Vvrrooomm Vrroooommm To Key West

Mä en kauheesti himas ikinä ehi/ jaksa syödä aamiaista mut lomalla ja reissuilla se on musta mahtavaa ottaa joku aamu ihan iisisti ja käydä vetää ajan kans jotain hyvää. Yleensä Amerikassa sellasen aamiaisen seurauksena on ihan sairas ähky joka seuraa sua iltapäivään asti, tai niin ainaki mulle kävi näiden pannareiden jälkee... Niiiiiin hyviii.
Tää Jerrys Deli oli aika hyvä paikka alottaa päivä, se oli nimittäin samassa korttelissa mun hotellin kanssa.
Mä halusin jonkin verran nähä kans Miamin lähialueita ja olin kolunnu jo South Beachin aika hyvin läpi ni vuokrasin muutamaks päiväks kivan avoauton jol pääs sit helposti ja nopeesti vähän pidemmälle. 
Ammuin suoraan Sawgrass Mills ostarille joka on aika pitkälle outlet ostari. Se oli viel muutamia vuosia sitten Jenkkien yks suurimmista ostareista ja iso se kyllä oli. Mä tykkää ku jenkeis on tälläsiä oikeesti rehellisiä erikoisliikkeitä mistä löytyy ihan kaikkee, täält löyty urheilufanille about mistä lajista ihan mitä vaan oheiskamaa.
Siel oli myös muutama aika törkeen kokonen kenkäkauppa.... Got shoes!?!?
Ja sit ku se oli koluttu läpi päästiin niiden tärkeiden asioiden pariin ja naputtelin navigaattoriin Taco Bellin ja seurasin orjallisesti ohjeita ja BOOM!
Kaks Nacho Cheese Chalupaa ja 2 Beef Tacoa naamariin at the spot, ja 7,95$ halpaa ku saippua.
Alun perin halusin vuokrata auton jotta pääsisin käymään Key Westissä, vaikka sinne ois päässy tekemään dösällä päiväretken, ihan samalla tavalla ku Sawgrass ostarillekkin dösällä, ni ajattelin et mielummin hoidan kiesin ja meen omia menojani oman aikatauluni mukaan, auton sai kuitenki noin 150$ päivä mikä ei o niin paha, sisältäen vakuutukset, navit sun muut.

Ajomatka Key Westiin on jo osa matkaa, sinne on melkee 50 siltaa sen bout 150 mailin aikana, ja maisemat on aivan törkeen siistejä koko ajan. Matka kesti joku 3,5h- 4h mut aika meni sika nopee.
Key West on aika Bahama henkinen pieni kylä joka on melkee ku jämähtäny jollekkin 30- Luvulle.
Talot on pieniä ja puisia ja ihmiset ystävällisiä.
Key Westissä on kans aikamoiset Spring Break hulabaloot joka vuos.
Siel on siisti ihan sika vanha majakka mihin pääs kiipeemään ylös ihmettelee maisemia.
Ei se oikeesti ollu päällä, haha...

Kaupunki on myös aika yleisesti tunnettu homojen ja hippien lempikaupunkina joten vaihtelu Miamin pintaliito maisemille on ihan mukavaa. Sateenkaari lippuja liehu siellä sun täällä ja peace merkkejä kans.
Ainoo ehkä sellane kunnon nähtävyys joka Key Westillä on tarjottavanaan on Ernest Hemingwayn talo jossa hän on kirjoittanut paljon kamaa. Siitä en tosiaan tiedä sitten että onko Jake homo vai ei.


Mä löysin sieltä ihan sika kivan pienen ranskalaisten naisten pitämän Crepes kahvilan jossa oli ihana tunnelma, ja mukava vilinä. Sen sijaan että oisin tilannu vakkari mansikka banaani suklaa crepin otin täl kertaa vuohenjuusto salaatti crepin ja ohhoh, oli ehkä parasta ikinä. Mukavaa vaihtelua.

Matkalla tähän Crepes mestaan kävin hauskan raflan ohi jonka katto oli täynnä dollarin seteleitä mihin ihmiset oli jättäny viestejä ja nimmareita sun muuta, tosi hauska idea. Mut must tuntuu et tää ei toimis suomessa femman seteleillä. Jotenki sellane kutina...

Ja eihän siinä ku heti osu silmään... Suomi Finland Perkele....

Ennen ku piti lähtee ajaa takas niin kävin vähän aikaa hengaa ja chilla paikallisella biitsillä joka oli aika todella messevä, ehkä jopa siistimpi ku mikää Miamin ranta. Oli sika matalaa tosi pitkään ennen ku syveni.

Mua harmitti ku mul ei ollu aikaa ottaa vesijettiä vuokralle, Key Westissä on nimittäin lähes aina ihan tyyntä ja siel ois sillo hyvä päristellä menemään, mut aika loppu kesken...

