Barnes & Noble @ The Grove

Noin. Nyt kun on vuosi saatu vaihdettua jälleen, on kaikki tipattomalla, kukaan ei syö pikaruokaa, salikortit käy kuumille kiville ku jenkkakahvoist pitäs päästä eroon. Älä siis pelkää et ole yksin.

Vieraillessani joulukuun alussa Los Angelesissä, mulla on yks paikka mitä en voi millään siellä sivuuttaa. Mä oon muutaman viimisen kerran aikana ku oon ollu siel huomannu et saan jotai ihme kiksei käydessäni Barnes & Noblella, joka on ihan törkeen kokonen kirjakauppa. Liike lähimpänä mun hotlaa, ja huudeja on The Grove ostarilla, joka on siisti ulkoilmaostari jossa on aika pitkälle pelkkiä isojen ketjujen kauppoja, ei mitää erikoista.

Kolme kerrosta täynnä kirjoja kattaen lähes kaiken maan ja taivaan väliltä. Ekasta kerroksesta löytyy myös kaikki maailmann lehdet, CDt ja DVDt. Eritoten kaikki taide, musiikki ja valokuvauskirjaosastot on isoja siellä on vaikka ja mitä hienoja kirjoja jotka tekis mieli ostaa mukaan, mut koska aina kauhees ylikilo pelossa jää laukut usein ilman suurimpia kirjoja, mut yritän kuitenki aina löytää jotain kevyttä matkalukemista, ja nytki löyty jotain... mahtava mesta. .


Kirjat jotka tarttu messiin, ekana Kanyen duunaama Thank You and You`re Welcome, jossa on paljon lyhyitä ja ytimekkäitä henkeä nostattavia lausahduksia ja ajatuksia.. Ja sitten RZAn käsialaa oleva the Tao of The Wu. .


Johnny Cashin elämänkerrassa riittää varmasti ihmettelemistä kylminä talvi-iltoina peiton alla, sekä KOOK on varmasti silmiä avaava, ja henkeä nostattava kirja myöskin. Jahka pääsen läpi Warholin filosofian, mä käyn näiden kimppuun.


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kävin just pari kk sitten Losis ja vietin varmaan 3 tuntii just The Groven Barnes & Noblesis :D

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

Tuli vaan mielee tätä lukiessa, et olin just Budapestis, ja siellä oli tosi kiva sellanen "kirjakauppa-ostari", Andrassy ut:lla (Budapestin Champs Elysees). Samassa myös viinikauppa, ja kakkos kerroksessa upea (!) kahvila. Alexandria, kauppa muistaakseni nimeltään. Kokemisen arvonen, jos oot joskus Budapestiin päin menossa :)

Kiitti mielenkiintosesta blogista!