Eero Ettala X DVS Shoe Release Party

Ens lauantaina 4.12 Ponkesissa juhlistetaan heidän oma tiimiläisen Eero Ettalan DVSsän nimikkokengän julkaisua!
Eero on saanut muokata Torey Pudwillin kengästä oman ”Snow” version, eli kyseessä on kenkä jossa on vahvat talvi vaikutteet, mutta silti täydellinen skedekenkä. Kengät tulevat myyntiin lauantaina ja niitä on rajoitettu määrä. Itse juhlakalu Eero Ettala on myös paikan päällä, sekä nopeimille on julisteita, ja janoisille Red Bullia.
Tervetuloa!

Paikka: Ponkes The Shop, Simonkatu 6, Helsinki
Aika: 4.12. klo 13-15





Eero on voittanu mm. X- Gamesit maailmalla, ja tähdittää tuoretta Eurogappiä.

Louis Vuitton - Art, Fashion and Architecture Murakami Edition

Muutama viikko takaperin kun käväsin Lontoossa, oli mul pitkästä aikaa fiiliksii shoppailla, ja kiertelin aika paljon kauppoi. Bond Streetillä löytyy paljon high end brändien kauppoja mukaanlukien tänä vuonna avattu uus Louis Vuittonin myymälä. Jo ulkopuolelta kimaltelee monta kerrosta korkeet kultaset monogrammiketjut ikkunan takaa jotka tuo näyttävän verhoilun julkisivuun ja myös sisälle. Liike on todella avara, ja siellä oli sisällä takaseinällä Murakamin tilataideteos muuntautuvien seinälokeroiden edustalla, samanlainen joka on tällä hetkellä Versaillessa näytillä.

Yläkerrassa naisten tekstiilin ohessa, löytyy kirjakauppa, ja henkilönä joka on innostunu vähän lukemisesta suuntasin ekana heti sinne. Siellä löyty kokonainen seinä kirjoja jotka oli brittiläisen Tracey Eminin valitsemia, sellaisia jotka ovat inspiroinut häntä vuosien varrella. Tän seinän ansiosta mä päädyin taannoin Kiasmaan kattomaan hänen ja Damien Hirstin duuneja.

Löysin myös sieltä Vuittonin coffee table bookin nimeltä Art, Fashion and Architecturesta tehdyn Murakamin limited editionin jossa on hänen duunaamat kannet, jonka poistin välittömästi. Täs kirjassa esitellään kaikki henkilöt brändin takana. Jokainen arkitehti, taiteilija, suunnittelija joka on tehnyt yhteistyötä brändin kanssa, ja kerrotaan taustoja esitellään duuneja. Kirja on täynnä mahtavia tarinoita, ja henkilöitä, ja tässä riittää lukemista moniks kylmiks talvi-illoiks.










Löysin kanssa tältä "Tracey Emin - seinältä" Andy Warholin filosofiasta kertovan kirjan sekä Breakfast at Tiffany´ssin jossa on kuulemma ihan eri loppu ku itse leffassa. Seuraavaks mä käyn näiden kimppuun.

IM HOME

Mies on viimein kotiutunut Prahasta. Uppupuneena mutta onnellisena. Oli kingi viikko. Tuli riennettyä sen verran ahkeraan ettei partaa kerenny ajaa, jonka takia kans blogaminen jäi tyystin. Paljon kuitenki kerkesi duunaa, ja todisteaineistoa kerty melkee 700 ruutua jotka mä jaan teidän kanssa kun tuleman pitää.
Pian lisää!. . . Hyvin pian..






Oliks joku lauantaina kattoo Sean Paulin keikkaa? Any goodadem?

