400 Posts 300 Videos

Edellinen postaus oli Diamonds & Pearls blogin 400. artikkeli, kiitos kaikille lukijoille jotka on ollu mukana tänä aikana, teille jotka kommentoitte, kaikille jotka digaa, teille ketkä vihaa, teille jotka klikkailette aina oikeelta löytyvään kyselyyn vastauksenne, ja iso kiitos myös yhteistyökumppaneilleni.

Tänää järjestetään Töölössä aika mielenkiintonen dokumenttielokuvien minifestari, jossa kaikki elokuvat käsittelee jossain määrin seksuaalisuutta. Tää on ilmanen festari, mut istumapaikkoja on rajotetusti. Festarit alko jo lauantaina 20.11. mut tänää sunnuntaina 21.11 on vielä monta leffaa näytillä.

Kello18.00 muun muassa  alkaa "Very Young Girls".
Very Young Girls kurkistaa raadollisesti seksuaalisuuden nurjalle puolelle esittelemällä alaikäisten katuprostituoitujen elämää New Yorkissa.

Elokuvan keskiössä ovat itse tytöt ja heitä auttavan GEMS-järjestön (Girls Educational and Mentoring Services) turvatalo. Nuoret katuprostituoidut lähetetään GEMSin hoiviin, kun he joutuvat poliisin kanssa tekemisiin. Turvatalossa heille on tarjolla koti, terapiaa ja vertaistukea. Kaikki eivät taloon silti jää. Moni tytöistä tuntee vetoa katujen tuttua elämäntyyliä ja omaa sutenööriä kohtaan.

Näkökulmansa katuprostituutioon dokumentissa esittävät myös sutenöörit. Dokumentissa näytetään kahden sutenöörin itse kuvaamaa materiaalia, jota he kaupittelivat tv-tuotantoyhtiöille toiveenaan päästä tähdittämään sutenöörin arjesta kertovaa tosi-tv-sarjaa.
-300 videos
Tän pätkän lisäks siel on muutama muuki aika mielenkiintonen dokkari näytillä jota ei varmaan muualla ole mahista nähä.
Lisä inffoa löytyy täältä:
http://300videos.wordpress.com/

3 kommenttia:

sara kirjoitti...

ooot HOT

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos dokkarivinkistä! Ite en oo Suomessa vähään aikaan ja harmittelin ku tollanen eventti menee sivu suun, mutta tän 'very young girlsin' voi kattoo myös youtubesta ja täytyy sanoo että aika rankkaa matskua. Muuten sun blogi on myös kiva :)

-L

BECAUSE kirjoitti...

400 Posts 300 Videos

Leffafestarit oli kyllä hyvät, ite 300 videos-näyttelyyn olin vähän pettynyt. Mitä mieltä ite olit?