Griffith Observatory Los Angeles California

Mulla on Los Angelesissä muutama paikka jossa aina tulee käytyä vaikka mestat on nähty moneen kertaan.. Yks niistä on Griffithin Observatorio Hollywoodissa.. Keskellä viikkoa siel ei yleensä ole yhtää turisteja, ja siel saa olla ihan rauhassa.. Se on mahtava mesta ottaa vähä kylmää Grape soodaa ja pussi Doritos Nacho Cheese nachoja mukaa ja sittaa patiolla, ja vaa nauttia hiljaisuudesta ja maisemasta.. Sielt näkee kirkkaana päivänä aina Losin Downtowniin saakka.. Sisällä Observatoriossa on paljon astrologia aiheisia juttuja, ja heti sisäänkäynnin rotundassa pyörii Foucaultin pendulumi jossa on vaijerin päässä paino jota maapallon liike pyörittää.. mm. Yes Man leffassa on paljon kohtauksia jotka on kuvattu tässä kyseisessä observatoriossa..

Ihan jonku kybän minuutin päässä Beachwood kadun päässä löytyy kans toinen saman tyylinen näköalamesta jossa on hevos ranchi ja täydellinen hiljaisuus, vaikka ollaan ihan Hollywoodin ytimessä.. Sama setti, siel lepää mieli.

Mun rakas ystävätär otti kihlajaiskuvansa Griffithin Observatoriolla, ja nää kuvat on musta törkeen siistei.. Kaunis pari, ja kaunis lokaatio on yhtä kuin todella kauniita kuvia.
4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mistä noi kuvat on? ooks ite ottanu?

sanni kirjoitti...

heippa,

seurasin ystäväsi blogia, mutta nyt en löydä sitä enää mistään. osaisitkohan sanoa onko hän sen piilottanut, vai onko muistini tehnyt vain kepposen osoitteen suhteen?

kiitti jo etukäteen.
sanni

Anonyymi kirjoitti...

Heei onks tolla tytöllä viel blogii?:)

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Sorry Ya´ll ei oo enää blogia