Mexico Here I Fokin Come !!!

Mä oon jostain syystä tänä talvena ollu vähän sipuli jumissa tän kaiken pakkasen ja lumen määrän kanssa, skidiä angstia on selvästi ollu havaittavissa, vaikka oon yrittäny pysyä positiivisena ja aktiivisena. Mun Välimeren veri kuitenki vetää aina lämpöön päin, ja tänä talvena oon paljon enemmän viihtyny skeitin päällä Kontulan pommisuojassa ku lumilaudalla rinteessä..

Mä yritän joka kevät päästä lähtee käymää jossai lämmös vähän lataamassa akkuja, viime vuonna reissu Miamiin oli yks parhaista ikinä, ja kelasin pitkään et oisin lähteny sinne uudestaan. Mulla on enää "to-go" listalla muutama hassu lokaatio minne mä intohimosesti haluisin päästä ja toinen niistä on Meksiko. Eilen mä repäsin ja bookkasin reissun Cancuniin maaliskuussa. Mä tiedän ettei se ehkä ole se aidoin osa Meksikoa, mutta mul on vaan noin 10pv aikaa ja löysin hyvät lennot yhella vaihdolla Nykin kautta sinne ni kelasin et se varmasti toimii.

Muutama ystävätär oli viime kesänä mestoilla ja näitä heidän kuviaan ku katteli oli mun aika helppo päättää lähteäkkö vai ei. Miks mä valkkasin Cancunin oli se et siin on suht lähellä paljon muita mestoja kanssa, pieni sympaattinen pack packer henkinen saari Isla Mujeres, muutaman timman päässä rauhallinen Playa  de Carmen, vähä historiikkia Chitzen Itchassa, ja Tulumin rannat on kans aika todella päräyttävän näkösiä...
Viel on muutamia läppiä postattavana Saksasta, mut ennen ku huomaattekaan ollaan jo näis maisemissa.
8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Täytyy kertoo et mä oon lähös tonne Playa del Carmenii huomenna :) jänskättääää!

Jossu kirjoitti...

Ihanan näköisii nää maisemat! Sun blogii on kiva lukee, ku näkee kaikkii uusii paikkoi, minne vois sit itekki mennä lomalle. :)

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Nättiä, kerro sit millasta oli!

Thanks! Mä yritän laittaa sitä hyvää kiertää.

Anonyymi kirjoitti...

Hei, suosittelen jättämään Playa del Carmenin väliin kokonaan, turistimesta ja jenkkejä pilvin pimein. Sen sijaan kannattaa ehdottomasti mennä Tulumiin ja yöpyy siel rantamajoissa! Myös Isla Mujeres todellakin upea! Olen vaihdossa Meksikossa ollut viime elokuusta lähtien ja kierrelly ympäriinsä Meksikoa. Hienoo et otit lennot tänne! Sun blogi on mahtava! ;)

Jepa kirjoitti...

Lataamaan akkuja? Sähän olet reissussa koko ajan :D Myönnän että olen kateellinen että joillakin on vapaata/varaa reissata noin paljon!

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Hei, kiitto vinkeistä. Näin mä vähän olinkin ymmärtänyt, ja luin tilanteen ku huomasin et Aurinkomatkat tekee sinne pakettimatkoja, se kertoo paikasta paljon.

Onks jotain hyviä suosituksia paikan päällä, jotain safkamestoi, hotellei, hostellei... mitä ikinä?

Ohan tässä taas aikansa ehditty palella.

Anonyymi kirjoitti...

Olin Playa Del Carmenissa joulukuussa ja se on kyllä oikeasti jenkkien turistirysä.

Oltiin menossa Chitzen Itchaan, kun paikalliset vinkkas että kannattaa mennä ennemmin Cobaan. Coballa on huomattavasti aidompi meininkin ja paljon vähemmän turisteja. Siellä pääsee mm. kiipeilemään raunioille, jos on innostunut sellaisesta. Oma kokemuksensa on myös Mayan Limousine, jossa (lähinnä) vanhat lähikyläläiset miehet puuskuttavat polkien eteenpäin turistien istuessa polkupyörään kiinnitetyllä kahdenistuttavalla tuolilla.

Hauskaa matkaa!

Marie kirjoitti...

HEIIII! eipäs dissata carmenia. Siellä on myös aitoa menoa, kannattaa vähän katella missä hengailee. ;)