Bright XII

Berliinissä järkättii 12. kerran tammikuussa Bright messut jotka oli tokat messut sen jälkeen ku tapahtuma muutti Frankfurtista osaksi Berliinin fashion weekkiä. Setti koostuu tulevien sesonkien muodista, skedekulttuurista, ja katutaiteesta, jotka valtaa kokonaan kolmikerroksisen rakenuksen joka on back in the days palvellut Stasin päämajana, ja mikä parasta ihmiset ympäri maailmaa jotka jakaa rakkauden kaikkia näitä aiheita kohtaan pääsee verkostoitumaan.

Konttorit ja sellit on muuttunut muodin ja taiteen näyttämöiks ja tilat per brändi on todella kortilla joten sen sijaan et monet isot brändit lähtis tuomaan koko mallistoa esille on enemmän luovuutta tuotu esille jollakin tapaa ja spessut jutut pääsee arvoonsa.

Messut sisälsi paljon makeita merkkejä ja siistejä yksittäisiä tuotteita, paljon bileitä ja hyvii tyyppei... Näistä pian lisää.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Osaatko antaa mitään vinkkejä majoittumisen suhteen Berliinistä? Luksusta ei tarvii olla, mutta neiti ois lähdössä mukaan, joten kaikkein räkäsimmät hostellit voi jättää laskuista. Kiitos jo etukäteen!

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Yo,
tsekkaa:

http://www.circus-berlin.de/

ja/ tai

http://www.hotel-amano.com/

Hyvää matkaa!