Café de Nopal

Stadiin avattiin tammikuun lopulla todella kova safkamesta, joka tarjoilee autenttista meksikolaista ruokaa, ei siis mitää tex mex kuraa mitä joka toinen S-ketjun putka syytää kansalle, vaan sitä oikeeta kamaa. Vaikka Cafe de Nopal on vasta avannu ovensa, tuntuu et se on jo nyt noussu jonkin sortin kulttimaineeseen, jengi hehkuttaa joka tuutis ja jakaa fotoi safkoista facebookissa minkä kerkee.. 
Cafe de Nopal on about Annankadun ja Lönkan risteyksessä, ja koska mesta on aika snadi kannattaa aina tehdä pöytävaraus. Ainoona miinuksena ainakin näin alkuun on aukioloajat, mesta on kiinni viikonloppusin ja arkisin menee kiinni jo klo 19.00.

Mä kävin viime viikolla todella myöhäisellä lounaalla juuri ennen sulkemisaikaa. Valitsin tän kyseisen päivän koska he tarjoilivat Meksikolaisen perinteen mukaan helmikuun toisena päivänä Tamaleita, jotka on maissijauho pohjalla valmistettua muhennosta, joka kypsennetään, ja tarjoillaan banaaninlehteen käärittynä. Näitten nättien pakettien lisäks annokseen kuului nachoi, jotka tarjoiltiin kotitekoisen salsan ja guacamolen kanssa jossa todella pysty maistamaan rehellisen avocadon, sekä todella maukas tomaattikeitto. Hintaa tällä menulla oli 14,90€, ja joudun antaa papukaijamerkin siit et sielt saa Kokkolaa lasipullossa.

Keittiöstä kuuluu kiivasta pulputusta espanjaksi, ja henkilökunta on todella mukavaa. Asiakaskunta on myös kansainvälistä. Tälläiselle autenttiselle pienelle ja persoonalliselle meksikolaiselle on selvästi ollu kysyntää koska se on kuulemma koko ajan ihan tukossa. Suosittelen ihan täysii! Jengi on kehunu paljon heidän tacoja jotka on seuraavana mun "to eat" listalla, käykää teki moikkaamassa Panchitoa.3 kommenttia:

Nina kirjoitti...

hayy!tää kysymys on nyt täysin aiheen vierestä ja muutenkin suhteellisen vaikee(lol), mutta olen ottamassa taukoa opiskelusta keväällä ja suunnitelmissa olisi siis suunnata maailmalle!unelma päämäärä olisi jenkit ja LA tai new york.Kysymykseni siis olisi:onko sinulla minkäänlaista käsitystä kyseisten paikkojen työnsaantimahdollisuudesta?onko jotan kokemuksia tai tietoa tai vinkkejä sielläpäin työskentelystä?
hah tuli mieleen sulta kysyä kun sielläpäin olet useamapaan otteeseenkin ollut!ihana blogi ja asenenne,keep it going

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Sä joudut hommaa duunin eka, ja sit ku sul on duuni, pitää käydä läpi skidi paperisota et saat työluvan, ja se maksaa joku 3-5 tonttuu asianajajasta riippuen joka kandee hoitaa et kaikki menee just niinku pitää..

En lähtis siel työskentelee pimeenä, koska jos siit jää kiinni ni sit ei pääse koko maahan pitkiin aikoihin, vaikka monet duunaaki sitä..

Mut duuniahan noista isoista paikoista löytää aina, en usko et se on se juttu..
Tarpeeks paljon ku haluaa jotain ni se varmasti onnistuu ku laittaa ittensä likoon.

Toivottavasti natsaa, onnee matkaan!

Anonyymi kirjoitti...

Q padre! Kun palaan täältä Meksikosta kotomaahan reilun 10 kuukauden jälkeen, niin tiedän, että on joku paikka, missä voin fiilistellä Meksikoa! Paikka näyttää hienolta! Kiitos tästä postauksesta! :)