Lockwood Stoner Venice Girl

Mulla oli tällä kertaa mahollisuus ja aikaa vähä käydä kans skedee Losissa, jota toki joka kerta on tullu tehtyä ku siel on ollu, mut nyt ihan eri kaliiberilla.. Spotteja on ihan joka puolella, mut melkee kaikki pitää jotenkin tietää bout et mikä meno koska monista mestoista tulee häätöi, paljon ledgei on tapitettu, ja koulujen pihoille on vaikee päästä sisää viikonloppusin..

Eka mesta mikä käytii kruisii ku iskettii kiesi parkkii Santa Monican 3rd Streetille, lähettiin rullaa boardwalkkia pitkin Venicen parkkiin joka on skidin potkuttelun päässä, mut maisemat on aika kohallaa.. Uus Venicen betoniparkki on aika tukos lattiallaistuvia syljeskelijöitä mut myös siel pystyy bongaa vaik ketä pro jäbii aina.. Mun lemppari on paikan pikku nähtävyydeks kasvanu Asher joka on 6 vuotias ripperi joka jossain määrin on jo ainaki youtube-julkkis..

Santa Monicasta jonku vartin ajomatkan pääs on uus Stoner Plazan parkki joka on aevan törkeen hyvä! Siel on maailman smuutein flätti, ja laitteita jokaiselle.. Ihan paras spotti mis on tullu kyl hetkeen käytyä..

Kans Girlin hallilla tuli pyörähdettyä.. Paljon tälläsiä privaatti halleja poksahtelee pinnalle koska niin monet mestat on busted nykyää, ja hefet tarvii mestan mis puskee..

Yks missio minkä oon jo pitkää halunnu toteuttaa kävi nyt viimein toteen, ja pääsin käymää viimein Lockwoodin koululla.. Viikonloput on ainoo aika ku sinne pystyy mennä skedee ku skole on kiinni, jolloin valitettavasti on kans aidat kiinni ja jouduttii kiipee noin 4m korkeen aidan yli ja hyppimään viereisen talon katon kautta pihalle ennen ku pääs ees skedee.. Mut se oli sen arvosta!
3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tosi nättei kuvii, tykkään! Tonne ku pääsis...

Lonkkari vaan alle ja kohti auringonlaskua, smooooth..

Anonyymi kirjoitti...

saairas toi pikkujäbä!

anna kirjoitti...

cool pictures JA ONKO TOI POIKA TOSISSAAN NOIN HYVÄ !! rispect !!