Art Bright

Berliinin Bright messuilla on aina ollut pieni osa omistettuna katutaiteelle, ja tällä kertaa tammikuun messuilla alue oli kasvanu melkee kokonaisen kerroksen kokoseks. Koska messut on rakennettu skedeyksen ympärille on se myös vahvasti taide osiossa vahvasti esillä ja toimii platformina monelle teokselle.
Tällä kertaa teokset oli ripustettu talon ylimpään kerrokseen joka on aikoinaan toiminut Stasin kanttiinin keittiönä, ja taiteen oli koonnut West Berlin Gallery. Esillä oli taidetta toteutettuna canvakselle, puulle, metalille, stencileillä tehtyjä juttuja, graffittia ja myös paljon valokuvia. Yksi kokonainen seinä oli omistettu yhelle mun lempi skedeejistä Heath Kirchartille, joka piti sisällään valokuvia, lautoja ja tekstejä. Odotan innolla mitä Brightin väki saa kesäks loihdittua mestoille.

Mikä näistä on teidän mielestä siistein juttu?
3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

noi 5 ylintä lemppareita!

Anonyymi kirjoitti...

siistein on varmaa toi eka tyyppi joka on tehty dekeistä ja itekki skeittaa :P

tiina kirjoitti...

voi vitti meiki rakastaa nykyään tätä blogia. tykkään tyylistäsi kirjoittaa ja ois mahtavaa joskus iteki päästä matkustelemaan yhtä paljon. tämän kautta on esimerkiksi syttynyt halu ja into vierailla joskus berliinissä, ja takuulla tulen keräämän arvokkaat vinkit täältä talteen. keep it up!<3

lemppareita tästä postauksesta oli stencilit ja dekin puolikkaasta nouseva pääkallonainen.