Terveisiä Prahasta

Mä matkustin tiistaina Prahaan, ja oon tääl koko loppuviikon. Tääl on ollu ihan mahtavaa, vaikka on aika galsa ni aurinkoakin on nähty vähän. Oon syöny (liian) hyvin, kävelly paljon kaupungilla, ja fiilistelly vanhoja taloja, sain kaapattua yhen H&M X Lanvin tuotteen matkaan, strippibaareja on tullu koluttua läpi, Kävin kattomassa Museum of Decorative Artsissa yhen näyttelyn ja keskustorin legendaaria hodareita on syöty ku viimistä päivää konsanaan, ja muutaman kerran ollaan kruisailtu limusiinilla. Eli on ollu aika nättiä..

Kiitos kaikille jotka on ottanu osaa Victoria´s Secret skabaan jo nyt,, mut no hätä, viel kerkee mukaan!

Mä jatkan tääl tätä hyvää elämää, pian luvassa lisää reissailua. Yks kova reissu on viel edessä tän vuoden puolella, ja yritän täs välis aina ampuu tänne jotain kamaa kun vaan kerkee. Lisää Prahaakin on luvassa.

P´s !






Motherfuckin´ Fashion X Diamonds & pearls Victoria´s Secret-Skaba

Mun pitkään pitäny järkkää jatkoa ekalle Victoria´s Secret kisalle, ja nyt palaset on loksahtanu paikalleen. Mulla on ilo toteuttaa tää yhen mun lempi mimmiblogaajan Lauran kanssa yhessä. Mä oli Lauran broidin kans samassa tuvassa melkee koko intin, ja nää kaks on molemmat nii kingei tyyppei ettei mitää järkee.
Kilpailu:
Lähetä itsestäsi valokuva, asukokonaisuus osoitteeseen diamondsandpearlsblog@gmail.com 5.12.10 iltaan mennessä. Jonka jälkeen arvovaltainen lautakunta kokoontuu päättämään voittajan, jolle lähtee postissa Victoria´s Secret Luscious Kisses tuotepaketti, joka pitää sisällään body lotionin, body washin, ja body mistin nätissä pinkki kultasessa pussukassa.
Halusitsä voittaa tän ittelles, tai joululahjaks jolleki mielitietylle, ei ole väliä, ota rohkeesti osaa, äijjät kans. Sama kisa on siis käynnissä myös Motherfuckin´Fashion blogilla, ja molempien blogien vastaajien joukosta valitaan yks onnellinen voittaja.
Ois kingii jos sais osaanottajilta aina läpät mitä siin kuvas niskasta löytyy.
Good luck.










Parhaiden Makujen Kautta Prahaan

Mä istun täs himas kaikes rauhassa naputtelen konetta, Ice Cuben "My Summer Vacation" soi, kingii Losi biittii. Mä nautin mun Philadephian matkamuistomukista Fortnum & Masonin Daarjeling teetä ja Dormenin pähkinöitä ja kuivattuja hedelmiä.
Mä chillaan viel hetken, sit mä alan täyttää mun vieres avonaisena, ja tyhjänä makaavaa matkalaukkua, huomenna aamulla mä lähen loppuviikoks Prahaan. Valitettavasti säillä ei ainakaa pääse mässäillee, nimittäin koko ajaks on luvattu vodaa. No hätä, mä tuun silti olee fiiliksissä, Praha on yks Euroopan vanhimmista ja myös kauneimmista kaupungeista.

Me tehtiin joskus kauan sit Prahaan frendien kans meiän toka reissu kaveriporukalla ilman porukoita, ja oltii siel muutama viikko dokaa, hengaa ja skedee. Sillon mä rakastuin ihan täysin toho kaupunkiin, ja oon venannu et pääsen sinne takas, ja oon venannu tätä niin ku skidit venaa joulua. Löysin kans himasta VALOKUVIA, jotka on tehty PAPERISTA, jotka oon nappaillu siel, todella nostalgista.

Huomenna on hieno päivä muutenki, nimittäin Diamonds & Pearls blogilla alkaa collabo skaba yhen mun lempi mimmiblogaajan kanssa, jossa on aika kingi palkinto luvassa. Joten silmät ja korvat auki..






