Motherfuckin´ Fashion X Diamonds & pearls Victoria´s Secret-Skaba

Mun pitkään pitäny järkkää jatkoa ekalle Victoria´s Secret kisalle, ja nyt palaset on loksahtanu paikalleen. Mulla on ilo toteuttaa tää yhen mun lempi mimmiblogaajan Lauran kanssa yhessä. Mä oli Lauran broidin kans samassa tuvassa melkee koko intin, ja nää kaks on molemmat nii kingei tyyppei ettei mitää järkee.
Kilpailu:
Lähetä itsestäsi valokuva, asukokonaisuus osoitteeseen diamondsandpearlsblog@gmail.com 5.12.10 iltaan mennessä. Jonka jälkeen arvovaltainen lautakunta kokoontuu päättämään voittajan, jolle lähtee postissa Victoria´s Secret Luscious Kisses tuotepaketti, joka pitää sisällään body lotionin, body washin, ja body mistin nätissä pinkki kultasessa pussukassa.
Halusitsä voittaa tän ittelles, tai joululahjaks jolleki mielitietylle, ei ole väliä, ota rohkeesti osaa, äijjät kans. Sama kisa on siis käynnissä myös Motherfuckin´Fashion blogilla, ja molempien blogien vastaajien joukosta valitaan yks onnellinen voittaja.
Ois kingii jos sais osaanottajilta aina läpät mitä siin kuvas niskasta löytyy.
Good luck.


6 kommenttia:

Roosa.K kirjoitti...

Haa mahtava kilpailuidea! mutta pitääkö asun olla öö kuvattu nyt lähiaikoina, ei mitään kesävaatteita vaai?

Anonyymi kirjoitti...

Magee idea. Täytyy panna mietintämyssyyn!

Anonyymi kirjoitti...

näääh tuntuu liian skidiltä toi palkinto. ois parasta jos voittaja
ois poika se pääsis Lauran kaa tärskyille. ja jos taas tyttö niin se pääsisi sun kans. Pientä huumorii peliin! ja reffit voi olla vaik kuppi kahvia rennosti ! mieti asiaa. /EETU

Laura kirjoitti...

^^ Eetu miksi ei ;) ;D

Carla kirjoitti...

oo ou,osallistuin!

Anonyymi kirjoitti...

Heeei voiko pistää usempii piccei tulee?