Lakers Vs. Clippers - The Lake Show

Suoraan Wolfgang Puckin susheilta hissiltä alas Nokia Plazalle, Staples Centerin eteen jossa oli iso luistinrata, ja paljon tapahtumia. Näinä iltoina kun Staples täyttyy NBA pelien johdosta, on lähikorttelit ihan täynnä jengiä ja siel tapahtuu vaikka mitä... Tänä kyseisenä iltana juhlittiin juutalaista juhlapyhää, ja paikan päällä soitti bändi ja kaikki pääs pelaamaan paikallisen radiojuontajan kanssa Dreideliä..

Tällä kertaa hallissa olivat vastakkain kaks jengiä Losista, The Los Angeles Lakers vastaan The Los Angeles Clippers.. Molemmat mielenkiintosia joukkueita. Clipperissä pelaa mitä luultavemmin vuoden tulokkaan palkinnon pokkaava Blake Griffin jota näkee viikosta toiseen NBA viikon top 10 plays koosteilla, sekä legendaarinen Baron Davis. Lakers tietty hallitsevana mestarina ihan omaa luokkaansa vaikka onki pelannu vähä ailahtelevasti viime aikoina. . Sielläkin oli muutama uus pelaaja, mm Matt Barnes jota en itse ollut aikaisemmin nähnyt Lakers paidassa. .

Peleissä käyminen on yks mun lempi jutuista koko maailmassa, ehkä tietty sen takia et se tapahtuu keskimäärin 1-3 kertaa vuodessa, ja sitä venaa aina ihan sikana. Nää ei oo pelkästään otteluita, vaan ihan kunnon tapahtumia jossa mä ainakin viihdyn helvetin hyvin. Mä tällä kertaa otin paikat melkeen jopa liian läheltä kenttää, spotti oli aika matalalla, mutta riviltä 4 taas sit kans näki helvetin hyvin ja istuin suoraa Clippers penkin takana, vaikka tää kirpas lompakkoa, ei paljon parempia mestoja hallissa irtoo ellei halua laittaa muutamaa tonttua yhteen istumapaikkaan...

Ite peli oli ku käsikirjotettu. . . koko ajan mentiin päästä päähän, ja vaikka Lakers oli ennakkosuosikki, oli Clippers puoliajalla niskan päällä. Vaikka Shannon Brown lopetti summerin soidessa kolmannen neljänneksen heittämällä pallon yli puolesta kentästä koriin, oli Clippers edelleen johdossa. Tässä vaiheessa mä mutustelin mun hodaria ja heilutin mun foam fingeriä vimmatusti siin pelossa et Lakers häviää, ja siltä kovasti kanssa näytti koska kun oli enää 3.1 sekunttia pelaamatta Clippers oli pisteen johdossa.. Täs vaiheessa kaikki odotti et pallo työnnetään Kobe Bryantille, mut vastuun ottikin Derek Fisher joka viimeisillä sadasosilla sujautti pallon yli valkoisten puolustajien, ja teki Lakerssille voittokorin, jonka jälkeen koko halli räjähti !!!
Pelin jälkeen voitontanssit jatku pihalla rumpujen säestyksellä, ja mä kruisasin Hollywoodiin takasin ihan tohkeissaan ehkä elämäni NBA kamppailun jälkeen hymyssä suin..
Tässä on pelistä recappi, paljon hienoja donkkeja ja hyvä peli. . . Loppu on ihan ku leffoista. .  edelleen saan pienet sävärit ku tsekkaa tän.. Ihan fileissä.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Griffin on kone ! EI saakeli ku oon kateellinen, et oot päässy tonne vieläpä noin hyville paikoille :P

Anonyymi kirjoitti...

I adore Kobe Bryant! Silloin kun itse vielä pelasin O'neal (numerolla 34) oli niin hothothot mut aahh Kobe <3

Anonyymi kirjoitti...

rakastan tätä sun blogii

Anonyymi kirjoitti...

mistä noihin peleihin kannattaa hankkia lippuja?

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Ticketmaster.com
Tilaa sielt international Will Call ticketit ja käy noutaa Box Officesta ennen peliä.

Anonyymi kirjoitti...

Nice! Btw oot kehittyny kirjottajana todella paljon!