Bread & Butter Berlin

Mä kävin viime viikonloppuna Berliinissä Fashion Weekin yhteydessä järjestetyillä BBB messuilla, jotka järkätään muutaman kerran vuodessa. Lokaationa toimii vanha Tempelhoffin lentokenttä, joka on todella nätti tila, ja ihan törkeen kokonen. Jos ihan oikeasti haluis koluta KAIKEN läpi tarvis siihen varmaa viikon, ja mul valitettavasti oli vaan muutama hassu tunti joten kävin tsekkaa vaan muutamat spessut jutut jotka olin etukätee skoutannu.. Hyvä läppä mist tulee esiin miten hiton iso mesta se on ja paljon siel on kamaa, on se et siel on minibussei jotka vie messuhallista toiseen koko ajan, ihan ku oikeillakin lentokentil terminaalist toisee, koska pelkästää puolest välist toiseen päähän kävelee pysähtymättä melkee 30min.


Messut on myös järjestetty ihan viimesen päälle. Mä sain 2kk sitten puhelinsoiton Saksasta, jossa varmistettiin että olenhan tulossa paikan päälle. Se teki muhun aika kovan vaikutuksen, ottaen huomioon et siel varmasti vierailee satoja satojatuhansia ihmisiä.. Messujen aulassa on vanhat autenttiset liukuhihnat joissa kiertää messuoppaita, ja kovakantisia kirjoja joissa esitellään jokainen brändi jolla on osasto BBB messuilla. Yks halli oli kans valjastettu vanhan ajan Jazz Clubi henkiseks safka ja bailumestaks, joka oli nimetty legendaarisen harlemilaisen Cotton Clubin mukaan.. Jokaisessa hallissa oli isot screenit jotka toimi kosketusnäytöillä, ja niist pysty helposti löytämään etsimänsä.

Osastot on myös aika näyttäviä, minkä siel näkee ihan suoraa on et mitä suurempi brändi, sitä messevämpi osasto.. Kaikki brändit oli tuonu ens syksyn mallistonsa esille ja paljon makeeta kamaa oli kyl.. Mä en edes jaksanu pahemmin käydä mitää denim halleja läpi vaa suuntasin pienempien brändien sekaan street fashion halliin josta löyty ne jutut mistä itse olen kiinnostunut..

Seuraavat BBB messut on joskus tyylii kesäkuussa, jos jotain napostelee lähtee tsekkaa. Suosittelen.


1 kommentti:

Sara kirjoitti...

kivoi kuciii:))