Key Westissä on myös USAn Eteläisin kohta josta on tehty aika massiivinen maamerkki.
Jonka senkin vieressä toinen aika makee ranta...

Mä en ole ikinä pitäny itteeni avoauto henkilönä, mut nyt ku mä pääsin siel ajelemaan nätissä säässä ni voi pojat kyllä sitä kelpas ja mä löysin ihan uuden puolen ittestäni. Oon ennen tykänny isoista, hienoista ja hitaista autoista.

Paluu matkalla jatku taas tää jo tutuks tullu silta show.

Siinä matkan varrella on paljon kivoja saaria ja yks todellaki pysähtymisen arvonen mesta on nimeltään Bahia Honda, jossa on Keys saarten parhaimpia rantoja ja hienoimpia maisemia kanssa.


Jos Key Westiin lähtee kannattaa siel kyl olla pari päivää ittelläni tuli aika kiire päivä vaik lähi aamu kuudelta ajamaan mut tulipahan nähtyä paikka, se on tärkeintä, mä ainaki tykkäsin.
Hyvää pääsisäistä kaikille, pitäkää hauskaa!!!
Miami musavikot jatkuu!!
Musta tää on aivan mahtava biisi jo ennestään, ja sit viel Rick Ross on tehny remixin tästä joka on aivan mahtava. Se on niin siistiä ku kaks artistia jo kenestä tykkää ihan yksikseen tekee yhes biisin, double the good, double the pleasure.

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kiva piili D: maksoko toi mustangkin sen 150 dollaria päivältä?

Anonyymi kirjoitti...

etkai oo homo?

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Joo Mustangi oli kans sen 150$ päivä!

En ole Homo, ihan hetero.

Anonyymi kirjoitti...

uij juma toi auto! mäki diggaan kyl isoimmist autoist esim city maastureist niinku range roverin tdv6 joka on valkosena niinku a piece of heaven mun silmille. katoin eilen just JIM:ilt tuli west coast customs, ne pimppas Dubain prinssille tai kuninkaalle sellast valkosta kuparin oranssiks ja pisti sen lamborgiinin tyylisen ovijutun...siis ovi aukee ylöspäi. Aatelin siinä ku ne hommaili sitä et ei tuu kyl sopii sellaseen isoon macho caaraan mut sit loppujenlopuks oli se aika buénon näkönen silleenki. : D muttoi Mustangin GT on kans yks mun lemppairet.. punasena ja valkoser kilparaidat. :PP t.gamegrl

Sazu kirjoitti...

näitä sun matkapostauksia on kyl kiva lukee. ihania noi talot, niinkuin siellä bahamallakin! mä oon ite tällä hetkellä belizessä, ja täälläkin käytetään ihanasti värejä kaikissa rakennuksissa. ehkä se on tää karibianmeren ilmasto, joka saa ihmiset onnellisuuspäissään sutimaan talojaan kaikissa sateenkaaren väreissä. :)

toi pääsiäiskuva oli huippu. repesin ihan kympillä! :D

Anonyymi kirjoitti...

ihan kiva blogi mut miten kellää on varaa matkustaa noin usein ! :o

-iins

Anonyymi kirjoitti...

heijoo, ihanalta näyttää mut mun on nyt pakko kysyy et mistä näit Double Double Chocoboxei saa? Oon tääl ihan herkkuhimois :D:D

http://woodandleather.blogspot.com/2010/01/priceless.html

tos postaukses kuva siit kyseisest herkust. Blogis on paras ja ihan komeeki oot (;

Anonyymi kirjoitti...

mä oon kans aina ajatellu et mahatko olla gay. Oot vaan niin tyylikäs ja komea et harvoin näkee suomi mäneis kaltaisias. Mut ei voi mitää;( Mulle riittää toistaiseksi sun kuvien kuolaaminen;) slurps t.Carlos

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Anonyymi:
Double Double choco pleasure on Cafe Picnicistä, mut paras tälläne vastaava on kyl Arnoldsilla joka tunnetaan myös nimellä mällimuffinssi,
se on tupla tai tripla suklaamuffinssi ja siin on viimeisteltynä päällä valkosta suklaata mistä tää hieno nimitys tuleekin.

C:
Thanks!

Anonyymi kirjoitti...

Sun blogia on ihana lukee!! Tosi kiva ku jaksat laittaa näin paljon kuvia, tulee vaa kauhee matkakuume itellä >:( Mut täältä saa kyl tosi kivasti vinkkejä jos haluu itekki nähä noita paikkoja :)
Toinen kiva asia sun blogissa on ku esittelet niin paljon ruoka-paikkoja Helsingissä (ja muissa Suomen kaupungeissa) Varsinkin kun ilmotat hinnat ja aika hyvät arvioinnit. Monta kertaa oon käyny vetäsee samat ateriat jossain ;D
T.tyttö