SORONOO

Täs mä istun himassa kylpytakki päällä ja kello on kohta 2 yöllä. Enää muutama hassu tunti ja pitäs lähtee kentälle, Miami odottaa mua. Tajusin tänää vasta et sielhän on St. Patricks Day keskiviikko iltana ku pääsen paikan päälle. Viime vuonna olin Pariisissa tuolloin ja Jenkit oli sillon ihan pähkinöinä joten uskon et se tulee näkyy katukuvassaki vahvasti.
Tänää oli taas vaihteeks aivan mahtavaa et kello soi kuudelta aamulla ja pääs nauttimaan tälläsestä kauneudesta heti aamutuimaan. Oli nii nätti sää et hölkkäsin aamulla jäähallille..... farkuissa..


Meil oli kauden viimeinen sarjamatsi, oli hyvä fiilis pukea päälle pelipaita mahdollisesti vikan kerran täl kaudella.
No, eihän se putkeen menny... Takkiin tuli. Mä vihaan häviämistä yli kaiken.
Mun roskaruokalakon tokavikana päivänä kävin selättämässä Sushirobotin jälleen Fuji Villagessa ja pääsin koko sen ajan vielä nauttimaan mukavasta seurasta ja Miamin vinkeistä. Kyllä kelpasi.
Mä oon joutunu ettii korvikkeita tän mun lakon ajaks mun irtokarkki addiktiolle, ja Goji marjojen ohella tälläset hedelmä- pähkinä sekotukset on ollu kova juttu, kiva napostella.

Teki mieli käydä tänää testaa jotain uutta ruokapaikkaa ja päädyin semi vahingossa Kampin keskuksen pohjakerroksessa sijaitsevaan Don Corleooneen. Se on ulkoa jo ihan eri kaliiberia ku muut mestat sen vieressä. Siel on vähän sellane gourmet fiilis ja onki outoa et siin vieres rullaa rullaportaat sun muut vaik nautitaan semi luxus hengessä safkasta.

Mä söin listalta pariloidut, yrttimarinoidut villikanavartaat vuohenjusto paprikakastikkeella, jossa oli kylkeen isketty pottuja ja vihanneshöysteellä täytettyjä tomaatteja. Parasta tässä oli se et kana maistu melkee ku se ois tehty hiilillä, sika hyvää! Muutenki koko annos ja tunnelma mestassa oli tosi jees.
Tänää illalla mut oli kutsuttu muiden bloggaajien ohessa tutustumaan Elisa Studioon Helsingin Lasipalatsiin.
Mä itse arvosta paljon hyvää palvelua, ja tää Elisa Studio konsepti on mahtava tapa kohdella asiakkaita ku kukkaa kämmenellä. Se toimii kuten mikä tahansa muukin Elisan myymälä, siel pystyy avaa uusia palveluita ja siel autetaan ongelmissa, mut sinne pystyy kans varata aikoja jos haluaa "opetusta" esim viihde paketista sun muusta ja siel järkätään kaiken näkösiä tilaisuuksia mis opetetaa laitteidenkäyttöä ja jopa järkätää keikkojakin. Viime viikolla mm. Fintelligens oli vetää keikan tuol.
Päästiin tutustumaan Elisan Viihde pakettiin myös vähän tarkemmin, jossa siis samasta paketista löytyy netti, tallentava digiboksi joka tallentaa webhotelliin kamaa eikä ite laitteeseen jollon tilaa on paljon enemmän. Sen kautta pystyy tilaa ja kattoo maksukanavia sekä vuokraa leffoja.. Hinnaltaan tää koko setti on about normaalin netin hintanen joka on aika paljon vastinetta rahoille.

Paikan päällä oli myös todella hyvä tarjoilu. nami nami...

Tänää oli siis mun kuukauden kestäneen roskaruoka- ja karkkilakon vika päivä ja oli mukava päättää lakko näinkin herkulliseen suklaakakkuun. Uskotte varmaan kun sanon et se maistu just niiiin hyvältä milt se näyttää.
Meille esiinty lopuksi vielä bändi nimeltä Hey Heather. Käykää tsekkaa: http://www.myspace.com/heyheatherband

Sain hetkeksi myös Viihde paketin koeajoon, ja kunhan palaan reissusta annan sitten vähän fiiliksiä kun laitetta ja palvelua on vähän päästy testailee. Yks mahtava ominaisuus on se et netin, ja kännykän kautta pystyy käyttäjätilin kautta hallitsee mitä haluaa nauhottaa. Nyt ku mä oon huomen Miamis ja jos esim YLEltä tulee joku leffa ni voin netin kautta laittaa sen nauhalle, tai jos haluan ni voin laittaa vaikka kaikki YLEltä tulevat leffat fikkaan ja ihmetellä niitä ku oon taas takas himas. Helppoo.

