I'm Not Always Hungry - Only 23/7

Arrrriiivvvaaaa!!!! Meksikolaista ruokaa ja aurinko, enää puuttuu palmut ja se et elohopea nousis sieltä pohjalta sinne punasen värin korkeuksille ni sit ois tää mies happy. Mut ollaan talvesta jo voiton puolella ja alkaa olla jo aika keväistä. Mä rakastan herää aikasin, varsinkin sillon se on palkitsevaa ku ehtii nähä näinki kauniin auringonnousun. Tälläne näkymä avautu mun olkkarista perjantai aamuna, se on hyvä alku päivälle ainaki mun käsikirjan mukaan!
Töiden jälkee mä kävin tsekkaamassa Stokkan uuden Herkun josta kaikki on puhunut, hehkuttanut ja ylistänyt taivaisiin..

No melkee heti ku pääsin sisään ni ymmärsin mistä oli yskän. Ensinnäki mikä osu silmään et kassalla oli pakkaajat pakkaamassa kaikkien ostokset pusseihin, oppaita ja kantajiakin vilisi ihan hulluna, tuskin ne mun ostoksia Töölöseen asti ois kantanu mut varmaa autolle ainaki.
Toinen siisti juttu oli et melkee heti sisäänkäynnin jälkee on minikeittiö jossa pro kokit tekee Herkussa tarjottavista elintarvikkeista esimerkki ruokia joita myös maistatetaan kuluttajille. Tästä pisteestä oli myös saatavilla paljon eri reseptejä siltä varalta jos sattuu lyömään tyhjää.
Ja Stokkan tyyliin siel ei todellakaa valmisteta eikä maistateta mitää iha perus perus kamaa, vaan aika fancy schmäncy kamaa, mut sitäkin maukkaampaa!!! Nam!

Mä tykkään Stokkal tosta niiden Meal nurkkauksesta joka tuntu olevan uudistuksen jälkee vaan kasvanu ja siel oli sikana kaikkee.. Sielt ois saanu mm. aika todella hyvännäkösiä sushi settejä ja salaatteja.
Mulle tarttu mukaan vaan mun uutta lemppari mehua mist hehkutinki jo aikasemmin, eli karpalomehua.. Amerikkalaista sellaista.

Illalla meillä oli pöytävaraus Cantina Westissä, joka on musta aika kinggiä koska mä rakastan meksikolaista safkaa.
Meil oli hyvä porukka kasassa ja syötiin ja juotiin ja jauhettiin kaikesta maailman ja taivaan välillä.
Good times.
Pari jantteria meiän porukasta otti niin sanotun karusellin, joka on tarkotettu kahdelle hengelle, siit löytyy about kaikkea, ja aika pitkälle melkee jokaisen ämpärin sisältö on paistettu upporasvassa... Nääästyyy, mut varmaan hyvää! Alko loppua kohden poikien ilmeet olla aika tuskasia ku alko ämpärit olla tyhjillää hahaha!! Mut joo, aika vahva setti isoon nälkään!
Cantina Westis jos on tälläne 7 hengen porukka on aika todennäköstä et ainaki yks tilaa legendaarisia ribsejä, eikä voi paheksua, ei ne syyttä ole legendaarisia. Ne tuodaa etee ihan levottoman kokosella leikulaudalla mis näyttää melkee ku siin ois puolikas eläin johon on kaadettu vähä bbq kastiketta päälle. Oon itekki joutunu syömää noita muutaman kerran ja aina maistuu.
Mä itse söin blackened steakin, ihan pelkästään sen takia et halusin veratailukohteen Santa Fén Pedros Blackened Pepper Steakille joka on edelleen musta paras pihvi mitä oon suomessa syöny. Tää Cantina Westin murjake oli tosi hyvä, mut se ei silti vedä vertoja Pedrolle, mut kauaks taakse se ei missää nimes jää. 
Tänää onki illalla sit Pacifique bileet Serenassa, ja on aika nätti fiilis ku joutuu miettii et "Hhhmmm...Mitkä surffi sortsit sitä laittas baarii tänää.."

Mä isken mun Matixit jalkaan, mä tykkään merkistä ja varsinki niiden surffi sortseista. Toisin ku monis muissa sortseissa mis tulee se pullonavaaja kampa jol skrabataa laudan vahaa, näis tulee messis roskapussi. Jep, luit oikein. Roskapussi. Suomes ei ehkä niinkää suuri ongelma mut Jenkeis, Ausseis, ja Aasiassa biitsit on tosi paskasia, ja jos jokainen Matixin sortsien ostaja kerää yhe pussin roskia talteen, se on globaalisti jo aika paljon. Hyvä idea.
Toinen on se et ku mä isken nää jalkaa mä tiedän ettei tuu ainakaa ihan heti vastaan samanlaisia, ja ainakaan sellaisia 2€ kopioita jotka on ostettu jostai Phuketin kojusta niinku näil isoimmilla merkeil tuppaa käymää...

Tän viikon ehkä viimesen Kanye musavideon on ohjannu Takashi Murakami, joka tunnetaan ehkä parhaiten siitä että hän on suunnitellut Louis Vuittonin Multicolor monogrammin.Viime syksynä kun tein visiitin Hong Konggiin kävi mul törkee mäihä et satuin löytää sielt yhen kaupan jossa oli Murakamin tuotteita, ja ostin tälläsen rintamerkin.

Tällä viikolla on siis postattu pelkästään Kanyen videoita hänen uuden bloginsa kunniaksi. Kaks ekaa postausta edelleen musta parhaat tähän mennessä. Amber on kuuma ja toi video on siisti..


Tänää siis Serenan bileisiin, ja seuraavaks niistä sit juttua ja varmaan jostain safkasta taas jos ei mitää ihmeitä tapahtu ja tunnen oloni kylläiseksi...

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mitä tarkottaa touchè ??

neps kirjoitti...

ArrriBaaa !
se on kyl sit TEX MEX:iä, ei todellakaan meksikolaista safkaa.. Niissä on huge ero. hyvää ja aidonoloista meksikolaista ruokaa on hankala löytää edes jenkeistä. harmi vaan.

d kirjoitti...

oot ilmeisesti sinkku ?

ps hyvä blogi, love it