On Fire

Mä tein itselleni yhden uudenvuodenlupauksen, ja se oli et mä aion tehdä vuonna 2010 paljon intentioita, eli välitavotteita, ja edetä täten askel kerrallaan aina yks päämäärä mielessä. Ensimmäinen valitavote alkaa ens viikolla ku lähen reissuun, sitä on kummasti jaksanu paremmin ku on tuijotellu lentolippuja lämpimään sillo tällö. Matkasta lisempää loppuviikosta.
Seuraavaksi välitavotteeks mä otin puolmaratonin, eli Helsinki City Runin joka on 8.5. Mä oon aika paljon käyny harrastamassa lähiaikoina ja täs on mun seuraava haaste. Ilmoittauduin eilen messiin ja juoksen Gatoraden ryhmässä sitten kohta... Nyt sitten pitäs varmaa hommata jostain juoksukengät, heh...

Kävin sunnuntaina pitkästä aikaa leffassa. Koska siel ei kuheena menny mitää mikä kiinnostas oli Sherlock Holmes sellane joka kiinnosti eniten vaikkakin seki vaa semisti...

Se oli kuitenki yllättävän hyvä just ku ei ollu mitää odotuksia. Leffa oli hienosti lavastettu, ja Mr. Downey Jr. hoito homman himaan ihan kunnioitettavasti. Mä rakastan tollasia rikoselokuvia jossa siinä lopussa.... tai enhän mä sitä voi kertoa...  Kandee käydä kattoo se tai venaa et se tulee VHSsänä ulos ni voi kotona sit ihastella sitä putkesta, kyl sen kerran istuu läpi vaik onki aika pitkä.


Eilen sain eräältä ystävältä muutaman lipun 50 Centin Before I Self Destruct kiertueen keikalle Helsinkiin, ja vaikka oon nähny Fiftyn ennenkin keikalla ni ihan mielellään näitä isoja nimiä menee kattoo koska se on aina kiva nähä mitä uutta ne on keksiny.
Axl Smithin Neotronics bändi hoiti homman himaan ja laitto yleisön kuumaks ennen Fiddyä. Heiltä on pian levy tulossa ulos ja biisejä alkaa pian soimaan radiossa joten heistä kuuluu hyvin pian.
Mä ite tykkään sikana heidän musasta, se on nimittäin aika todell erillaista ku monet mitä täl hekel pusketaa pihalle et nää ainaki erottuu edukseen heti.

Yours truly dikkailee.
Vaikka lavastukseen ei kauheena ollu panostettu, oli valot sun muut iha ok näköset ja soundi oli hyvä. Mä rakastan näil räppikeikoilla sitä bassoa joka tuntuu rintalastassa asti, se on parasta. Ehkä jos joskus ostan jonku hienon Toyota Corollan subbareilla niin pääsisin päivittäin nauttimaan siitä.
Mulla on edelleen roskaruokalakko meneillään, ja sitä on nyt takana kolme viikkoa, ja enää yks viikko jäljellä!!! Vaikka oonki jo aika tottunu tähä ruokavalioon ottaa tälläsis tilainteissa sipuliin ihan sikana ku kaverit vetää tälläsiä nenän edessä mut... mä kestän...

Oli musta aika siisti juttu et 50 Centti veti keikan osittain, ja jopa suurimmaks osaks livebändin kanssa, tää oli just yks sellane positiivinen yllätys koko setissä. Koko keikka oli kyl sellasta hittikimaraa et oksat pois. Sit ku se oli vetäny jo ne muutamat hittibiisit ni sitä kelas et mitäs sit ja sit sielt vaa tuli ja tuli niit hittei joita sille on kyl kertyny aika kasa...

Tässä vielä video by me video, video by my video, video by my video keikasta.
Keikan jälkee käytiin pyörähtää Onnelan tilalle tulleessa Huumassa Joonaksen kans. Paikka ei ollu kyllä viikon remontin aikana muuttunu oikee mihinkää Onnelasta mut kukapa sitä viikossa ehtii taikoja tehdä.
Vaikka oli maanantai, tuli sielt keikalta aika paljon populaa sinne loppujen lopuks, ja DJ Axl Smith piti huolen siitä et tanssilattia pysy täynnä.
Tänää lähti kaikille "Friday In The City Mixtape" skaban voittajille CDt postiin ja laitoin jokaiseen pienen saatekirjeentyngän kans mukaan, niinku jotku ehkä Twitpicistä jo näkikin.. Kuka on jättäny nenäliinansa postilaatikon päälle tollee hei? Kuka tunnustaa? Onneks olkoon viiieelä kerran kaikille voittajille.
Tänää mä kävin Narinkkatorin laidalla sijaitsevassa Tang Dynastyssa syömässä seisovastapöydästä kiinalaista- ja thaimaalaista ruokaa hintaan 8,70€. Tän mestan omistaa samat jantterit ku sen Fuji Village sushi buffetin jota oon hehkuttanu, ja tää sijaitseeki ihan sen kulman takana. Mesta on ihan yhtä classy ku Fuji Villagekin.
Mä oon kerran aikasemmin käyny siel syömäs ja mul jäi ihan hyvät vibat siitä, mut tänää jotenki oli vähän nihkeetä. Puolet buffetin laareista oli tyhjillään, ja ne missä oli jotain oli sillee ihan lopussa eikä uutta sapuskaa näkyny.. Lopulta kun sieltä sitten sitä tuli, oli vaihtoehtoja silti aika vähän.
Mä rakastan aasialaista ruokaa, ja mul ei täl kertaa valitettavasti ollu niin maukas kokemus ku viimeks. Mua eritoten ihmetytti miks aasialaisen seisovanpöydän salaattipöydässä löytyy mm, persikkaa, paprikaa, ananasta, suolakurkkua, jalopenoja, oliiveja ja kaikkee ihan ku ois kebab paikassa syömässä salaattia, eikä edes perus salaattia tai kiinankaalia löytyny ollenkaan.. Ihmettelen vaan. Kaikesta huolimatta söin kyllä lautasen tyhjäksi mukisematta no problem.