Kauheesti multa on kyselty et mitä blogeja mä seuraan ja nyt ku lähen reissuun ja en pääse kauheen usein postaa, niin tsekatkaa sil aikaa näitä:

Material World Of Tuukka Laurila, paljon vaatteisiin ja matkusteluun liittyviä postauksia ja eittäin tyylikäs kaveri. Yksi meistä harvoista heteroista miesbloggaajista.
Sharonin blogilla on aika paljon mimmeille kosmetiikka vinkkejä, ja me käydää aika paljon samoissa tapahtumissa et jos nappaa niin häneltä saa usein sit sen naisensilmin kuvan näistä tsembaloista.
Yks mun kaveri Los Angelesista pitää musiikkiin keskittyvää blogia jos on vähän stydimpää musaa, elektroo etc.. Hyvää kamaa.
Kaks ehkä maailman itsevarminta naista joilla on aivan mahtava meno, suu käy ettei mitää rajaa ja hymy aina korvissa. Heillä on myös Spin FMmällä oma aamuohjelma jossa päästää nauttimaan hyvästä hipidi hopista ja heidän rauhoittavista äänistä ja hyvistä jutuista.
Lauralla on ehkä yks persoonallisimmista pukeutumis tyyleistä jota tiedän, paljon hyviä vaatejuttuja mimmeille ja vähän rankempaa musaa kans välillä.
Noona kirjottaa paljon ihan yleismailmallisista asioista, muodista, safkasta, tapahtumista ja merkkipäivistä mutta myös omasta elämästään. Mahtava tyyppi!
Tää on yhen siistin vintage kaupan blogi Losista, ne keskittyy suurimmaks osaks vanhaan sporttikamaan mut blogilta löytyy vaikka mitä siistii.

Ehkä yks maailman tyylikkäimmistä mimmeistä ketä mä tiedän, ja blogi keskittyyki aika pitkälle fäshöniin mut sisältö hyppii kans ihan laidasta laitaan Suzin mieltymyksistä riippuen.

Tää sisvusto yllätti mut aika täysin ennakkoluuloista huolimatta nimittäin 50 Centin blogilla on paljon räppiin liittyvää matskua ja uutisia, hyvä läppä mm. White Girl Wednesdays hahaha. Päivittyy tiuhaan tahtiin.

Kaks todella maanlähiestä mudista pitävää mimmiä käy kirjeenvaihtoa lomokuvien kautta Los Angelesin ja Helsingin väliä. Hienoimpia kuvia ever!!!

Hyvä sivusto uudelle musiikille, päivittyy sika usein!

Mun lempi vaatemerkin oma blogi.

Yhen maailman siisteimmän sneaker brändin blogi joka keskittyy kaikkeen luksus kamaan ja safkaan.

Mun sisäinen nörtti aina herää ku klikkaan itteni tänne. Löytyy kans siistei valokuvia joskus, sekä tuotteita.

Suomalainen poikamies avautuu lontooks kaikista parisuhteiden ja ihmisten asenteiden epäkohdista, sekä tarrautuu kaikkiin pieniin positiivisiin asioihin myös.

Huomenna ollaan siis jo Miamissa ja nyt kun en pääse kirjottamaan niin ahkeraan, niin voin kuvata teille videovastauksia teidän kysymyksiinne, tähän tyyliin.
Nyt kannattaa siis ampua kysymyksia joko sähköpostiin diamondsandpearlsblog@gmail.com tai ihan kommenttina boksiin, ja mä yritän kuvata/ vastata mahdollisimman moneen kysymykseen matkani aikana!!! Kysymykset saavat olla ihan mitä tahansa maan ja taivaan väliltä.
Bujaka!

Miamin matkan ajan tullaan myös nauttimaan Miamista lähtöisin olevista artisteista sekä Miami henkisistä biiseistä. Koittakaa kestää.

Tää eka biisi on ihan käsistä, mä yritin postaa sitä ekan kerran viime marraskuussa mut siit ei ollu ku kotitekosia videoita, se soi sillon koko ajan Losissa. Nyt viimein Miamin oma Mr. 305 on tehny siit remixin ja tietty videoki on salee tehty sen masseilla... Mut ihan sama nyt pääsee biisi ilmoille!!!

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tosi ruma ulkoasu. entinen oli parempi

Anonyymi kirjoitti...

tosi hounoja blogeja seuraat, yksikään ei ole tarpeksi mielenkintoinen! olisi luullut että sinä tiedät kaikista siisteimmät. oma blogisi on nyt parempi ei missäännimessä ruma :-)

Anonyymi kirjoitti...

Sun blogi on yksi mun lemppareista, kirjoitat jotenkin niin aidosti ja ihanan rennolla tyylillä, jatka samaan malliin:)

Anonyymi kirjoitti...

Aivan mahtava blogi! Hyvää luettavaa. :) ja noissa blogilinkeissäkin oli pari helmeä. :)

Anonyymi kirjoitti...

sun ploki on kiva! mutta minusta tuntuu että nätti sharon on oikeasti sinun tyttis. teil on joku salasuhde,? ja julkaise tämä pliis! ja oona oli kaunein missi ehdoikkaista, olisi voittanut ehottomasti

Anonyymi kirjoitti...

Entinen ulkoasu oli muchosti parempi! Mustat taustat on kaikis masentelusyömishäiriögoottiblogeissa :(

mette kirjoitti...

mä tykkään tästä ulkoasusta. oon lukenu sun juttuja ihan ensimmäisitä postauksista asti ja pakko sanoo, että oot kyllä kehittyny ihan huimasti! sun jutut jaksaa aina kiinnostaa, sua kun ei vaan voi verrata kehenkään muuhun bloggaajaan. kiitos, että jaksat väsätä tätä! :)

Anonyymi kirjoitti...

voisin kysyä ihan niinkin yksinkertaista asiaa, että mikä sun nimi on? :D

Anonyymi kirjoitti...

Onko sulla tyttöystävää? ;D