DOLORES

Me käytiin Berliinissä tsekkaa kingi meksikolaista safkaa tarjoava ravintola nimeltä Dolores. Se löyty keskustasta ihan pelimestoilta, ja aika moni ties mestan kun kuuli mainittavan.. Täl kertaa jäi siis perus dönerit välistä, eika se todellakaan haitannu.
Dolores on puisto San Franciscossa laadukkaasta meksikolaisesta safkasta kuuluisalla Mission District alueella, ja tää Berliinin saluuna tuo aika pitkälle sen perinteisen autenttisen makuelämyksen Eurooppaan Saksan strasseille..

Mestas soi sellane trendikäs minimalistinen tekno ja perinteinen meksikolainen musa, ja ainaki nyt fashion weekin aikana mesta oli aika pullollaan hipstereitä, ja malleja.. Mä söin tacoja ja tilasin kylkee ison kasan nachoja joilla mä kauhoin mun pinto papuja ahaa aukosta sisää, ja huuhdoin ne lasipullo Kokkolalla alas.. Tää oli parasta meksikolaista mitä mä oon syöny täl puolella palloa tähän mennes.. Beeffi niiin mureeta ja maukasta, salsa tulista, mutta ei liian.

Stadiin avattiin aika saman henkinen mesta, jonka kävin kans testaa ja kirjottelen siit heti ens viikol, jos sattuu lukijoiden joukosta löytyy sellasia jonka korvista turpoo tex mex ja kaipaa sitä aitoo paskaa. Keep posted.


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Meinaat ehkä Café de Nopalia?
Käytiin testaa aika pian avautumisen jälkeen ja oli kyl helppoon autenttisin meksiko-kokemus stadissa ikinä. Tuoreet raaka-aineet, paikan päällä väännetty safka, keittiöstä ja muualtakin kuuluva espanja, ystävällinen henkilökunta... Rakkautta.

Anonyymi kirjoitti...

ihania postauksia tullu taas kolme. kuvat erittäin mahtavia! oot paras :)

Anonyymi kirjoitti...

Please answer to your comments!