Bout viikko sitten mä olin viettämässä suklaista brekkaria Maikkarin Huomenta Suomen studiossa, jossa Makuja ohjelman Oula Hänninen oli laittanu meille setit kasaaan, kuten jo aikaisemmin kirjoitin. Mulla oli ilo päästä kokeilemaan paljon uusia makuelämyksiä yhdistelemällä esimerkiksi sulatettua tummaa suklaata ja naudan sisäfilettä. Mulla oli kans kunnia olla Oulan opissa ja vähän kokkailla hänen kanssaan.
Napostelemisen ja kokkaamisen jälkeen me saatiin Kirsi Almilta pieni touri Maikkarin studioilla ja Radio Novan tiloissa, joka oli aika mielenkiintonen matka kulissien taakse siitä kuinka uutiset rakentuvat.
Sain vähän kuvamatskua haltuun näin vielä jälkikäteen tästä tapahtumasta, ja halusin jakaa nää teidän kanssa. Toivottavasti maistuu.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti