Ygöne

Sitä kakkua nyt sinne käkättimeen oikeen urakalla, tänää on nimittäin Diamonds and Pearls blogin 1 vee synttärit ! ! ! Jeee ! ! !
Saralle suklaata ja mulle cheeese cake, sen villimmin ei olla juhlittu ja tuskin tullaankaan juhlimaan. Täs vaihees haluun kiittää kaikkia lukijoita tuesta, kommenteista ja sähköposteista joita olen vastaanottanu viimesen vuoden aikana. Kiitos.
Tosiaan sen perjantaisen Enkeleitä ja Demoneita leffan jälkeen oon ollu ihan fiilareis kaikest siit meiningistä, ja niinku aikasemmas postaukses mainitsin ni se ite kirja jäi sillo lukematta, mut eilen mä viimein starttasin sen ja oon JO sivulla 27 !! Ostin kirjasta aikanaan Kanadan kielisen kuvitetun version ja sitä nyt aloin nyt sit viimein syleilemään.
Mä sain eilen kuitenkin synttärien arvosen lahjan nimittäin sain eräältä ystävältä tunnukset NBA sivuille jossa pystyy seuraamaan korismatseja livenä, eikä tää hieno ele ois voinu tulla parempaan aikaan nimittäin Lakers pelas legendaarisen game sevenin pääsystä conferenssi finaaleihin.
Olin niiiin täpinöissä, hypin sängyllä ilosta ja huusin ku hullu ku sain palvulun viimein pelaamaan!
Matsin pysty kattoo sielt HD kuvalaadulla joka oli kyl ihan mahtavan laatusta, tosi skarppikuva..
Matsi pelattii Losissa ja tuttuun tapaan yleisössä oli taas läjä julkimoita, niinku aikasemminkin on huomattu. Tässä vakkari naama, legendaarinen Kareem Abdul Jabbar. Viimeks ku olin itse kattoo peliä, ton poika istu mun takana ja se oli kyl ihan samannäkönen ku isänsä..
Jack Nicholson kuuluu katsomon kalusteisiin siinä missä penkitkin, se on siel AINA!
Dustin Hoffmanki oli mestoilla muiden muassa.
Olin jo matsista ihan fileis mut jo pelkästään väli klippei oli mukava kattoa ku siel oli tuttuja maisemia jossa ois erittäin mukava olla tälläkin hetkellä.
Same same but different.
Jenkeis jotenki kaikki on tehty viihdyttäväks, mainoskatkotki on sellasia et tekee mieli jäädä kattoo ku kaikki mainokset on nii hauskoja..