Maanantaista on tullu yks ihan mun lempipäivistä! Sillon on nimittäin mun TV päivä. Mä rakastin ku Entourage, ja Californication tuli pihalle, molemmat tuli jenkeis sunnuntaisin klo 22, mikä tarkotti sitä et sen sai maanantai aamuna ladattua, ja ku tuli töistä se odotti siel koneella.
Mä kertaalleen hehkutinkin jo sarjaa nimeltä "How to make it in America" joka on nyt ottanu sen sunnuntai ilta klo 22 kanavapaikan ja hitto se on hyvä ohjelma, oon ihan koukussa. Mä rakastan Jenkeis Länsi- Rannikkoa yli kaiken, mut mul nousee aina hirveet nyki fiilikset pintaan ku katon sitä.

Se ei ainakaan vaikuta negatiivisesti tähän hommaan et yks mun tän hetkisistä lempiartisteista Kid Cudi myös esiintyy tässä sarjassa.
Sitä on nyt tullu pihalle 4 jaksoa ja mä oon ihan myyty. Mul on jokaisen jakson jälkee se fiilis et "eeeiiiiii, taaas joutuu venaa viiikon!!!"  

Kannattaa siis hoitaa nyt ne 4 ekaa jaksoa äkkii jostain, vaikka laiva on lähteny laiturista valumaan, viel kerkee mukaan!

Tämän viikon musiikkitarjonta omistetaan Lil Waynille joka tuomittiin maanantaina vuodeksi vankilaan.



Pian lisää.....

13 kommenttia:

m kirjoitti...

me oltiin kattoo eilistä keikkaa melkein lavan edessä, löysinpä itseni tuolta yhdestä kuvastakin, tai ainakin luulen niin :D

me mentiin jatkoille Nudeen, ois kyllä ehkä pitäny tulla Huumaan ni ois voinu bongaa sut ;)

Anonyymi kirjoitti...

sun blogis vaan on niin mahtava!! jatka samaan tahtiin:-)

Anonyymi kirjoitti...

Mukava lukee sun blogia, oikeenkin piristävää:) Ja vielä kun suomesta löytyis enemmän noin herkullisia miehiä!! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Oon seuraillu sun blogia jo jonkin aikaa ja täytyy sanoo että tää on kyllä ehdottomasti mun lemppari blogi kaikista. Sun jutut on mielenkiintosii, kirjotat rennosti ja oot ihan oma ittes. Huippua kevättä sinne!

-Anna

Roosa.K kirjoitti...

yeaaa odottelen innolla levyä!
Kid cudista tuli mieleen: http://www.youtube.com/watch?v=-YhQ7BetDdM

Katness kirjoitti...

Tosta Fiftysta piti vaan sanoa etta se kay samalla salilla kun mina ja sen traineri pistaa sen kylla aina sellasen raakin lapi etta huhhuh. Sita katsellessa se oma salilla pyoriskely tuntuu jotenkin niin turhalta ja vahaiselta napertelylta. Miehella on aikamoinen keikkakunto.Ehka on aika hankkia oma traineri minullekin...

Anonyymi kirjoitti...

miten joku voi oikeesti olla noin söpö! <3 <3 <3 oot ihana

Laalaa kirjoitti...

Koukutuin kyl pahasti heti ekalla lukemalla sun blogiin! Mukavan rento asenne sulla :>

Sä pyytelitkin jossain vanhemmassa postauksessa esim. ruoka vinkkejä ja tulikin mieleen tossa yks niin ajattelin vinkata. Nimittäin kauppakeskus Jumbon cittarista löytyy maailman parhaimmat + edullisimmat täytetyt patongit! Noita täytettyjä patonkeja ei mistään muusta citymarketista saa kuin tuolta jumbosta joten sinne kannattaa suunnatta! Patongit on tosi isoja ja täytevaihtoehtoja löytyy tosi monia. Oma lemppari on currybroileri ja katkarapu ja ne maksaa jotain 3e kipale joten ei paha! Ne tekee ne patongit siellä paikanpäällä ja niitä myydäänkin siellä ruokatiskeillä. Sen verran herkkua et suosittelen! :>

orchid kirjoitti...

Hei kiva juttu toi How To Make It In America, en oo tommosesta tiennykkään. Mut Kid Cudi on ihan mahtava! :D En malta oottaa uutta albumii.

Anonyymi kirjoitti...

hei mä en saanu koiraa levyn messis!

keep up the good work jokatapaukses. kandee hei joskus käydä muute sellases raflas ko "Ming Inn" Eerikinkadulla, ihan loistavaa ruokaa tekivät kun tuli taannoin lähes päivittäin käytyä päivittelemässä.. :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei miltä kanavalt tai mistä sä oot tota sarjaa kattonu?? ja voiluoja mistäs se lil wayne on tuomittu ? kiitti jos jaksat vastaa:))

Anonyymi kirjoitti...

Hei miltä kanavalt tai mistä sä oot tota sarjaa kattonu?? ja voiluoja mistäs se lil wayne on tuomittu ? kiitti jos jaksat vastaa:))

Anonyymi kirjoitti...

oot mahtava! haluun adoptoida sut mun veljeks!
-jenni