DC S.K.A.T.E. @ BOARDEXPO

Viikonloppuna järkättiin Boardexpo Helsingin Messukeskuksessa, ja allekirjoittanut kantoi oman kortensa kekoon järkkäämällä lauantaina prime time katseluaikaan messuvieraiden iloksi s.k.a.t.e. kilpailun yhteistyössä DCn kanssa. Niille kenelle peli ei ole tuttu, kerrottakoon et se on periaatteessa aasia skeitillä, toinen näyttää tempun ja jos toinen ei saa sitä, saa toinen kirjaimen, sana on skate.

Viikonlopun aikana Messukeskuksessa oli käyny yli 66 tuhatta ihmistä, ja lauantaina oli todella paljon ihmisiä liikenteessä, ja se tarkotti kans et skabaa oli kattomassa just nii paljon ihmisiä ku siihen vaan mahtu. Kilpailu oli titaanien taistelu ja siihen oltiin kutsuttu tarkkaan valitut Suomen 12 parasta flättiskedeejää, kilpailemaan pääpalkinnosta joka oli matka Kaliforniaan skedeemään maailman eksklusiivisimpaa skedehalliin, The Berricsiin.. Perinteisistä poiketen tällä kertaa se kuka aina aloitti, ratkaistiin heittämällä kaks noppaa ghetto tyylillä pahvilaatikon puolikkaaseen, luonnollisesti isoimman luvun saaja aloitti.

Lopuksi seitsemän skate pelin jälkeen voittajaksi ratkesi tiukan kamppailun jälkeen 16 vuotias Jaakko Ojanen Tampereelta, joka kukisti Keiturin finaalissa, ja hän pääsee Los Angelesiin skedee just sinne mihin miljoonat muut 16 vuotiaat ympäri maailmaa haluis, The Berricsiin.
Onneks olkoon Jaakko!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kuka toi sinipaitanen on? Uuumama...:)

Anonyymi kirjoitti...

toi jäbä jolla on sininen neffin paita.. HOT!!! kuka se on? sano terkut