Ja sit kuka voitti!? No Lakers voitti !!! Ja nyt ku sain palvelun pelaamaan ni en voinu vastustaa kiusausta ja mun oli pakko kattoa kans illan toinen game seven jos pelattiin taas idän conferenssi finaalipaikasta, vaikka peli alkoki klo 03.00 yöllä.. annoin kuitenki ittelleni muutaman tunnin unta pelien välissä, mut silti kiltisti nousin kattomaan peliä ku kello soi.
Siin vaihees ku Orlandon pojat Dwight Howard ja Rafer Alston fiilisteli voittoa alko Saran herätyskello jo soimaan, heh..
Aurinkoki alko nousemaan nätisti Lintsin takaa joten en enää malttanu mennä nukkumaan.. Kaunista, eiks oo?
Toinen syy miks en jaksanu mennä enää nukittaa oli se et jouduin lähtee sinne lekuriin. Ne duunas mun käteen sellast uutta tukea kipsin sijaan ja siin meni ihan sika pitkään, ni hoitaja anto mulle tälläsen tetrismäisen 3d palapelin johon ihastuin ihan täysin, ehkä kans siks etten saanu sitä ikin valmiiks. Sen nimi on Bedlamin kuutio ja siin on joku 14 palaa mitkä pitää saada sopimaan tollasen akryylikuution sisään. Siin on melkee 20 000 eri mahdollisuutta miten ne sinne laittaa mut edes yhen löytäminen ei todellakaan ollu helppoa.. Pitää jostain hommaa tollanen himaan!
Aikamoisen viritelmän kans siihen väsäs mut mä oon vaan fiiliksis et mun käsi viimein taas mahtuu takkien hihoista läpi thank god viimein. Ja hei, mites noi värit???
No todellakin !! Lakers värit !! Saattaa olla et se nukkumattomuus tulee sit esiin just tälläsis päähänpistoissa ... hehheh
Kävelin kaupungil tänää kans hetken ympäriinsä, ja huomasin et ne mun stiflat oli edelleen ku kanat orrella. Käykää ampumas alas tai mikä ois viel parempi musta ni käykää viskoo niille seuraa!
Oli niin törkeen lämmin päivä et me jäätii sit loppujen lopuks vaa hengaa vanhan portaille, paistattelee päivää.. Ei tuullu yhtään ja ari lämmittii sen verran mukavasti et viihdyttii siel iltaan asti..
Jengii tuli ja meni ohi, ja tutut jäi istumaan jotku ihan vähäks aikaa ja jotku pidemmäks aikaa mut oli todella kiva hengaa vaa auringossa hyvien kavereiden kanssa nauttii lämmöstä ja hyvästä seurasta.
Sounds like summer!?!?!?
Al Al, Pat Pat, Jen Jen ja San San up in thiiizy.

9 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Haha onnee. Tuli noista kuvista aivan tajuton makeannälkä, hyi teitä! :D

Anonyymi kirjoitti...

Onnee 1v synttärien johdosta! Toivottavasti sama meininki jatkuu seuraavan vuoden kans :)

Anonyymi kirjoitti...

Miks heitit kenkäs tonne? :O Mitkä kengät ne on? :D

Sandra kirjoitti...

paljon onnea yks-vuotiaalle ! hope so, saadaan syödä kakkua tän kunniaks viel monta kertaa.. :) jatka samaan systeemiin, tää on vaa nii kingi !

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Annelie:
Kiitos! HaHa, oli kyl ihan kingit kakut, päädyttii loppujen lopuks sekottelemaan niist suklaajuustokakkua, oli törkeeeen hyvää!

1.Ano:
Kiitos! Täl hetkel stoppia ei ainakaan näy..

2.Ano:
Ne alko olla jo siin kunnos etten enää jaksanu sporttaa niit, ja niinku aikasemmin mainitsin, sain yksille uusille kengille heti tilaa. Ja ohan ne hienot tuolla ylhääl <3 Katutaidetta??

Sandra:
Kiitoksia! Jatketaan! kiitos tuesta :)

lille kirjoitti...

Mistä noi kakkupalat on ? yks ainaki ihan suuuuuuuupa hyvä kakkumesta ( ja suklaa ) on se kampin kaakaopuu ja sen suklaasitruunakakku<3 TÄY-DEL-LIS-TÄ.

Anonyymi kirjoitti...

vitsin paljon onnee, nimimerkki melkein vuoden ajan blogiasi lukenut =) hmmm ja nyt tässä offina että jack nicholson & dustin hoffman on molemmat niin ihania :D
mutjoo, vielä kerran onnea ja jatkolle kans!

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Lille:
Joo, se Kampin Kaakaopuu on tosi nätti mesta, en o viel kertaakaa päätyny sinne sisään mut monesti on ikkunan takaa ihailtu. Se mesta sopis kyl paremmin johonki pikkukujalle mis on mukulakiviä ja sois haitarimusiikki mut se nyt ei vissii vaikuta kuitenkaan niihi herkkuihin.. :)

Rosalie:
Kiitos, joutuu arvostaa uskollisia lukijoita, tuhannet kiitokset!

Elisa kirjoitti...

eii vitsit kun tästä sun blogista tulee kesäfiilis tai oikeestaan kohoaa fiilikset vaan. iso + makeista kuvista!