu

-anni