Suklainen Brekkari

Mä vietin kuluneena viikonloppuna lauantaina todella mukavan aamupäivän Maikkarin studioilla, jonne oli kutsuttu kaikkia kulinaristeja, ja safkan ystäviä ja ammattilaisia ympäriinsä, sekä allekirjoittanut. Tapahtumassa juhlistettiin uusia TV MIX karkkipusseja jotka on täynnä samoja tuttui karrkei niinku liitulakui sun muita mut vaan suklaaseen dipattuna.

Makuja ohjelmasta tuttu Oula Hänninen oli valmistanu meille sitä sun tätä kaikkii herkkui, sekä muutamia erilaisia suklaa fonduita, joihin pysty oman maun mukaa dippailee sitä hyvää.. Juomana nautittiin Marqués de Monistrol espanjalaista cavaa.

Mä löysin omat suosikkini erittäin nopeasti. Tottakai maitosuklaaseen dipattu iso mansikka on asia josta on vaikea olla pitämättä, mut mä tykään ehkä jopa melkeen enemmän vadelmista, todella freesiä.. Tumman suklaan kanssa suolasina juttuina suositeltiin mm kanaa, valkosipulimarinaadissa kylvetettyjä jättikatkarapuja ja sinisimpukoita, mut mun makunystyröitä eniten helli ja hoivas kuitenki sisäfile.. Mä oon jo pidemmän aikaa halunnu testaa punasen lihan ja suklaan sekotusta, ja voin nyt kokemuksen syvällä rintaäänellä sanoa että se toimii!!!

Huomennahan on ystävänpäivä, ja jos on viel pläni auki et millä silt mieli tietyltä lakasee ne jalat alta ni tässä vois olla vähän sitä jotakin joka vois toimia... Mä oon ite aikasemmin aina vaan tuikkukynttilällä sulattanu basic suklaata jossain femman suklaafonduevadissa, mut sit ku se on sulanu, se kans kovettuu pian ku se lämpö on sen verran pistävä. Oula opetti pienen niksin, kannattaa keittää kermaa, ja sit just ku se on kiehahtanu, heittää sen johonki ämpärii/vatiin/tynnyriin/kulhoon jossa palotellut suklaat on, ja sit niist vatkaa seoksen ni se suklaa pysyy hyvänä ja juoksevana vaikka se jäähtyiskin. Mittasuhde bout 200g suklaat, 2dl kermaa, ja homma pysyy notkeena. Kokeilkaa pois.

Täst tapahtumasta vielä lisää myöhemmin..

Oikein mukavaa ystävänpäivää kaikille.


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

omnommomnom

Jossu kirjoitti...

Oijoi kuulostaa tosi hyvältä!! :p