Louis Vuitton - Art, Fashion and Architecture Murakami Edition

Muutama viikko takaperin kun käväsin Lontoossa, oli mul pitkästä aikaa fiiliksii shoppailla, ja kiertelin aika paljon kauppoi. Bond Streetillä löytyy paljon high end brändien kauppoja mukaanlukien tänä vuonna avattu uus Louis Vuittonin myymälä. Jo ulkopuolelta kimaltelee monta kerrosta korkeet kultaset monogrammiketjut ikkunan takaa jotka tuo näyttävän verhoilun julkisivuun ja myös sisälle. Liike on todella avara, ja siellä oli sisällä takaseinällä Murakamin tilataideteos muuntautuvien seinälokeroiden edustalla, samanlainen joka on tällä hetkellä Versaillessa näytillä.

Yläkerrassa naisten tekstiilin ohessa, löytyy kirjakauppa, ja henkilönä joka on innostunu vähän lukemisesta suuntasin ekana heti sinne. Siellä löyty kokonainen seinä kirjoja jotka oli brittiläisen Tracey Eminin valitsemia, sellaisia jotka ovat inspiroinut häntä vuosien varrella. Tän seinän ansiosta mä päädyin taannoin Kiasmaan kattomaan hänen ja Damien Hirstin duuneja.

Löysin myös sieltä Vuittonin coffee table bookin nimeltä Art, Fashion and Architecturesta tehdyn Murakamin limited editionin jossa on hänen duunaamat kannet, jonka poistin välittömästi. Täs kirjassa esitellään kaikki henkilöt brändin takana. Jokainen arkitehti, taiteilija, suunnittelija joka on tehnyt yhteistyötä brändin kanssa, ja kerrotaan taustoja esitellään duuneja. Kirja on täynnä mahtavia tarinoita, ja henkilöitä, ja tässä riittää lukemista moniks kylmiks talvi-illoiks.


Löysin kanssa tältä "Tracey Emin - seinältä" Andy Warholin filosofiasta kertovan kirjan sekä Breakfast at Tiffany´ssin jossa on kuulemma ihan eri loppu ku itse leffassa. Seuraavaks mä käyn näiden kimppuun.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Saat sitten kertoa millainen oli kirja Warholista :)