Berlin Bright Nightlife

Berliinissä Brightin messujen yhteydessä on aina myös bile hommia tarjolla, ja luvassa on aina hienoja aikoja kun tietää että jengiä on valunu mestoille ympäri maailmaa, ja päivisin ku jengi sinkoilee duuni juttuja hoitamassa ei välttämättä sitä kerkee hengaa... kunnes.. ilta tulee, ja aurinko laskee.
Tällä kertaa messujärjestäjä oli avannu Bright pop-up baarin messujen ajaks, joka oli mahtava idea sillä se toimi helppona kohtaamispaikkana. Ihan kuten monet muutkin mestat Berliinissä, ne vaan pitää tietää, ovet on kiinni, ja ellei koputa ei siit vois ees arvata et siin on mitää baaria. Pienestä B kirjaimesta tiesi olevansa oikean oven takana.

Siel oli hyvä meno, ja Makia oli yhteistyössä Bright Baarin kanssa, joten sieltä tietty löyty myös Finlandia Vodka Baari, ja oli hauska tilailla siel ystävien kans ympäri maailmaa Helsinki Mule drinkkei.
 Meil oli kingi porukka kasassa! Jengi tullu ihan ympäri maailmaa, ja kaikki tunsi toisensa kuitenkin jostain. Edustettuna oli Göteborg, Pariisi, Helsinki, ja Los Angeles!!

Tavattii myös randomisti Doloresin tacojen ääressä Frankfurtista Berliinin muotiviikoille tulleita malleja Brasiliasta ja Bosniasta, jotka lyöttäyty meidän mukaan ja hullua miten pienen keskustelun jälkeen löydettiin yhteinen ystävä ihan toiselta puolelta maailmaa, joka loi sellasen fiiliksen taas et miten pieni tää pallo oikeasti on.


Bright Baarista ihan pienen kävelymatkan päässä löytyy White Trash Fast Food joka toimii safka mestana, ja nimesta voi päätellä minkälaista ruokaa siellä tarjoillaan. Iltasin se toimii baarina, ja siel on kans hyvä meno about päivästä riippumatta. Se on myös linkitetty naapurissa löytyvään Diamond Loungeen, jossa on yleensä live bändejä soittamassa. Tällä kertaa me saatiin nauttia Kamikaze Queensin live keikasta. Heil oli todella päräyttävä meno ja lava oli täynnä energiaa, ja must oli aika kova juttu et toinen mimmeist veti keikan toplessina.Yks ihan varteenotettava mesta käydä vähän alottelemassa, tai jopa jäädä viettää iltaa on Design Hotelli Amanon alakerran clubi. Mestana se ei ole mikää kauheen iso, mut siel käy tyylikästä porukkaa, ja siel on hyvä meininki. Kandee myös tsekkaa jos on menos Berliiniin, Amano on ihan hyvä vaihtoehto majottumiselle hyvän lokaation takia.
Jos sattuu olemaan Berliinin keskustan alueella, löytyy Alexanderplatzilta näyttävä clubi, joka kans todellaki pitää tietää, koska sinne ei kyllä voi vahingossa eksyä.. Week12End Club löytyy Alexanderstrasse 7 osoitteesta 12. kerroksesta, ja se on todella iso yökerho mistä avautuu TV-tornille todella näyttävä näköala. Siel soi musaa illasta riippuen aika laidasta laitaan, mut lähinnä räpistä elektroniseen musaan. Suosittelen.


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitä toi juoma on mitä noi kaks ihmistä juo tossa kuvassa toi oranssin värinen? muistan ku itekki join sitä saksassa ja oli niin HIRVEETÄ! :D

Diamonds and Pearls kirjoitti...

. . . . Se on Rosé viiniä. . .