Tomorrow London Then Paris

Huomenna mä matkustan elämäni ensimmäisen kerran Lontooseen. Mä oon vaihtanu konetta siel monesti ja viime keväänä kun lensin Miamii Heathrown kautta sain jopa pienen palan sight seeing touria koneesta käsin ku kurvailtiin Lontoon yllä ennen laskeutumista. Se on niin lähellä mut silti niin kaukana. Huomenna odotus loppuu ja mä pääsen viimein transithallia pidemmälle.


Mä lähen yksin reissuun, mut seurana mul tulee tälläne Canonin G12 tuliterä kamera, jolla oon muutaman foton ehtiny jo nappastakkin. Tää vaikuttaa aika timanttiselta tuotteelta ensivaikutelman perusteella. Näin ollen pystyn toivottavasti otta teille viel parempia kuvia tält reissulta, ja ni 40% mun lukijoista jotka ei digaa niistä pinhole kuvista, olkaa hyvä.
Sain myös mun kollegalta kirjan messiin aiheesta, tää on nimittäin eka kamera joka mul on käytös ja omaa järkkärin säädöt. Voin nyt sit lentomatkalla lueskella ja perillä sit testailla.

Mä lähen alunperin Lontooseen sen takia et halusin mennä Pariisiin Versaillesiin kattomaan Murakamin näyttelyn, mut koska en ikinä ole ollu Lontoos ja Pariisissa jo muutaman kerran kelasin et ehkä mä teen Eurostar junalla vaan päiväreissun Pariisiin kattoo näitä japanilaisia tilataidetöitä.

Mä palailen tältä reissulta alkuviikosta ja sit jatkuu taas normaalisesti postauksien napsuminen.


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kaks mun lempikaupunkia! Lontoossa oon ollu 6 kertaa, Pariisissa oon parhaillaan vaihdossa :) kävin kattoo Versaillesissa ton näyttelyn (tosin en tienny sen olemassaolosta kun vasta siellä...) ja sori, mut ei ne nyt oikee sopinu sinne ympäristöön :D Versailles itessään on sen sijaan ihan tosi upee! Tosin törkeesti porukkaa ja siel kestää aika kauan, mut ihan mahtava mesta. Sehän ei sit ihan Pariisin keskustan hoodeilla oo, et vähän joutuu istuu junassa sit täälläkin päässä :)

Hauskaa reissua, tuun nykii hihasta jos törmään Pariisissa suhun :D

-Candy

Panama kirjoitti...

Tee lukijallesi palvelus ja käy Pariisin modernin taiteen museossa (musée d'art moderne) tsekkaamassa amerikkalaisen graffititaiteilija Basquatin näyttely sekä Kids -leffan ohjaajan valokuvia teineistä. Jälkimmäinen taiteilijan kohuttu näyttely on kielletty alle 18-vuotiailta.
Matkakertomusta odottaessa, bon voyage.

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Yks mikä mua just kiehtoo tossa on se kontrasti versaillen historian atmosfäärin ja japanilaisen nykytäiteen kontrasti, ihan mahtavaa.
kiitos kommentista!

Kiitos tuhannesti vinkistä, pääsin käymää Palais Du Tokyossa ja juttua näyttelystä on tulossa.

Anonyymi kirjoitti...

tykkään sun blogista ihan hirmusesti !(: oon miettiny kui sulla on rahaa matkustella ihan koko ajan ?:o ja sit viel kysysin että miten noi tummennetut reunat saa kuviin ? (:

-elsa