Kausi On Korkattu

Viime sunnuntaina herätyskello soi ysilt sharpisti, torkutin kerran. Torkutin toisen kerran. Torkutin kolmanne kerran ennen ku nousin. Väsäsin ruisleivän ja laitoin tän soimaa taustalle. Vedin ekan kerran tänä talvena jalkaan mun ainoot tykit jotka omistan. Mikä tekee niistä hienot on se et ne on tehty sodankäyntiin ja ne on Suomen Puolustusvoimien valmistamat. Kyllä kelpaa ku pysyy lämpimänä ja torni komistaa genitaali aluetta.

Kaivoin laskukamat kaapista, vedin kuus tuumaset Tim bootsit jalkaa ja nostin kytkimen kohti Serenaa. Oli todella kaunis päivä. Aurinko paisto kirkkaalta taivaalta eikä oikeastaan tuullu paljon ollenkaan. Mä vasta nyt muutaman kerran ku aurinko on näyttäytyny, oon saanu minkään näkösiä fiiliksiä mennä mäkeen, ja olin ilonen et olin valinnu tän kyseisen ajankohdan, vaikkakin ulkona oli se -16c.. 

Naamari aevan jäässä ja tunto osasta varpaita muutaman tunnin jälkee hävinneenä, suunnistin kahvilaan, takana hyvät sessarit. Ei se arabi kauaan pakkasessa eikä ylälauteilla kestä. Kateellisena ihailin mäessä ystäväni DC X NEFF collabo lautaa, jota koristaa nätti flamingo pohjassa.. Kuuma kaakao napaan ja himaan kuuuumaan suihkuu.. Todella nätti alotus aurinkoiselle sunnuntaille..
4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hahaa neuvon jättää rinteen sikseen yli -10 asteen pakkasilla !

Anonyymi kirjoitti...

wtf.. siis -16 ja kylmä? meikän pakkasraja mäkeen on -30. oujee. propsit sulle :D

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Mä oon enemmän niit +30 kelin miehiä

Anonyymi kirjoitti...

ja mä -30 kelin naisia :)