Classic Arcade Hoops Reignited

Boooomshakalaka!!!
Mä tein tänää Kampin Konsoli.Netistä parhaan ostoksen aikoihin!
Testasin yhen kaverin luona jonki aikaa sit tätä peliä ja jäin suoraa koukkuun.. Monet lukijat kelaa täl hetkellä salee et "mä en tykkää koriksesta, enkä tykkää pelaa korispelei"... Tää peli on remake joltai kultaselta ysärin alulta ku tää peli oli arcade versiona, ja tää on suunniteltu just sellasille jotka ei tajua koriksesta yhtää mitää... 
Verrattuna esim NBA 2K sarjaan täs on ihan törkeen helpot näppäimet, voi helposti keskittyy siihen pelailuun eikä tarvi opetella pahemmin mitää erikoista.. 
Erikoisuutena täs on klassinen big head mode, jossa pelaajille tulee sellane bobble head lookki päälle joka on aika huvittavan näkönen.. Pelit pelataa 2 vs. 2 tai 1 vs. 1, ja muutamalla saavutuksella, tai koodilla pääsee pelaa vaikka Magic Johnsonilla, George Bushilla tai Obamalla joka on aika viihdyttävää...
Tsekatkaa traileri alempaa.. Suosittelen ihan täysii. . . 


Samalla keikalla tuli poistettua jo pitkää shopping listillä lojunu ohjain numero 2, nyt pystyy hakkaa frendien kans vastakkai/ samalla puolella vaikka ja mitä pelei. .  Valkkasin valkosen, oli musta ihan slikki ja tunnistaa ainaki kumpi on kumpi.. .

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ootko hei käyny koskaan Belgiassa? :)

Diamonds and Pearls kirjoitti...

En oo mut muutamaa kaveria pitäs päästä sinne moikkaa jossain vaihees toivottavasti pian... Kuulemma kiva paikka ja hyvät yhteydet muihin nätteihin mestoihin. .

Anonyymi kirjoitti...

mitä pidät nicki minajista? :)