Helsinki Winter Classic Pre-Game

Eilen perjantaina lumipyrystä huolimatta, taisteltiin Stadikalla Talviklassikon esiottelu. Otteluun oli kutsuttu joka sortin kulkijaa ja taitajaa, ja rosterin julkistamistilaisuudessa illan juontajana toiminut, elävä legenda Pentti Lindegren kutsui sisään niin SM-Liiga pelaajia, hotellijohtajia, urheiluselostajia, näyttelijöitä ja näyttämötaiteilijoita, urheiluketjujen hefei... ja sit mut..

Ottelu taisteltiin 2011 Winter Classic hengessä, Team Crosby vastaan Team Ovechkin, ja allekirjoittanut oltiin sijoitettu Pitsburghin väreihin Team Crosbyyn, jota vahvisti HIFKn oma Joni Töykkälä. Vastapuolella Capitalsin paitoihin sonnustautui Jokereista Simo Mälkiä, ja maalille luisteli mies jonka paita roikkuu Nordiksen katossa, Sakari Lindfors.

Ottelu aloitettiin Maamme-Laululla, jonka näyttävästi päräyttivät Stadikan PA vehkeistä pihalle näyttelijä KP Toivonen ja Sami Saikkonen.

Ottelu saatiin käyntiin ja valitettavasti sää ei paljon huonompi olis voinu olla, nimittäin lunta tuli tupa täyteen ja kiekkoa oli vaikea kuljettaa, laukoa, tai edes nähdä.. Mutta peli suoritettiin läpi hyvässä urheiluhengessä säästä huolimatta, Stadikan parrasvaloissa. Vaikka ottelu oli tiukka ja mentiin vauhdilla päästä päähän, oli Team Crosbylla pieni yliote läpi ottelun ja se johti myös sinipaitojen 6-2 voittoon lukuisista Sakari Lindforsin haamupelastuksista huolimatta, Reebok maljaan kaiverretaan Team Crosbyn nimet.

Mulle oli nostalgista pelata Sakke Lindforsia vastaan, koska oon todella pienenä ollu myös hänen oppipoikanaan Markus Kettererin ohella.. Vuodet on vieriny mut molemmat edelleen viihtyy kaukalossa, tää oli mulle kunnia.
KILPAILU:
Lähetä sähköpostilla, tai kommenttina boksiin (muista liittää sähköpostiosote) kumpi voittaa lauantaina Talviklassikon, Jokerit vai HIFK, ja oikein veikanneiden kesken arvotaan Talviklassikko virallinen teepaita !!!


Jos joku missas joulukuussa esitetyn HBOn neliosasen dokkarin joka tehtuiin Penguisin, ja Capitalsin NHL Winter Classicista, ja siihen valmistautumisesta, joka on täynnä "behind the scenes" juttuja, kandee tää todellaki tsekkaa. . Tää on todella fiilis jos digaa hokista !!!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

saanko kysyä paria kysymystä?

ensinnäki ootko sä JÄÄKIEKKOILIJA??? vai mikä sun ammatti on ja jäkis harrastus?

joo no ne mua nyt oikeesti kiinnosti tällä kertaa :D

Anonyymi kirjoitti...

HIFK kaisssu@windowslive.com

Anonyymi kirjoitti...

HIFK kaisssu@windowslive.com

Tero kirjoitti...

Kanada, eiku HIFK :) -> tertsi [ät] gmail [dot] com

sara kirjoitti...

HIFK!<3 --> sara_havuaho@hotmail.com