ZOOM VS. Pietarinkadun Oilers

Allekirjoittaneella oli Boardexpon yhteydessä kunnia ottaa osaa hyväntekeväisyyslätkämatsiin, joka järkättiin näytösluonteisesti muovijäällä. Ottelussa kohtas meiän jengi Zoom ja vastaan asettu Pietarinkadun Oilers.
Molemmat jengit oli haalinu vähän vahvistuksia mukaan, ja Zoomin rosterissa oli Jaakko Saariluoma, Sami Sarjula, Sami Saikkonen, Mika Saukkonen, Petteri Ahomaa, sekä vierailemassa oli vanhat Jokeri tähdet Petri Varis ja Juha Lind, ja allekirjoittanut toimi veräjän vartijana.
Pietarinkadun Oilers ei lähteny yhtää vaatimattomammalla kokoonpanolla liikenteeseen, ja musta keltaisen pelipaidan puki ylleen Ilkka Sinisalo, Mikko Ruutu, Mamba, Vesa Surenki, ja moninkertaiset Stanley Cup voittajat Esa Tikkanen ja Jari Kurri.
Kaukalon laidoille pursu hulluna väkeä ja kentän viereen bygattu katsomo oli kans ihan täynnä.


Jännitti aluks todella paljon, sen verran kovia nimiä oli vastassa, ja tälläset pelit on aika "once in a lifetime" juttuja. Peli pyöri päästä päähän ja siihen lisäs hauskuutta pelin selostajana toiminu Jukka Laaksonen.
Maaleja tehtiin vuorotellen, vaikkakin me oltiin ehkä hieman niskan päällä ja ehkä maalin verran johdossa. Jokaisella erätauolla sekä pelin jälkeen pidettiin huutokauppaa, jonka tuotot meni täysin hyväntekeväisyyteen. Siellä sai joku onnekas huudettua itselleen mm. Juha Lindin arvoturnauksessa käyttämän pelipaidan.
Mä olin koko tapahtuman ja pelin ajan todella fiiliksissä, mun vanhemmat oli yleisössä, ja se merkkas mulle paljon. Henkilökohtasesti mun pelin kohokohta oli kun Jari Kurri sai rangaistuslaukauksen kesken matsin joka suoritti samaa käytäntöä kuin jäähy. Siinä vaiheessa ku sellane elävä legenda asettelee kiekkoa keskelle kenttää oli mulla maalilla aika todella kova lataus ja jännä fiilis. Numero 17 kaars kiekon taakse ja ampu suoraan, ja mä onnistuin tekemään ehkä elämäni suurimman hanskatorjunnan kaiken kansan edessä, ja yleisö hurras. Jari Kurri tuli viel hyvässä urheilijahengessä antaa rehdin seläntaputuksen, ja heitti samal "Ota kiekko talteen" .. Ja sen mä kans tein..
Sen jälkeen vaikka päästinki Esa Tikkasen lämärin maaliin ei se enää pilannu mun mahtavaa fiilistä jonka Jari Kurrin päänahkan riistäminen mulle toi, heh. .


Tpahtuma oli kaiken puolen kova sucsee, todella kova juttu päästä pelaamaan näitä kovia konkareita vastaan jotka on skulannu muun muassa Wayne Gretzkyn ja Mark Messierin kans samas paidas, ja viel kun peli meni hyvin, oli nätti fiilis. Huutokaupasta saatin mukavasti skillaa hyvään tarkotukseen, joka on kaikkein tärkein juttu täs tapahtumassa.
Mulla oli aika absurdi fiilis pelin jälkeen kun yhteen huutokaupattuun pelipaitaan oli luvattu jokaisen pelissä pelanneen nimmari, ja vaikka yritin kieltäytyä kunniasta, Petri Varis vaati että ammun oman nimeni paidan helmaan.. Sinne Kurrien ja Mamban ja muiden tähtien sekaan sit vaa... Shafik.. Oli aika koominen tilanne... heh.

Kiitos tästä.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

millä kameralla otat pääsääntöisesti kuvia? Onko se tough 8010 enää käytössä vai pelkkä g12?

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Tällä hetkellä vaan G12, vaikka se Olympus on edelleen reservissä...
Huomaatte kyl ku se pinhole efekti palaa ni tietää et olympus on laulanu.

Annika kirjoitti...

Ei hitto ois ollu siisti nähdä toi peli, tällasten takii tulee aina välillä ikävä Suomeen..