Jägermeister Rocktoberfest

Sunnuntaina lokakuulle jätettiin näyttävät jäähyväiset, kun Jägermeister oli kutsunut Suvilahteen kaikki ystävät ja yhteistyökumppanit. Paikalla oli paljon ammattilaisia ja nää bileet oli järjestetty ihan vimpan päälle, kaikesta oli huolehdittu etukäteen järjestäjän toimesta ja juhlavieraana et tarvinnu ku nauttia, ja viihtyä!

Illan DJnä toimi myös allekirjoittaneen 25v synttäreillä levyjä veivannu, The Tigerin residence DJnä toimiva DJ Mista motha fuckin S. Mestat oli laitettu todella näteiks, enkä mä ainakaan muista vuosiin olleeni tän kaliiberin kokosissa yksityisbileissä.
 Juhlavieraiden sisääntuloa musiikillisesti vauhditti mahtava puhallinsoitin orkesteri.

Kun ruokatarjoilu alko, keveni myös musiikki, ja lavalle pamahti vielu orkesteri joka koostui todella viehättävistä seksikkäästi mustiin pukeituneista, mysteerisesti meikatuista viulisteista.

Illalliseksi tarjoiltiin yrttibratwurstia, yön yli haudutettua porsaankylkeä, vuohenjuusto-perunakakkua, haudutettua punakaalia, talon perunasalaattia tummassa olutkastikkeessa. Etenki haudutettu possu teki muhun suuren vaikutuksen.


Ku safkat oli navassa oli aika alkaa keskittyä oleelliseen, ja juhlakansaa alkoi tässä vaiheessa viihdyttää tulishow, joka ylty jossain vaiheessa aika raffiin taikuriesitykseen jossa taikuri roikotti korvakoruista ja nänneistä todella painavan näkösiä punnuksia ja pyöri ku hullu puuron jälkee.


Juomana juhlissa tarjoiltiin tietysti Jekkua, viinejä ja Octoberfestia kunnioittaen isoja myslejä, joita me Kibun kans kumottin kilpaa.
Kiitos viimesestä!
Jatkoille Stadiin kruisittiin etukäteen hoidetuilla kyydeillä, jotka vei suoraan Yrjönkadulla sijaitsevaan Le Bonkkiin jossa mä en ainakaan ennen ollu käyny. Erikoisuutena siel on terassi jolla on luvat olla kello 04 asti auki, kesällähän se on ihan päälikkö juttu, vaikkakin jotenki nytki kylmästä säästä huolimatta oli patio aika viihtysä.Kiitos Jekulle mahtavista bileistä!


Ei kommentteja: