Parhaiden Makujen Kautta Prahaan

Mä istun täs himas kaikes rauhassa naputtelen konetta, Ice Cuben "My Summer Vacation" soi, kingii Losi biittii. Mä nautin mun Philadephian matkamuistomukista Fortnum & Masonin Daarjeling teetä ja Dormenin pähkinöitä ja kuivattuja hedelmiä.
Mä chillaan viel hetken, sit mä alan täyttää mun vieres avonaisena, ja tyhjänä makaavaa matkalaukkua, huomenna aamulla mä lähen loppuviikoks Prahaan. Valitettavasti säillä ei ainakaa pääse mässäillee, nimittäin koko ajaks on luvattu vodaa. No hätä, mä tuun silti olee fiiliksissä, Praha on yks Euroopan vanhimmista ja myös kauneimmista kaupungeista.

Me tehtiin joskus kauan sit Prahaan frendien kans meiän toka reissu kaveriporukalla ilman porukoita, ja oltii siel muutama viikko dokaa, hengaa ja skedee. Sillon mä rakastuin ihan täysin toho kaupunkiin, ja oon venannu et pääsen sinne takas, ja oon venannu tätä niin ku skidit venaa joulua. Löysin kans himasta VALOKUVIA, jotka on tehty PAPERISTA, jotka oon nappaillu siel, todella nostalgista.

Huomenna on hieno päivä muutenki, nimittäin Diamonds & Pearls blogilla alkaa collabo skaba yhen mun lempi mimmiblogaajan kanssa, jossa on aika kingi palkinto luvassa. Joten silmät ja korvat auki..


6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Haluisin tietää että ootko noilla ulkomaan matkoilla yleensä yksin vai jollain porukalla? Ja onko noi useemmin loma vai duunimatkoja?

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Se vaihtelee,
Pariisissa ja Lontoossa olin ihan yksin.
Nyt lähen reissuun kolmen muun kanssa ja paikan päällä tulee kavereita ympäri mestoja..
Välil lomareissui välil duuni

More To Love! - Peppi kirjoitti...

Aww toi vanha kuva! Toi on niitä aikoja, ku me hengailtiin Nolla.net-tyttöjen kaa Kiasmalla kuolailemassa mm. SUA! lol. Pidä kivaa Prahassa!

Anonyymi kirjoitti...

mmm oot maailman kuumin mies! ;D

palli kirjoitti...

nyt kekkasin mistä oot nii tutun näköne! näytät iha hulluna chris martinilta! AAAWWEESUUUM

Madde kirjoitti...

Shafi en kestä et oot joskus ollu noin nuori :D