ZOOM VS. Pietarinkadun Oilers

Allekirjoittaneella oli Boardexpon yhteydessä kunnia ottaa osaa hyväntekeväisyyslätkämatsiin, joka järkättiin näytösluonteisesti muovijäällä. Ottelussa kohtas meiän jengi Zoom ja vastaan asettu Pietarinkadun Oilers.
Molemmat jengit oli haalinu vähän vahvistuksia mukaan, ja Zoomin rosterissa oli Jaakko Saariluoma, Sami Sarjula, Sami Saikkonen, Mika Saukkonen, Petteri Ahomaa, sekä vierailemassa oli vanhat Jokeri tähdet Petri Varis ja Juha Lind, ja allekirjoittanut toimi veräjän vartijana.
Pietarinkadun Oilers ei lähteny yhtää vaatimattomammalla kokoonpanolla liikenteeseen, ja musta keltaisen pelipaidan puki ylleen Ilkka Sinisalo, Mikko Ruutu, Mamba, Vesa Surenki, ja moninkertaiset Stanley Cup voittajat Esa Tikkanen ja Jari Kurri.
Kaukalon laidoille pursu hulluna väkeä ja kentän viereen bygattu katsomo oli kans ihan täynnä.


Jännitti aluks todella paljon, sen verran kovia nimiä oli vastassa, ja tälläset pelit on aika "once in a lifetime" juttuja. Peli pyöri päästä päähän ja siihen lisäs hauskuutta pelin selostajana toiminu Jukka Laaksonen.
Maaleja tehtiin vuorotellen, vaikkakin me oltiin ehkä hieman niskan päällä ja ehkä maalin verran johdossa. Jokaisella erätauolla sekä pelin jälkeen pidettiin huutokauppaa, jonka tuotot meni täysin hyväntekeväisyyteen. Siellä sai joku onnekas huudettua itselleen mm. Juha Lindin arvoturnauksessa käyttämän pelipaidan.
Mä olin koko tapahtuman ja pelin ajan todella fiiliksissä, mun vanhemmat oli yleisössä, ja se merkkas mulle paljon. Henkilökohtasesti mun pelin kohokohta oli kun Jari Kurri sai rangaistuslaukauksen kesken matsin joka suoritti samaa käytäntöä kuin jäähy. Siinä vaiheessa ku sellane elävä legenda asettelee kiekkoa keskelle kenttää oli mulla maalilla aika todella kova lataus ja jännä fiilis. Numero 17 kaars kiekon taakse ja ampu suoraan, ja mä onnistuin tekemään ehkä elämäni suurimman hanskatorjunnan kaiken kansan edessä, ja yleisö hurras. Jari Kurri tuli viel hyvässä urheilijahengessä antaa rehdin seläntaputuksen, ja heitti samal "Ota kiekko talteen" .. Ja sen mä kans tein..
Sen jälkeen vaikka päästinki Esa Tikkasen lämärin maaliin ei se enää pilannu mun mahtavaa fiilistä jonka Jari Kurrin päänahkan riistäminen mulle toi, heh. .






Tpahtuma oli kaiken puolen kova sucsee, todella kova juttu päästä pelaamaan näitä kovia konkareita vastaan jotka on skulannu muun muassa Wayne Gretzkyn ja Mark Messierin kans samas paidas, ja viel kun peli meni hyvin, oli nätti fiilis. Huutokaupasta saatin mukavasti skillaa hyvään tarkotukseen, joka on kaikkein tärkein juttu täs tapahtumassa.
Mulla oli aika absurdi fiilis pelin jälkeen kun yhteen huutokaupattuun pelipaitaan oli luvattu jokaisen pelissä pelanneen nimmari, ja vaikka yritin kieltäytyä kunniasta, Petri Varis vaati että ammun oman nimeni paidan helmaan.. Sinne Kurrien ja Mamban ja muiden tähtien sekaan sit vaa... Shafik.. Oli aika koominen tilanne... heh.

