Firmament - Miten Helmi

Matkalla BBB messuilta Brighttiin poikkesin Rosa-Luxemburg-Platzin metropysäkin kulman takana, Mitte nimisellä aluella, jossa sijaitsee yks Berliinin hienoimmista putiikiseista nimeltä Firmament. Alueena Mitte on siistiä, siel on paljon hyvii rafloi, ja nättei kahviloita, talojen seiniä koristaa koko seinän kokoset taideteokset, ja fiilis on ku Lontoon Brick Lanella jos on pieni wiener shnitzel-ish twisti..

Vanhojen talojen rinnalle on rakennettu moderni, ja tyylikäs musta rakennus, jonka alakerrasta löytyy Firmament. Isojen ovien jälkeen aukee avoin tila missä pyörii edellisenä viikonloppun showcasessa julkaistu Stone Islandin reflektiivinen kuoritakki, joka on hillittyn matta, kunnes valo osuu siihen ja se alkaa hohtaa niinku heijastin. Hinta 749€.

Peremmälle kuljettaessa ekana osuu silmät keskellä kauppaa kasvavaan puuhun jonka ympäriltä löytyy roikkumasta ja viikattuna niin sanottua "parempaa kangasta". Brändi valikoimasta löytyy mm. Supreme, BBC, Comme des Garsons, Visvim, Stussy, Ice Cream, Original Fake, Head Porter ja lista vaan jatkuu ja jatkuu... Henkilökunta on todella mukavaa ja tietää paljon kello. Sälä ja lehti sektiolla viihtyy helposti tovin fiilistelle mitäs kaikkee siistii sielt oikee löytyy..

Heillä löytyy myös netistä kauppa osoitteesta: http://www.the-glade.com/ 

Jos olette mestoilla.. Käykää pyörähtämässä..
1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Been there, done that! A very good place!