Pojista Miehiksi

Perjantaina mulla oli ilo ja kunnia ottaa osaa tilaisuuten joka oltiin järkätty sen kunniaksi, että rakas ystäväni vei pitkäaikaisen tyttöystävänsä sukuun. Nää oli allekirjoittaneen ensimmäiset häät jossa oma kaveri astuu liittoon. 
Alkuillasta kiiruhdin sprigi päällä Suomenlinnan lauttaan, ja perillä kynttiläjono johdatti juhlavieraat vanhaan ruutikellariin, joka on todella hieno tilana. Sen lisäks et se on toimiva paikka, ja hieno, parasta mestassa on kuitenkin se ettei siellä sisällä kuulu puhelimet, joten siellä varmasti keskittyy oleelliseen ilman ulkoisia häiriötekijöitä. Paikalla oli 60 pariskunnan läheistä, joten juhlat olivat todella intiimit ja tunnelmalliset.
Tilaisuus oli kaunis kuin morsian, ja piti sisällään puheita, jotka oli niin hauskoja ettei niiden toivonu loppuvan, sulhanen lausui runon, totta kai syötiin hyvin, kakkua leikattiin ja tanssit tanssittiin.

Jossain vaiheessa Ihana klubeilta tuttu DJ astu taloon ja koko juhlaväki pääs laittaa jalalla koreaks oikeen olan takaa ja skragat alko siirtyy kaulalta otsille. Kaikilla oli hauskaa!Iso kiitos tuoreelle pariskunnalle onnistuneesta illasta, ja paljon onnea. Oli ilo ja kunnia olla osallisena tässä kauniissa tilaisuudessa.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Oot täydellinen.