Kiitos tästä.

400 Posts 300 Videos

Edellinen postaus oli Diamonds & Pearls blogin 400. artikkeli, kiitos kaikille lukijoille jotka on ollu mukana tänä aikana, teille jotka kommentoitte, kaikille jotka digaa, teille ketkä vihaa, teille jotka klikkailette aina oikeelta löytyvään kyselyyn vastauksenne, ja iso kiitos myös yhteistyökumppaneilleni.

Tänää järjestetään Töölössä aika mielenkiintonen dokumenttielokuvien minifestari, jossa kaikki elokuvat käsittelee jossain määrin seksuaalisuutta. Tää on ilmanen festari, mut istumapaikkoja on rajotetusti. Festarit alko jo lauantaina 20.11. mut tänää sunnuntaina 21.11 on vielä monta leffaa näytillä.

Kello18.00 muun muassa  alkaa "Very Young Girls".
Very Young Girls kurkistaa raadollisesti seksuaalisuuden nurjalle puolelle esittelemällä alaikäisten katuprostituoitujen elämää New Yorkissa.

Elokuvan keskiössä ovat itse tytöt ja heitä auttavan GEMS-järjestön (Girls Educational and Mentoring Services) turvatalo. Nuoret katuprostituoidut lähetetään GEMSin hoiviin, kun he joutuvat poliisin kanssa tekemisiin. Turvatalossa heille on tarjolla koti, terapiaa ja vertaistukea. Kaikki eivät taloon silti jää. Moni tytöistä tuntee vetoa katujen tuttua elämäntyyliä ja omaa sutenööriä kohtaan.

Näkökulmansa katuprostituutioon dokumentissa esittävät myös sutenöörit. Dokumentissa näytetään kahden sutenöörin itse kuvaamaa materiaalia, jota he kaupittelivat tv-tuotantoyhtiöille toiveenaan päästä tähdittämään sutenöörin arjesta kertovaa tosi-tv-sarjaa.
-300 videos




Tän pätkän lisäks siel on muutama muuki aika mielenkiintonen dokkari näytillä jota ei varmaan muualla ole mahista nähä.
Lisä inffoa löytyy täältä:
http://300videos.wordpress.com/

Pojista Miehiksi

Perjantaina mulla oli ilo ja kunnia ottaa osaa tilaisuuten joka oltiin järkätty sen kunniaksi, että rakas ystäväni vei pitkäaikaisen tyttöystävänsä sukuun. Nää oli allekirjoittaneen ensimmäiset häät jossa oma kaveri astuu liittoon. 
Alkuillasta kiiruhdin sprigi päällä Suomenlinnan lauttaan, ja perillä kynttiläjono johdatti juhlavieraat vanhaan ruutikellariin, joka on todella hieno tilana. Sen lisäks et se on toimiva paikka, ja hieno, parasta mestassa on kuitenkin se ettei siellä sisällä kuulu puhelimet, joten siellä varmasti keskittyy oleelliseen ilman ulkoisia häiriötekijöitä. Paikalla oli 60 pariskunnan läheistä, joten juhlat olivat todella intiimit ja tunnelmalliset.




Tilaisuus oli kaunis kuin morsian, ja piti sisällään puheita, jotka oli niin hauskoja ettei niiden toivonu loppuvan, sulhanen lausui runon, totta kai syötiin hyvin, kakkua leikattiin ja tanssit tanssittiin.

Jossain vaiheessa Ihana klubeilta tuttu DJ astu taloon ja koko juhlaväki pääs laittaa jalalla koreaks oikeen olan takaa ja skragat alko siirtyy kaulalta otsille. Kaikilla oli hauskaa!



Iso kiitos tuoreelle pariskunnalle onnistuneesta illasta, ja paljon onnea. Oli ilo ja kunnia olla osallisena tässä kauniissa tilaisuudessa.