Talviklassikko

Reilu viikko takaperin pelattiin Stadikalla hokii ekan kerran sitten vuoden kilpi ja miekka. Paikan päälle oli pienessä pakkasessa saapunu reilu 36 000 ihmistä, ja fiilis oli kans sen mukainen.. Paljon frendei mestoilla, ja paljon fanei.. Oli nättiä et stadioni oli jaettu kahteen osaan, ja Jokeri faneille oli toi toinen puoli, ja HIFKlle toinen.. Itse vietin tän tapahtuman HIFKn katsomossa, joka oli kuulemma hienon näkönen Jokerien puolelta ku kaikilla oli punasta päällä... Jokerit pukeutumisen sijaan paukutteli paukkuja ja valoraketteja.. Fiilis oli hyvä.

Perus juhlallisuuksien jälkeen peli saatiin käyntiin ja kaiken näköset pullot jotka oli tuotu pitämään yleisö lämpimänä lähti kiertää. Tai sit se oli vaan me. Peli sai salama startin ku HIFK meni 2-0 johtoon jossain nanosekunnissa. Jokerit kiri ja kiri ja loppujen lopuks peli oli tosi tasaväkinen, ja loppulukemat 4-3 kirjattiin HIFKlle hyvän kamppailun jälkeen. Ottelun loputtua sai yleisö nauttia todellan näyttävän ilotulituksen joka sumens koko Stadikan hetkeks..

Blogilla pre-game postauksen yhteydessä järjestetyn kisan voitti Iiris A. jolle lähtee virallinen Reebokin talviklassikko paita postissa. Onneks olkoon !


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

fiilis oli tosiaan loistava, vaikka voitto menikin väärälle joukkueelle tällä kertaa ;D
Sä oot ihan loistava bloggaaja, diggaan sun tyylistä kirjottaa, jatka samaa rataa (: