Mobile Diamond

Tervetuloa 2011!
Mä latasin uuden apin nimeltä BlogPress iPhone 4seen jolla pystyy postaamaan kamaa eetteriin helposti, ja tää toimii toimituksen koevedoksena.

Tän palvelun avulla pystyn toivottavasti kirjottaa vielä useammin reaaliajassa.
Seuraavaks LA baby!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Frin Charki: se tunne,jolla...

nikke kirjoitti...

Moro!
Oisin parin viikon päästä lähdössä viikon reissulle Losiin. Pääasiassa tulee varmaan keskityttyä kaupoissa käymiseen ja toki ois siisti käydä kattomassa klassisia skedespotteja sun muita mestoja. Oisko sulla heittää jotain kauppoja joita ei todellakaan kannata missata tuolla reissulla? Lähinnä skede/lumilauta/sneaker henkiset puljut kiinnostas. Eikä oo väliä löytyykö jotain uusimpia mallistoja, lähinnä hyvien valikoimien ja edullisten hintojen perään oisin. Jos viittisit heittää jotain kauppoja nii ois kova! Ja nimet riittää, loput infot löydän tod. näk. itekki.

Peace, Nikke
ps. sori spämmäys

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Moi Nikke..
Kandee käydä ainaki Faifaxilla, jossa löytyy ihan vieri vierestä Supreme, Diamond, Hundreds, HUF, Hall of Fame, RVCA, Flight Clubi ja paljo muita, ei niinkään ehkä sitä halvinta kamaa mut hienoa.

Toinen vastaava kohta hollywoodin alueella on La Brealla, jossa löytyy Stussy, Volcom, Undefeated, And Still LA, ja Union..

yks mesta mis kandee kans käydä, jossa on halpaa on Santa Monicassa Active, iso myymälä, löytyy kaikki mitä voi haluta, siin ihan vieres on Vanssin kauppa ja saattaa olla et The Hundredsin Garfield pop up kauppa on viel kans pydes siin ihan vieressä. Kaikki noi on ihan 3rd street promenadesta kahen korttelin pääs josta löytyy KAIKKI perus kaupat tyylii journeys, urban outfitters etc. . ja paljon safka mestoi.

Jos käyt Santa Monicassa kandee käydä siit ihan pienen ajomatkan pääs uudes Stoner Plaza parkissa skedee, ihan käsittämätön paikka. Myös Venicen parkki on ihan pienen rullausmatkan päässä Santa Monican pieriltä.. .

Toivottavasti näist vinkeist on apua. .

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Ainii ja Melrosella on kans DC, Bathing Ape/ BBC, Kid Robot, Burtonin kauppa, ja Crooksin myymälä ihan toistensa lähettyvillä.. kandee käydä..

Nikke kirjoitti...

Isot kiitokset näistä! Taatusti on apua!